ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 547
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Фифф, определи я с точната дума - жизнерадостна, аз все не можех да я опиша точно. Такава беше, в комбинация с останалото което излъчваше. Но след аборта сякаш тя порастна по някакъв начин, дори и в прическата си личи - преди се носеше с по-небрежна коса.
За Марио и аз съм убедена, че е нейният човек. При Банков няма да се върне, най-малкото защото има много неща между тях, като аборта например, които винаги ще им носят лоши спомени.
В боя с камъни и аз ще се включа, да не съм чула. Joy

# 121
Определено Зорница беше някак по-безгрижна миналия сезон, въпреки онази си връзка с оня женения. Сега като гледах във фейсбук (нали си нямам достатъчно работа) снимките от 4ти сезон, особено тогава, когато му даваше близалки. Друга беше. Понякога ми липсва. Но сега пък я виждаме доста по-усмихната. Плача. Heart Grinning

Момичетата с изпитите: какъв ти грях, аз съм за затвора. Мислех, че след края на сезона ще се събера и ще започна да си пиша научния труд. Трънци. Таратанци дет се вика. Намирам си всяка вечер занимавка. Joy Joy

# 122
Спомням си една сцена, където тя го попита за нищо ли позитивно не се сещаш в живота си, с надеждата, че той ще спомене нея и бебето, но той каза : Ми, не !
Тя милата беше като простреляна кошута, така тъжно изглеждаше.
Да, беше безгрижна, отначалото, но после изглеждаше доста смазана, сякаш младежкото очарование на лицето ѝ беше изтрито.

# 123
След анализите днес: Този я съсипа беее, само да ми падне! Rage

# 124
 Димитрова, в един кюп сме както се казва Grinning Споко, писането тук ще ни даде положителна сила и просветление на мен за изпита и на теб за курсовата работа Grinning
 Вера, сцената, за която говориш и отношението на Банков(шамарът след това не искам и да го коментирам) са по-гадни и от най-гадните думи на Марио за отровата. Просто Марио беше афектиран и дрънкаше глупости, а Банков съзнателно каза, че няма нищо положително вкл. нея и детето...  TEAM MARIO FOREVER!!! Heart Grinning
 Димитрова и тя си е виновна. Така упорито се буташе между шамарите, че ми напомни за някои мои постъпки и ми се искаше и себе си едновременно да нашамаря Grinning

# 125
След анализите днес: Този я съсипа беее, само да ми падне! Rage

Ей ся, в шести сезон ще ти се отдаде възможност.

Поздрав с една хубава българска песен, която беше използвана в първи сезон - май единствената сцена на Биляна и Александър, която харесвам.

https://youtu.be/VazACuT_vL8

И за да не е тотален офтопик - е, не могат да се сравнят с нашите трима Joy

# 126
Така е, съгласна съм с вас за всичко - и за това, че много добре пресъздава трансформацията Диана, и за това, че Зорница беше много по-безгрижна преди. Обаче сега пък обича много по-осъзнато и много по-дълбоко. Любовта ѝ към Марио не лумна като буен огън, тя се роди, израсна, изпълни се със съдържание. Към Марио изпитва освен любов, и уважение, и възхита - като човек, като лекар. Във връзката си с Банков се хвърли надолу с главата, сякаш дори без да мисли за последствията и беше някак всеотдайна до безумство. Сега, като Марио беше в ада заради брат си, тя пак беше всеотдайна, но някак по различен начин, разумно, осъзнато, пълна с любов, но и запазваща достойнството си.

Вера, той тогава не просто ѝ каза, че не се сеща за нищо положително - пита я кое е положителното - че жена ми се събуди точно сега, че от общината ме преследват точно сега или че ти си бременна точно сега. Бррр. Спешно имам нужда от някое гифче на прегръщащ Марио Joy

# 127
Не ми е ясно защо Вергов се излага с това клипче? Като някаква кифла! Ей, това суетата никого не подминава! Мислех, че е сериозен и не чак толкова суетен. Много малко е необходимо да преминеш границата и да станеш смешен.
Дано нашите хора не правят подобни провокации, защото много бързо ще оттегля доверието и обичтта си от тях.

# 128
 Москита, удоволствие е да чета постове като твоя! Моля ви се хора, пишете повече такива Heart

# 129
Не ми е ясно защо Вергов се излага с това клипче? Като някаква кифла! Ей, това суетата никого не подминава! Мислех, че е сериозен и не чак толкова суетен. Много малко е необходимо да преминеш границата и да станеш смешен.
Дано нашите хора не правят подобни провокации, защото много бързо ще оттегля доверието и обичтта си от тях.
Аз ти казвам - съща Николета Лозанова, но в мъжки вариант.
Не знам защо го прави, напоследък доста залитна към позьорството и снимките "I am sexy and I know it ".

# 130
Говорете ми за изпити, тая магистратура ме изтормози Joy , a имам още сумати му изпити и неща за предаване.

Ооо, много харесвах косата на Зори в началото на 4-ти сезон, една чупливо-рошава,придаваше младежко и свободно излъчване. Сещам се за когато тя се гримираше, а Владов и Пенев я поднасяха за това и се чудеха за кого го правела, май тогава Владов намекна, че за директора ставало на въпрос. Беше супер сладка навън и очакваше той да дойде с нея, а той прати Йосиф Grinning, но на връщане като и каза, че фамилията й много и отива, беше абсолютно прав.
А милата как се чувстваше засрамена за това, че май много яла и го е изплашила Grinning:

Скрит текст:

# 131

И аз не мога да му хвана спатиите - в двете крайнности е - или супер сериозен и без съмнение отдаден, особено когато става дума за театър и култура. Другата крайност - клипчето...
Нашите абсурд да направят нещо такова...надявам се, изглеждат друг тип хора. Чак пък така да ги хване славата, че да се лигавят и да се разголог*зят...

Ех, че хубави снимки на Зорница :*  съжалих я след яденето....как рупаше една гола салата....това на салата да живееш, не си е работа
Значи и аз да съм в кюпа - след работа трябва да уча (език, не магистратура), вместо това вися в мамата.....

# 132
и добре, нека Велислав го направи това в 6ти сезон, но в действителността е последното нещо, което би направил. Не го познавам, ама така го чувствам 😎

# 133

Вера, той тогава не просто ѝ каза, че не се сеща за нищо положително - пита я кое е положителното - че жена ми се събуди точно сега, че от общината ме преследват точно сега или че ти си бременна точно сега. Бррр. Спешно имам нужда от някое гифче на прегръщащ Марио Joy

Офф, така я закова тогава. Както говореше с усмивка, след тия думи замръкна. И ме изкефи как той, като я пита къде тръгва, тя го погледна, помълча за секунди и със сериозен тон му каза, че отива за вода. Като се замисля, колко малко трябваше да каже той, за да се реши да го махне, ако беше направил обратното и беше казал нещо хубаво нямаше да го махне.

Явно тия дето имаме изпити тук, ще  ходим на магия там. Аз за себе си не се съмнявам. Joy

Майче, да като й казваха колко невзрачна била преди. Joy

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 18:31 от yanitsa.s

# 134
В сериала видяхме Марио да се къпе и беше приятна гледка. Да се къпе, да спортува всичко приемам да прави, но да се лензи като кифла - йок!

Общи условия

Активация на акаунт