ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 676
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Яница, аз съм на косъм да се престраша да ѝ пиша на страницата с молба да го публикува тоя монолог, наистина е много хубав. Ама ми е неудобно, да му се не види и се назландисвам, все едно ще ме изяде Grinning Някъде в личния ѝ профил май, не помня вече къде, но нейна приятелка беше писала, че освен всичко друго, и пее страхотно. Може да направят с Марио дует - той да свири, тя да пее Grinning

Ех, тази Диана, бе.. Играе, рисува, пише... Можела и да пее.. Остава и да може да танцува! Жесток талант е!

# 181
Ма вие като сте такива смелчаци, що не ѝ пишете вместо мен, м? Ето Яница даже си е най-добра приятелка с нея Grinning

Хъмбъл, нека публикуват, ама да имат малко възпитание. Между другото, като изключим тази, хм, дама, дето се е изказала в началото, след това постовете бяха ужасно мили и изразяваха възхитата си от работата му, така че като цяло преминаха кротко нещата. Поздравиха и майката на Диана, че има чудесна дъщеря и така. Simple Smile

И понеже днес е ВеДиДи, едно клипче с Велислав и с Теодора Духовникова, която слушах с лееека липса на интерес до момента, в който каза - е, всички знаете, че истинските актьори се доказват в театъра и там ме загуби и превъртях да слушам само ромоненето на батковия глас Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=gJ3lRiwBIjI
Пускам ви го, защото както знаете, много го обичам рошав и къдрав Grinning
ще се надявам Велислав да не прочете коментарът на тази нещастница.

# 182
Mного е красива Диана!
Под лична снимка на Велислав, при това с детето, пак има обиди? Да е снимка на Mарио, как да е, но що за дъно е това...

# 183
Москита, де да й бях приятелка хаха. Страшно много искам да се запозная с нея, даже като разбрах, че е е била във Велико Търново малко ме хвана яд, че точно в тоя ден нямах работа там, щото живея в съседния град и много често отскачам там, не само за лекции. Предполагам къде е ходила.Grinning
А за писането може да помисля. Колко му е. Grinning

# 184
Какъв е тоя коментар и за коя страница става въпрос ми стана интересно? Grinning

# 185
# 186
Москита, нещо предизвикателство ли усещам? Wink щото като гледам Яничка е почти готова да го приеме Simple Smile
Аз не се решавам още, въпреки, че имам контакти с нейна приятелка, но това още по-неудобно ми се вижда. Хахах, съвсем сме луднали за един клип Joy

Аз вече отдавна се отказах да чета каквото и да било във ФБ относно филма и актьорите. Направо понякога ме е срам, все едно че аз съм ги писала тия небивалици. Не дъно, ами направо тинята под дъното е това... ImpRage

# 187
Димитрова, какво стана с твоето питане, аааа, не съм забравила? Joy

Глас в пустиня!
Не съм достойна за отговор! Грешница съм голяма! Cry

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 17:04 от ddimitrova01

# 188
Mного е красива Диана!
Под лична снимка на Велислав, при това с детето, пак има обиди? Да е снимка на Mарио, как да е, но що за дъно е това...
Сега като прочетох за какво говорите, то дори и към него да бяха насочени е едно...... но да замесваш дете е грозно и отвратително, даже грозно и отвратително са много слаби думи в случая.

Просто:

# 189
Я оставете тия неща.
Гледайте 15 минути красота Heart
https://www.youtube.com/watch?v=CRWUgrQFCs0

# 190
Ужас...как не се спряха под всяка снимка на нашият човек да се изхождат..не мога да продължа да пиша, защото всичко ще трябва да е така:$&%*$€#£$*&%&$(#(*÷&%&*%($&%&%

# 191
Уфф, ей такива като вземат да се изкажат и направо да ти се прийска да им фраснеш един ляв прав .Ок, всеки си има мнение, но е много важно 1. Кога е уместно да се изказваш и 2.Как се изказваш !!!
 Да споделя и аз няколко любими кадри на Диана. Точно такъв тип фотоси на мен страшно много ми допадат, а на нея и се получават страхотно Heart

Скрит текст:

# 192
Егати, и под снимка с детенцето му да се изтропат така. Без значение кой е - Павлов, Вергов, ужасно е грозно!

Легналата на пода Диана е жестока! Много ми харесва снимката

# 193
Глас в пустиня!
Не съм достойна за отговор! Грешница съм голяма! Cry
Ще си останем без тениски с теб Joy

Една приятелка сега ми прати това, така тя тренирала, иначе мързела я обземал Joy
https://www.facebook.com/9gag/videos/10157736354396840/UzpfSTEwM … NDUxNzYyMjgzMzAx/

# 194
Фифф, Диана на пода сред картини и тази с ръката на прозореца не са просто снимки, те са си направо изкуство Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт