ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 611
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Диана го прави понякога. Пуска по-провокативни и за мен, не особено естетични снимки (един - два пъти ми се е случвало чак да се дивя, на нещо, което е написала или снимка, но на сутринта вече са изтрити  Wink) Hо тя е много млада и това е присъщо за възрастта й, така че й е простено  Grinning C времето ще улегне.
Мислех, че само аз съм ѝ хващала тия постове Joy Обикновено изплясква късно през нощта, по-често го правеше в личния си профил, после постъпи мъдро и го заключи. Но и в страницата си съм я засичала. Все пак, фактът, че на сутринта ги изтрива, говори, че момичето се усеща. Докато стигне възрастта на Вергов, ще е перфектна в поведението си в социалните мрежи Joy

Ееее, Дона, съжалявам много Sad
Дано бързо се оправи момчето. Hug

# 151
Офффф...... идвам с нещо кофти.....за представлението утре с Митето

“ВАЖНО: Поради сериозен здравословен проблем с един от актьорите ни, представлението на 6-и юни се налага да бъде отложено. Ще публикуваме информация веднага щом бъде разрешен проблемът. Извиняваме се за причиненото неудобство и пожелаваме на Димитър Захариев бързо възстановяване!”

Confused Sad Дано да се оправи...каквото и да му е....
Баси, много тъпо ми стана

Не звучи добре Pensive Дано да не е нищо прекалено сериозно... и бързо да се възстанови! Blue Heart

# 152
Диана го прави понякога. Пуска по-провокативни и за мен, не особено естетични снимки (един - два пъти ми се е случвало чак да се дивя, на нещо, което е написала или снимка, но на сутринта вече са изтрити  Wink) Hо тя е много млада и това е присъщо за възрастта й, така че й е простено  Grinning C времето ще улегне.
Мислех, че само аз съм ѝ хващала тия постове Joy Обикновено изплясква късно през нощта, по-често го правеше в личния си профил, после постъпи мъдро и го заключи. Но и в страницата си съм я засичала. Все пак, фактът, че на сутринта ги изтрива, говори, че момичето се усеща. Докато стигне възрастта на Вергов, ще е перфектна в поведението си в социалните мрежи Joy

Ееее, Дона, съжалявам много Sad
Дано бързо се оправи момчето. Hug
Мдааа, и аз съм засичала подобни изцепки. Последния път, когато съм виждала даже беше писала, че е изпила над литър вино, затова си позволява такава провокация - бяха някакви объркани като словоред и правопис въпроси, явно към който е буден и ги види Simple Smile И на другата сутрин вече нямаше и следа от поста й. Явно пиенето не й понася много добре Simple Smile
И понеже гледам, че разговорът около нея се върти, да сложа една пак любима снимка Heart

Дона, съжалявам за проваленото представление и пожелавам бързо да се оправи момчето ти! Wink

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 16:01 от Little Pearl

# 153
Аз може би съм единствената, но поста на Вергов изобщо не ме притеснява, всеки си има правото да си изстрещява на воля и щом не пречи на никой с това, да си го прави колко иска. Възрастта не ми е фактор, има двайсет годишни, които са такива сухари, че ще речеш са на 100, предпочитам по-лудичките пред сухарите.

# 154
Офффф...... идвам с нещо кофти.....за представлението утре с Митето

“ВАЖНО: Поради сериозен здравословен проблем с един от актьорите ни, представлението на 6-и юни се налага да бъде отложено. Ще публикуваме информация веднага щом бъде разрешен проблемът. Извиняваме се за причиненото неудобство и пожелаваме на Димитър Захариев бързо възстановяване!”

Confused Sad Дано да се оправи...каквото и да му е....
Баси, много тъпо ми стана
О, горкото Мите. Може да има ангина, и да си е изгубил гласа. Това си е основателна причина да не може да играе.

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 16:24 от HumbleBumble

# 155
  • София
Еййй, много тъпо. Бързо да се оправя и дано не е нещо сериозно.
И сега как да се шегувам след подобна новина Sad

Та с две думи Кръгове на Ойлер - пак си говорим за математика (разбрахте, че обичам тази наука) - пресечните точки на два или много кръга, показват елементите, които им принадлежат, т.е. принадлежат и на кръга Couples I like и на кръга Couples You like Simple Smile.
В конкретния случай в пресечните точки няма нищо т.е. няма общи елементи Simple Smile
Така, ако В.П. чете, урока за равнинни фигури и отсеччки е далеч по-лесен Wink

# 156
Mоскита, аз съм нощна птица Grinning (не ме питайте на колко кафета съм през деня). Да, публични постове са били. Hе съм се сприятелявала с никого, изпитвам неудобство. В тази връзка, много ми е любопитно  Blush, виждате ли нещо повече в профилите им, различно от публично достъпната информация?
Дано се оправя бързо нашето момче!

# 157
Пф, вярвате ли ми, че се чувствам все едно е някой близък? Дано се оправи бързо. Ама и те как са го написали...да се чудиш какво да си помислиш, а да, може да е една ангина само.
Както и да е, дано разберем като се оправи.

Росита, добре, че си ни ти с малко точна наука, че ние хуманитарците.....
А кои от вас са приятели с нашите във ФБ? Аз само официалните фенски профили следвам

# 158
А кои от вас са приятели с нашите във ФБ? Аз само официалните фенски профили следвам
Aз следвам и личните, но не съм в приятелските им листи.

# 159
Ааа, Злати, аз не съм била никога приятелка с нея във Фейсбук, просто личният ѝ профил беше общодостъпен и можеше да виждаш какво прави там, като влезеш в него и аз от време на време, като се сещах, влизах да видя какви ги върши и там също съм засичала разни такива изтрещявания, които овреме се замитаха Grinning Нямаше нещо кой знае колко по-различно, освен че коментиращите бяха в повечето случаи нейни близки хора.
Спомням си, че последно беше сложила едно истерично крещящо животно и беше писала, че така се чувства след 14 часа снимки, а отдолу ѝ беше писал някой от екипа, дето е по организацията на снимачната площадка - а питаш ли ни нас, дето идваме преди вас и си тръгваме след вас. И това беше последното, беше много отдавна, тя след това си заключи профила и повече не може да се види съдържанието му. Което аз мислено поздравих, защото той си е неин, може да го пази далеч от фенската маса.  Единствено ме е яд, че там тя беше качила клипчето с монолога си от кандидатстването си в НАТФИЗ и то беше много ценно и много хубаво и си заслужаваше да се види как в рамките на 15-тина минути беше нахакана, радостна, тъжна, разплакана.

# 160
Роси, знам за кръговете, но на нас ни го казаха с различно име в университета, трябваше да правим сравнение на две неща, ама убийме, не помня как се казваха. Grinning

Митака да оздравява по-бързо, надявам се да е нещо леко, а не нещо много сериозно Simple Smile

Мен пък точно заради подобни изстрещявания ги чувствам по-близки, те не са перфектни и заблуждението, че не биха направили някоя глупост е проблем на хората, които ги харесват, защото все някога ще стъпят накриво и ще ги залее фенската "любов".
За това и харесвам хубавицата от аватара на Вера, Дженифър е пълна шматка, често агентите й са и казвали да внимава какво говори, но тя казва, че това не е тя и все някога ще каже нещо, което няма да се хареса на масата, за това да се мъчи да се прави на такава каквато не е за да се хареса няма смисъл.

# 161
Споко, Дона, сигурна съм, че не е сериозно. Много драматично са го написали, за да не им е гузно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мен пък точно заради подобни изстрещявания ги чувствам по-близки, те не са перфектни и заблуждението, че не биха направили някоя глупост е проблем на хората, които ги харесват, защото все някога ще стъпят накриво и ще ги залее фенската "любов".
За това и харесвам хубавицата от аватара на Вера, Дженифър е пълна шматка, често агентите й са и казвали да внимава какво говори, но тя казва, че това не е тя и все някога ще каже нещо, което няма да се хареса на масата, за това да се мъчи да се прави на такава каквато не е за да се хареса няма смисъл.
уууу, добре че не съм публична личност. Joy

# 162
Я да направим едно Дзак!
Малко снимки на Диана, които предполагам, че не сте виждали и ни я показват в най-различна светлина.

Скрит текст:

На последната ми харесва ужасно много. Simple Smile

# 163
Ехее, колко е различна с толкова дълга коса на втората снимка. Обаче като съм свикнала да я гледам с къса и ми е странно. На първата и последната е много красива, има прекрасна усмивка.

Иначе аз търсих монолога за НАТФИЗ онзи ден, но не го намерих Адски е добър, страхотно изпълнение.

# 164
Aaa, Моски, да не си ровила в профила на майка ѝ Wink Хванах те Joy

Майче,  точно затова и аз много харесвам Дж. Лорънс (освен като актриса) - и съм единствената в обкръжението ми (за съжаление)
Да не говорим, че съм същата като Диана, когато прекаля с виното Joy затова нейните изцепки не ми пречат

Общи условия

Активация на акаунт