Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 606
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
За съжаление смятам, че точно така ще стане и сега - ще преживее катарзис Фотев, а няма да си гние в затвора Simple Smile
Това не го ли каза самият Васил Бинев в интервю наскоро? Че героят му ще участва в шести сезон и много ще се промени?

# 481
  • Разпиляна във въображението
Да, казвал го е. Със започването на снимките ми се иска точно обратното и заслуженото. Виолета се измъкна, сега и този да го направи... Родна мила картинка.

# 482
Дано поне веднъж някой лош си получи заслуженото. Нещо сериалът не обича справедливостта и лошите получават катарзис и стават добри.

Толкова си права. Същото си го мисля отдавна. Или преживяват катарзис или умират, като преди това правят добри дела и са много благи. Та даже мъчно да ти стане за тях.

# 483
Аха. Големия злодей Виолета, която продаваше бебета, отвлече дете, остави човек да умре край пътя, участваше в какви ли не тъмни сделки и афери, накрая беше дружно оплакана колко многострадално си отиде, горкичката...

# 484
Виолета внасяше колорит сред героите като злодей/гадняр, макар накрая колорита да беше значително намалял, защото сценаристите не знаеха какво да я правят.
Просто тя от злодеите, които обичаш да мразиш Simple Smile

# 485
За мен лично голямо влияние имаше и това, че много харесвам самата Йоана Буковска , съответно Виолета колкото и да беше гадна, не можах да я намразя.

Признавам си, ако на нейно място беше по-непривлекателна актриса, със сигурност нямаше да й симпатизирам.

# 486
  • Там,където се събуждам щастлива.

Днес бях в ролята на папараци. На път за България си мислех как ще видя някой от сериала и.....днес на Витошка не един път, а цели два пъти го видях. Стана ми неудобно да искам да се снимаме, но ще пазя спомена за този велик момент.  Simple Smile

# 487
Калинка, кой е това? Thinking Прилича ми на Димитър Захариев. Дона, ела да си кажеш експертното мнение. Grinning

# 488
Владо Карамазов, според мен.

# 489
И аз тамън щях да питам. На малкия Ковачев го оприличавам.

# 490
  • Там,където се събуждам щастлива.

Неее. Тони Бонбони е. Мина на 2 метра от мен. Сестра ми го помисли за наркоман, заради номера на дънките Wink Щяха да му паднат, Доста време е изкарал на морето. Wink Мургавичък е станал....Или си е бил.
Много земно си вървеше...

# 491

Неее. Тони Бонбони е. Мина на 2 метра от мен. Сестра ми го помисли за наркоман, заради номера на дънките Wink Доста време е изкарал на морето. Wink

Ааа, познах! Joy Дона, Майче, бързо тука, това си е събитие. Joy

# 492
Дона, идвам да ти проверя пулса. Веднага познах, че е Митето😀✌

# 493
Дона, идвам да ти проверя пулса. Веднага познах, че е Митето😀✌

Хъмбъл, още не се е довлякла хахаха. Или е припаднала? Thinking

# 494
Лелееееее, припаднах!!!!! Димитър си е, 100% Simple Smile
Калинка, той май винаги ходи с огромни дънки Simple Smile
чакай, че не мога да се освестя!!!! я разкажи още

Неее. Тони Бонбони е. Мина на 2 метра от мен. Сестра ми го помисли за наркоман, заради номера на дънките Wink Щяха да му паднат, Доста време е изкарал на морето. Wink Мургавичък е станал....Или си е бил.
Много земно си вървеше...
Ама тая снимка от днес ли е???? А колко е висок?
бай дъ уей, на Карамазов моторите са други (има три аххахахаха)
Инфаркт ще ми докарате Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 19:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт