Спам тема /заспали страсти/ 04.06 - 10.06./

• 17 511
  • 467
  •   1
Отговори
# 390
ще да е палувала с щрауса таз кокошчица

# 391
С два жълтъка най-малко.  Laughing
Вече съм в почивчица, на хлад и сянка.
Да си почина и почвам трите работи.

# 392
ще да е палувала с щрауса таз кокошчица
Гледай само какво ще стане питела като прибара щрауса,който е наврял глава в земята с вирната трътка  Mr. Green

# 393
  • Euskal Herria
И аз свърших с плануваното. С чиста съвест се отдавам на мързел.

# 394
  • над кукувичето гнездо
На това му се вика утро. Но много малка чашка са ти дали.

Аз днес се оставих без бира. Тука има едни големи бутилки, ама са подарък на по-силната ми половинка и не пипам без позволение.
Ха, добър ден!

# 395
Петък следобед - иди търси активност от хората ...

# 396
  • Euskal Herria
Че петък открай време е ден на майстора. К`ва активност дириш? Wink

# 397
Петък следобед - иди търси активност от хората ...
Че тя активността хич не е ниска. Ама из форума... Grinning

# 398
  • Euskal Herria
Четох СО и сега изпаднах в размисъл. С`я, като съм си взела мъж с къща, кифла ли съм или меркантилна. И заплатата ми не  търси, па и пари ми дава... Децата, като бяха малки, викаха "къщата на мама", въпреки че е на татко им.
Обаче пък - дърта съм, `начи не мога да съм към кифлите. Па съм и глиган по форумските стандарти... Май-май ще си изляза най-обикновен мелез между глиган и усойница Satisfied.  (едно време лафът беше "мелез между дърта маймуна и кашалот" Wink  )

# 399
  • На Марс
Но много малка чашка са ти дали.

малката чаша се пълни по-брже Simple Smile

# 400
Четох СО и сега изпаднах в размисъл. С`я, като съм си взела мъж с къща, кифла ли съм или меркантилна. И заплатата ми не  търси, па и пари ми дава... Децата, като бяха малки, викаха "къщата на мама", въпреки че е на татко им.
Обаче пък - дърта съм, `начи не мога да съм към кифлите. Па съм и глиган по форумските стандарти... Май-май ще си изляза най-обикновен мелез между глиган и усойница Satisfied.  (едно време лафът беше "мелез между дърта маймуна и кашалот" Wink  )
Меркантилен глигано-змей си! Хич не се ослушвай, а връщай имането на мъжа ти! В къщи с кокери ще се шири аааа... Grinning 

Kики, ти намери кога да тръгнеш на фитнес. Grinning Ще ваеш зимно тяло сега. Grinning

# 401
Значи това е темата на глиганите. 
Но СО днес ври и кипи. Слънцето ги е напекло няколко екземпляра и творят ли, творят. Сладури са. Grin

# 402
Toзи новия с пералнята (т.е без пералнята) е по-забавен и от Хабибчо. Grinning Имам си нов любимец. Grinning

# 403
  • над кукувичето гнездо

Да ти дам напръстник?Stuck Out Tongue

Наздраве!
Отивам да се заредя и аз след малко. Петък е все пак, а тук някви алчни глигани налазиха...Joy

Ехх, добре де, ще надникна, дайте линк!

# 404

Да ти дам напръстник?Stuck Out Tongue

Наздраве!
Отивам да се заредя и аз след малко. Петък е все пак, а тук някви алчни глигани налазиха...Joy

Ехх, добре де, ще надникна, дайте линк!
Някъде от този момент дойде смешното. Grinning
http://bg-mam.ma/p/1041177/36860087
Човека гледа да тества жените като в онова шоу Страх дето ги карат да ядат свински зурли и ги вкарват в стая с хлебарки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт