Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 136
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, имате ли мнение за този крем, или за марката ?
http://greenzonevitality.com/product/scp-krem-za-litse-s-biomime … va-kiselina-50-ml

# 196
нямам отзиви за марката, но погледни в ензо, цените са двойно по-миролюбиви
https://www.enzo.bg/bielenda/

# 197
Здравейте,имам нужда от съвет...На 33 години съм,със смесена и мнооого тънка кожа.На челото ми вече трайно са се настанили едни несимпатични бръчки,които знам,че няма как да махна,но искам да предотвратя появата на нови.До сега ползвах Hydraphase UV Intense Legere на Ла Рош,та искам съвет с какво мога да го сменя.Насочила съм се към Hyaluron filler на Юсерин,според вас хубав ли е?

# 198
нямам отзиви за марката, но погледни в ензо, цените са двойно по-миролюбиви
https://www.enzo.bg/bielenda/

Направо тройно, че и повече.
Какви са тези надценки, които слагат някои сайтове, думи нямам.

# 199
  • София
По описание звучи добре, бих купила защото ми трябва нов крем. Злодеида, само онлайн ли се купуват, искам да ги видя и във физически магазин.

# 200
Не съм ги виждала във физически, в брошура на Грийн  Мастър ги видях аз .

# 201
От кремовете на микса доволни ли сте?

# 202
Аз много. И от този с 7 и от този с 10% урея.

# 203
  • Бургас
От кремовете на микса доволни ли сте?
Аз също съм много доволна.
Имам богатия маслен крем, почти свършва и съм взела нов.
Ще продължа да го ползвам докато го има на пазара.Само той ми успокоява кожата.
Имам и лек хидратиращ крем,и един в тубичка за мнооого суха кожа,за лятото са ми много приятни.
Изобщо Микса и Балеа мед много ми харесват,напомнят на кремовете на Авен.За Микса съм чела,че по състав прилича на Ла Рош,но от техните продукти имам само ББ кремче (разкошно).

# 204
  • Варна
Здравейте,имам нужда от съвет...На 33 години съм,със смесена и мнооого тънка кожа.На челото ми вече трайно са се настанили едни несимпатични бръчки,които знам,че няма как да махна,но искам да предотвратя появата на нови.До сега ползвах Hydraphase UV Intense Legere на Ла Рош,та искам съвет с какво мога да го сменя.Насочила съм се към Hyaluron filler на Юсерин,според вас хубав ли е?
на тази възраст и аз бях с този крем ( eucerin) но имам нови бръчки не само по челото, в момента наблягам на хидратация и не залагам вече на скъпи марки а такива които имат добър състав, използвам серум за лице и околоочен плюс кремчетата, но и правя ежедневно подхранване и хидратиране с маски купешки и домашни и лицето ми сияе в сравнение с преди, също едно посещение на месец-два при читав козметик се отразява мн. добре

# 205
  • Берлин
на тази възраст и аз бях с този крем ( eucerin) но имам нови бръчки не само по челото, в момента наблягам на хидратация и не залагам вече на скъпи марки а такива които имат добър състав, използвам серум за лице и околоочен плюс кремчетата, но и правя ежедневно подхранване и хидратиране с маски купешки и домашни и лицето ми сияе в сравнение с преди, също едно посещение на месец-два при читав козметик се отразява мн. добре
Бихте ли казали от кои марки с добър състав сте доволна? Нуждата ми от хидратация вече е крещяща. И какъв тип кожа имате?

# 206
  • София
Здравейте, може ли мнения за този крем. Намален е в Лили.

# 207
Аз имам нова любов-Ланком флуид с спф 25 lifting с гликолова киселина (една лилава опаковка).  Честно това нещо прави жестока кожа. За всеки тип кожа е. Получих го като тестер към една поръчка и смятам да си го поръчам за дневна грижа! Много го препоръчвам. За жалост изхвърлих пакетчето с тестера иначе щях да напиша цялото му име,  но съм сигурна,  че се намира и така. :Д

# 208
  • София
Ползвам на Clinique noisture surge,преди него третата стъпка

# 209
  • Варна
Бихте ли казали от кои марки с добър състав сте доволна? Нуждата ми от хидратация вече е крещяща. И какъв тип кожа имате?
кожата ми е смесена към мазна
ползвам в момента основно бг козметика и съм мн. доволна, може би грешката ми е била че не съм подхранвала и хидратирала с маски, но каквото и да е сега е малко късно
иначе сега си купих повторно новата си тръпка - дневен и нощен крем avia, ползвам серум преди крема с колаген на биотен, околоочен серум на агива и околоочен крем на биотен с нар, всичко което използвам е предварително проверено от към състав, също така честичко подхранвам с маски- на билка с мавруд е чудесна, на avia теравитал, и др. купувам си най различни основно хидратиращи и регенериращи, както и правя домашни с хума, масла, мед и яйце, маслено измиване също правя с масла от грозд. семки, арган и бадем
само да добавя че кремовете които ползвам на всеки се отразяват по различен начин, въпреки типът на кожата

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 14:15 от didito

Общи условия

Активация на акаунт