Спам тема /заспали страсти/ 04.06 - 10.06./

• 17 499
  • 467
  •   1
Отговори
# 405
  • На Марс
Някъде от този момент дойде смешното. Grinning
http://bg-mam.ma/p/1041177/36860087
Човека гледа да тества жените като в онова шоу Страх дето ги карат да ядат свински зурли и ги вкарват в стая с хлебарки. Grinning

Сандето е добър Simple Smile

# 406
Някъде от този момент дойде смешното. Grinning
http://bg-mam.ma/p/1041177/36860087
Човека гледа да тества жените като в онова шоу Страх дето ги карат да ядат свински зурли и ги вкарват в стая с хлебарки. Grinning

Сандето е добър Simple Smile
Кой Санде? Grinning Това нали е Алехандро! Като в песен на Лейди Гага. Grinning

# 407
Абя да питам - това което такситата го дават като цена по карта ( на сайта им ), и това което е в действителност близки ли са по стойност ? Защото като пресмятам маршрути по тяхната карта, цената за времето което посочват е прилична. И много ли се чака за поръчка ? И до колко съвпада маршрута даден по картата на таксиметровата компания с реалния ?  Аз вече купих билета за София и сега строявам комитета по посрещането Mr. Green

# 408
Абя да питам - това което такситата го дават като цена по карта ( на сайта им ), и това което е в действителност близки ли са по стойност ? Защото като пресмятам маршрути по тяхната карта, цената за времето което посочват е прилична. И много ли се чака за поръчка ? Аз вече купих билета за София и сега строявам комитета по посрещането Mr. Green
До 2-4 мин идват обикновено, рядко съм чакала повече.
Цените са нормални, аз не съм гледала в сайтовете никога колко са точно.

# 409
  • над кукувичето гнездо
От йелоу може предварително да запазиш кола за определена дата и час.
Не съм им мерила курсовете, но 7-8 км са ми излизали десетина лв с таксата за повикване и бакшиш.
Отивам да прелистя петъчната...

# 410
Това със запазването на кола за определена дата и час ще го ползвам задължително ! Може ли някакъв номер на лична на тези таксита, че сега им гледах сайта, но има само он-лайн поръчки и вайбър. А като щракна на телефона или слушалката искат да ги избирам през скайп.

# 411
  • над кукувичето гнездо
Абре, това да не е хамлетов с нов ник? Звучи по подобен начин.

# 412
  • Euskal Herria
Меркантилен глигано-змей си! Хич не се ослушвай, а връщай имането на мъжа ти! В къщи с кокери ще се шири аааа... Grinning 
Да беее... ще връщам. Аз колко черпаци и китеници съм дала... оохоооо SmileStuck Out Tongue
Ей сега отивам даже и още от парите му да харча, ама щот` ще го поглезя с нещо вкусно Wink

# 413
Как се напасах с череши - не е истина ! И една бира за десерт Mr. Green

# 414
  • Euskal Herria
Ха, така. И тая вечер ще си дежурен?

# 415
Никакво дежурство ! Ще спя като бебе Simple Smile

# 416
  • Euskal Herria

# 417
Около мен всички съседи са възрастни. Grinning Всъщност съседа отсреща е на моите години, но човека си има яка мацка за гадже. Grinning A и съм обвързана де. Grinning Да спомена все пак.

# 418
  • над кукувичето гнездо
И точно в полунощ осъзнах, че нямаме хляб за закуска, а утре е денят, в който ще спА до 10. А сега познайте кой правИ баница по нощите, вместо кротко да си гледа филм!

Лека нощ и добро утро!

# 419
Добро утро
  Баницата за закуска я обичаме топла, а не претоплена ! И какво е това спане до 10 ? Кой ще направи кафето и поднесе закуската ?
  Гугълче, ти с тез вашите съседи умната, да не заформите някой калабалък и после ще се чудите кой,какво, как и защо така се получи с яката мацка на съседа! 
  Кика нещо я няма. Взе карта за спорт, и явно инструктора добре и е наместил чакрите, че май все на спорт иска да ходи и заряза форума.
   И Джу-то я няма - явно се е върнала, прибарала доктора и му разказва за командировката Mr. Green
Дамммм...

Общи условия

Активация на акаунт