Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 22

• 55 215
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Колко хубаво Flowers Hibiscus Името на френски означава обичана.

# 631
  • софия
В момента е модно да се кръщават деца с имена, популярни на английски. И да, на английски звучат прекрасно, на на български се гъби този ефект и звучат нелепо.
Обожавам името Хенри, съответно Хари. Но имам съседче на около 8-10г - Хенри Михайлов. Звучи абсурдно.

# 632
Всъщност не знам дали Пиа е с а или я. Предположих, че е с а понеже така ми се счу да го казва, но не съм го виждала написано. Пък и може би понеже пия го възприемам като глагол, а то накрая може и име да се окаже.

# 633
  • Вестерос
От всички фаворит ми е Ана-Лиа.. Аналиа, аналиа, анал...ужасон е просто!

# 634
  • София
Нося Никона Ангелова от Фейсбук. Около 60 годишна.

# 635
  • Най-красивата страна
Пиа,Пия не звучи добре в България  .
Пия бира например....

# 636
  • София
момче Кришна

# 637
  • Велико Търново
Кирила ми е странно име. Сега, след като го изписах, не ми се стори толкова странно, но все пак го възприемам като Кирил в мъжкия му вариант, и това А накрая не му придава женственост за мен.

# 638
  • София
Знам, че е много популярно, но на мен ми е странно момиче да се казва Андреа, като името всъщност е мъжко италианско име и означава мъжествен. Мисля, че просто на хората им харесва как звучи и не се замислят какво означава.

# 639
Леа-Кристин
Фифи
Доли
и Маттео с български презиме и фамилия

# 640
  • Където морето целува небето...
Имам братовчедка Андреана ( на 40+ към днешна дата). Иначе с подобно звучене ми допада Адриа/яна. Не знам с а или я е, но скоро го чух за име на малка садуранка.

# 641
  • САЩ
Кирила ми е странно име.
И на мен! Познавам Кира-много красива и нежна американка-младо момиче.
По темата: Бисера, Венера, Елита (сестра и е Мелита). Simple Smile

# 642
Бисера е красиво. Някои имена образувани директно от мъжки са всъщност донякъде сполучливи като например Асена, Ясена, Явора, Левена, Чавдара.
Аз познавам Юлита.

# 643
  • софия
Бисера е много хубаво име. Една от любимити ми учителки се казва така. Малка и нежна жена.

# 644
  • in Wonderland
Изобщо не ми харесват чисто мъжки имена, преобразувани в жеснки, както и обратното.

ЗвездАина
Добрена
Христоско

Общи условия

Активация на акаунт