Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 40 907
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък си мисля дали няма да направи някоя благотворителна организация за такива като нея и хоп, досег с болницата.

# 571
Е ма пак, колко да се върти из болницата, трябва да я назначат за да държи мъжа си под контрол, че една Грешница върлува там Joy

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 22:45 от maichetoo0o

# 572
Попитали са Ралица в инстаграм дали ще участва в новия сезон и тя е отговорила, че ще разберем.

# 573
Попитали са Ралица в инстаграм дали ще участва в новия сезон и тя е отговорила, че ще разберем.
Ох, тия секюрити мерки! И като каже, че ще участва или няма, какво? Той Милошев не се свени да разкаже половината сценарий, ама актьорите ги държим в тайна.

# 574
Ох, тия секюрити мерки! И като каже, че ще участва или няма, какво? Той Милошев не се свени да разкаже половината сценарий, ама актьорите ги държим в тайна.
И баш пък Ралица да я държим в тайна?!? Айде моля ти се, тя не е като уникалния. Grinning

# 575
А бе тези хора хем се снимат с външни лица, хем смятат че няма да бъдат видени тези снимки от сета, та да разберем после.

# 576
В св.Кирил си имали гост

# 577
Леле, Владо Пенев е заприличал на Дядо Коледа Joy

Дали е само гост на сета или е участник в някой епизод?

# 578
Аз мисля, че ще има епизодична роля. Не ми се вярва да е отишъл само да им прави компания Simple Smile

# 579
Той май отдавна прилича на Дядо Коледа. Вачкова мълчи по въпроса. Със сигурност не е за постоянно, щом пише гост.

# 580
Нали писаха,че Марта е пак със старата си любов Вл.П. и са на пътешествие,а тя била   ужасно отслабнала....
Може пък просто да е наминал😉

# 581
Може. Аз понеже изобщо не съм наясно с личния и живот, затова предположих, че си е нещо свързано със сериала.

# 582
Вачкова и Владо Пенев от няколко години са отново двойка. Били са двойка и преди години в младостта си, но са се разделили.
Вероятно Пенев е с някаква роля, макар и епизодична. Все пак от близкото приятелство между Вачкова и Милошеви трябва да има полза.

# 583
  • Разпиляна във въображението
И Вергов да не пропусне Simple Smile

# 584
Вергов изниква навсякъде където е Марта. Голяма любов тия двамата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт