Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 282
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Ловеч
Момичета, имате ли наблюдения върху продуктите на Profi Derm? Моя приятелка има козметичен салон и ги ползва при процедурите. Аз вчера ги разгледах и се изненадах, че са български. Цените им са доста прилични.

# 391
  • Бургас
За серума на Биотен- аз го ползвам с крем отгоре.
Добре е,даже се учудвам,че след нанасяне сутринта кожата ми е добре до вечерта.Много е суха иначе,ако нанеса само крем(какъвто и да е) след 4-5 часа пак опъва.
Не е много озарена,но както съм писала си имам заболявания и по-скоро заради тях не ми е много добър видът.Откакто ползвам на Биотен серума,а сега и крема,някои фини линии ми се позагладиха.Трябва да отбележа,че редувам серума на Биотен с този на VZK(марка на дрогерии Лили),по-доволна съм от Биотен,по-хидратирана ми е кожата с него.Е,и VZK не е никак лош,бих го взела и него отново.Откакто ползвам серумите преди крема,определено чувството на болезнена сухота изчезна.

# 392
  • Бургас
Купих крем и серум на Биотен и първите ми впечатления са много,много уау.Серумът е с леко водниста консистенция,както Бубанка писа и за мен има сапунен аромат,но ми харесва и не ме дразни.Попива мигновено и в последните дни от лятото поне за моята кожа е напълно достатъчен.Но не се стърпях и нанесох и крем след него и ако трябва да бъда абсолютно честна той ми хареса много повече.Консистенцията му е жестока и като се разнесе наистина е като сметана,както писа Джаста Праста Flowers HibiscusKiss, лек е и освежава много добре.Кожата ми се чувства страхотно изгладена,мека,нежна на допир и перфектно хидратирана.Има ненатрапващ аромат поне за мен,който не се застоява много дълго и най-важното не омазнява и не оставя лепкав филм!Сутринта като се събудих лицето ми не беше омазнено,а преди лягане си капнах от серума,ще го ползвам сутрин и вечер.Много приятно съм изненадана от тази серия на Биотен и с радост бих повторила,попадения са и то за без пари!

# 393
Ох, да, и серума и крема са си супер попадение, а комбинацията от двете е страхотна.
Момичетааа, благодаря, че ви има.
Миме Flowers Hibiscus , споделяй, споделяй и пускай мухички. Чета те с интерес и си ми много полезна. И не само на мен.
Кристалче Flowers Hibiscus .

# 394
  • Торонто/Сливен
Може ли снимка на серума и крема? Май ще ги поръчвам от ВГ. 😁

# 395
Хора, не четете ли, от два дни обсъждаме продуктите усилено и постваме снимки в различни теми.
Ето, пускам снимка, но за останалите мисля ще е малко досадно през два  поста да се постват едни и същи снимки на едни и същи продукти.
Скрит текст:

# 396
Някой запознат ли е дали има препоръчителна възраст за серума на Биотен? На 25 съм и се чудя дали е подходящ за мен?

# 397
Възрастовия диапазон посочен на опаковките беше нещо от сорта на 30-45 или 35-55, нещо такова, ама изхвърлих опаковките.

# 398
  • Ловеч
Препоръчителен е за над 35 години. Води се 35-55.

# 399
  • Бургас
Това няма значение според мен,аз нямам 35г,ако кожата ти се чувства добре с определен крем/серум

# 400
Брайт, кой крем взе?
питам, защото моят крем е от синята серия заедно с окооочния, само серумът ми е зелен

# 401
За серума - въпреки че кожата ми е нормална към суха напоследък, лятото челото ми леко мазнее. Сега със серума някак ми се изравни като тип кожата, навсякъде е нормална. Също и където имах разни мини линиийки се позапълниха, но това предполагам е резултат от хидратация. За озаряване не мога да кажа, защото съм с много лунички в този сезон Sad но ми е комфортен и съм доволна. След него слагам крема и аз.

# 402
Брайт, кой крем взе?
питам, защото моят крем е от синята серия заедно с окооочния, само серумът ми е зелен
Не съм Кристалчето, но мисля, че споделя отзиви за колагеновия крем, зеления, от серията на серума. Страхотен е. Честно.

И като сме тръгнали на тема Биотен, околоочния от 3Д хиалуроновата серия ми допада, много ми допада.

ПП Ох, искам да ме извините, толкова дълго време само четох, че сега не мога да се напиша. И ми се пише ли, пише и споделя впечатления.

# 403
При мен от краткото време в което го използвам, като първи впечатления -  избистри тена, лицето ми се озари, чувствам кожата мека и гладка и някак напоена. И имам усещане за лекота. С нормална към леко суха кожа съм/основно зимата/, с плътен и еластичен тургор. Лятото с леко омазнена Т зона.
ПП Даже имам съмнения, че леката сухота е била от дехидратация. Зимата ще се наблюдавам повече, сега след като използвам хидратиращи продукти, за да мога да преценя за себе си какви са нуждите на кожата ми.
Мерси за отговора, моята е по-от към финната страна, нормална към суха и търся нещо, което да я уплътни и не знам към какво точно да се насоча. Идеи anyone? 🌷

# 404
  • Бургас
Джаста Праста,благодаря,радвам се че съм полезна.
Моят крем на Биотен не е с колаген,от серията 3 Д хиалурон е.Ама е хубав,плътен и наистина не стои мазен,попива,а си върши работата прекрасно.За много мазна кожа не знам как ще е,там трябва по- лек крем.

Тези възрастови ограничения на кремовете наистина са много относителни,аз не им обръщам внимание.

Общи условия

Активация на акаунт