Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 22

• 55 148
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Преди една година се запознах с девойче, което се казва Касандра... за малко да й се изсмея в лицето. На една позната детенцето пък се казва Райян Петров. Палитра от шарени имена да искаш. На мен вече не ми звучи странно нетрадиционно малко име с традиционни презиме и фамилия.

# 601
Вчера попаднах на жена с 4 момичета - Рая, Тея, Лия и Пиа. Не че са странни, но ако трябва да изредя всички тия сходни срички и да извикам всички по име със сигурност ще ми се оплете езика Joy

# 602
  • Най-красивата страна
Панола познавам.На дядо Панчо.

# 603
  • Sk babe
Вчера попаднах на жена с 4 момичета - Рая, Тея, Лия и Пиа. Не че са странни, но ако трябва да изредя всички тия сходни срички и да извикам всички по име със сигурност ще ми се оплете езика Joy

Аз си мечтая някой ден да срещна на детската площадка Бризеида или Зорницомила. Хектор, Ахил, Икар - липсват ми Омировите творби. Братовчедката на ММ има син - Андрей. Стискам палци някой ден да имаме снаха Падме или Лея Органа - фенове сме на Star Wars.

# 604
  • Германия
Дакота би се връзвало с нашата фамилия, но името си е значително по-подходящо за англоезичните страни/фамилни имена

А по повод Star Wars, преди няколко години Анакин беше доста модерно в Германия

# 605
Лея е много хубаво име. И аз го харесвам.

А горкото Анна-Лия. Ще го питат в училище от къде идват децата.

# 606
  • София
В сериала "Тя и той" мисля, че братчето, което се роди на Стефания Колева там, го бяха кръстили Анакин.

# 607
В сериала "Тя и той" мисля, че братчето, което се роди на Стефания Колева там, го бяха кръстили Анакин.
На галено - Аки Grinning

# 608
  • DE
Стига де, във филма му казваха Ани на галено Crazy
Анакин и на мен ми харесва като име, но в никакъв случай с бългаска фамилия.

# 609
Стига де, във филма му казваха Ани на галено Crazy
Анакин и на мен ми харесва като име, но в никакъв случай с бългаска фамилия.
Ева ли Ани е по-добрия вариант особено за момче. На бг името звучи като Наакан

# 610
  • DE
Никога не би ми хрумнала аналогия с аки и наакан #Crazy

# 611
Прочети името така: А-наааААааааа-кин и ще ти стане ясно откъде идва асоциацията. Ако пък и галеното име е Аки ... в детската градина ще е популярен Grinning

# 612
  • София
В детската градина ще е популярен, ама чакай да видиш в училище какво ще стане, че и там не си поплюват пубертетите! Иначе Анаки ми харесва като звучене, но аз го знам с й - АнакиЙ. Права аналогия и с името Анани/й. Не са ми странни и двете имена, защото съм ги чувала, а и сина на шефката ми в предишната работа се казва Анани, така че съм свикнала с името. Обаче като галено Аки е направо потресаващо. Във филма "Тя и Той" в част от Епизодите главните герои се грижеха за едно момченце Анаки, на което май точно Аки казваха на галено и  беше много неприятно като аналогия.

# 613
На Анакин би му подхождала сестричка Макензи.

Един приятел на ММ се казва Ивилиян - не мога да си извъртя езика да го кажа.
Записвам се още с една баба Незабравка и една млада жена Емила.

# 614
  • София
От една фейсбук група:

Раика
Чудомира

Общи условия

Активация на акаунт