Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 342
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Странно. Това масло е много скъпо, гледах подобен продукт (ампули, които на практика съдържат само маслото) струваха около 80-90 евро, на Мариса Беренсон (известна бивша манекенка и фотомодел).

# 271
при изброения състав колко такова масло да има в бутилче от 30 мл.?
аз не бих купила такъв серум за 70 лв.
на удън спуун комбинациите от масла са по 30 лв.
просто руми се продава чудесно, за което има искреното ми възхищение Simple Smile

# 272
  • София
Аз ползвам серума в момента. Типично маслен е, не е точно серум. Направен е така, че попива в кожата и я подхранва. Доволна съм, но не е нещо изключително. Освен това, цената е твърде висока. Наясно съм, че Руми се опитва да предложи най-доброто, но наистина 69 лв. за 30 мл. е прекалена цена. Наскоро пусна и крем от същата серия. Вероятно ще пробвам и него.
Добри продукти са, но има още много такива на пазара. Примерно тези на the Ordinary са с подобни качества и в пъти по-добри цени.

# 273
Цената на даден продукт не се определя от (цената на) съставките му, а от ценовият сегмент в който се стремиш да го позиционираш Simple Smile

# 274
Agent, точно! Много пъти назад в темата сме обсъждали съставките на различни марки и вкл. скъпи, които имат гадни евтини съставки като парафин и производни. Знам, че "Арома" произвеждаха кремове за марка "Шанел", които по състав реално са си техните, но им ги дават за друга марка. Както Био фреш правят "френската" марка Valcena.

Като заговорихме за цена - къпах котката с био, еко скъпия гел за измиване на суха кожа на Алтея Органикс. Толкова ми беше гаден, че и за душ гел не искам да го ползвам.

# 275
  • София
Да, де. Аз си давам оценката като потребител. Полезността на този серум за мен не съответства на цената му. В този смисъл аз вероятно няма да го купя повече.
Не твърдя, че е некачествен или има кофти съставки. Напротив!
Просто изразявам субективното си потребителско мнение 😉🌺

# 276
Разкажи моля, повече за него. bouquet
 Как се нанася, бързо ли попива, икономичност, колко пръсвания ти трябват за хубаво нанасяне вк. и на деколте. Подхранва ли, омекотява ли? Друго ползваш ли след него или е достатъчен. Мазнее ли ако се ползва сутрин? База за грим?

# 277
  • Берлин
Аз също моля за коментари

https://theordinary.com/product/rdn-hyaluronic-acid-2pct-b5-30ml … a9689dd847bb363fe
Мисля да го използвам за нощна грижа на смесената си кожа

# 278
# 279
  • В къЩи.
ЗДрвейте.
Прегледах полседните 5-6 страници на темата и се спрях на няколко продукта.
Мисля да взема крема на Авиа https://aviacosmetics.com/produkt/hidratirasht-dneven-krem-avia-30-ml/ и да го ползвма за шия и деколте.За нощна грижа мисля да пробвам серума с колаген на Биотен и този крем на НИвеа https://www.nivea.bg/shop/q10plusc-energizirasht-noshten-krem-pr … 002871640168.html

Кожата ми е смесена,акнеична, на 39г...мислите ли,че съм избрала подходящи за мен продукти?

Дневния крем ми е на Ла Рош Ефаклар Дуо.

# 280
# 281
  • Reasonford Manor
Да похваля един серум. Спрягат марката като алтернатива на Ординари.
Серумът е наистина серум - попива бързо и не се усеща на лицето. За бенефити е рано да преценя, но на мен ми стига приятната апликация и психологическия елемент, че правя нещо полезно.
Мисля да взема още неща, но ужасно се бавят поръчките - мултипептидния серум беше на пре-ордер и го чаках повече от месец.

п.п. С комбинации от масла не се чувствам никак комфортно и някак не мога да си внуша вяра в чудодейните им качества. Може би единствено арганово понасям. Ползвам само за почистване на лицето.

# 282
Споделям мнението на DonaFlor  за серума на Руми Илиева. Не е чак лош, но не е и нещо, чиято покупка бих повторила. Даже след използването му интересът ми към другите продукти, които тя предлага, напълно изчезна. А по принцип съм доста лоялен клиент, както и лесно /и напълно осъзнато/ се закачам на подобни типично маркетингови трикове.  Rolling Eyes

Как се нанася, бързо ли попива, икономичност, колко пръсвания ти трябват за хубаво нанасяне вк. и на деколте. Подхранва ли, омекотява ли? Друго ползваш ли след него или е достатъчен. Мазнее ли ако се ползва сутрин? База за грим?

Моята кожа е смесена- нормална към мазна. Не попива чак мигновено, но не е бавно. Т.к. религиозно мажа шия и деколте до зоната на бюста, ми бяха нужни около 5- 6 пръсвания. При мен ефектът основно беше омекотяващ, а се надявах на подхранващ такъв. За през нощта след него не съм използвала друго- идваше ми достатъчно мазен, за да допълвам. По принцип Руми не го препоръчва за употреба през деня, освен ако не си с доста суха сожа. Може би през зимния сезон в дни, в които съм си вкъщи и не възнамерявам да излизам другаде, бих го нанасяла вместо дневна грижа. Определено не мисля, че може да е добра база за грим- наистина е доста мазен.  Peace

# 283
  • София

И аз се присъединявам към отзива на ТиЛи.
Серумът се ползва вечер, защото съдържа етерични масла и може да направи кожата фоточувствителна през деня. Вечер на добре почистена и тонизирана кожа нанасям 2-3 помпички на лицето, 1 - на шията и 1 - на деколтето.
Що се отнася до ефект и въздействие - моята кожа е нормална към суха. След нанасяне минават поне 20 - 30 минути до попиване, като не попива напълно както обикновен серум, а като масло (каквото си е). Наистина има силно омекотяващ и подхранващ ефект. Приятен е за кожата. Сутрин я усещам една идея по-мазничка, но в моя случай това не е проблем. За по-мазни кожи, Руми препоръчва по-икономично ползване, т.е. 1 изпомпване за лицето, примерно.
Като база за грим не може да се ползва, категорично.
Ползвам го от месец и половина и до тук това е впечатлението ми. Напоследък започнах преди него да използвам Clinique Moisture Surge 72-Hour, защото не усещам достатъчно хидратация само със серума. Той все пак е маслен и правя това с идеята да задържи влагата в кожата през нощта. Определено за моята кожа, така е по-добре.
В обобщение мога да кажа, че съм имала и по-хубави серуми, но този в никой случай не е лош.

# 284
Много ви благодаря. Чудесни отзиви.  Hug bouquet
В момента ползвам три маслени серума и съм много дволна от тях. Искам обаче да пробвам и други.
Нали не запушва пори?

Общи условия

Активация на акаунт