ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 700
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Mного е красива Диана!
Под лична снимка на Велислав, при това с детето, пак има обиди? Да е снимка на Mарио, как да е, но що за дъно е това...
Сега като прочетох за какво говорите, то дори и към него да бяха насочени е едно...... но да замесваш дете е грозно и отвратително, даже грозно и отвратително са много слаби думи в случая.
Aз нямах представа за какви коментари става въпрос. E, само към него е и не е кой знае какво,  Crazy но е въпрос на елементарно възпитание просто да подминеш, вместо да обиждаш.

# 196
Твърдо не съм на левия бряг, но тия снимки на Диана започват да ме объркват Joy  Много хубава! Heart Eyes
А тия от Фейса са за калашник, проста работа...

# 197
Дами, да знаете, че чопнах последните две видеа, които сте споделили тук, и съм ги сложила в началната страница. Когато искате, може да си ги припомняте 😎

# 198
И понеже днес е ВеДиДи, едно клипче с Велислав и с Теодора Духовникова, която слушах с лееека липса на интерес до момента, в който каза - е, всички знаете, че истинските актьори се доказват в театъра и там ме загуби и превъртях да слушам само ромоненето на батковия глас Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=gJ3lRiwBIjI
Пускам ви го, защото както знаете, много го обичам рошав и къдрав Grinning

Е това като го чуя, ми иде да шибна някой. Велислав прекрасен, както винаги Simple Smile

Твърдо не съм на левия бряг, но тия снимки на Диана започват да ме объркват Joy  Много хубава! Heart Eyes

Добре, някой си го призна преди мен Joy

# 199
Глас в пустиня!
Не съм достойна за отговор! Грешница съм голяма! Cry
Ще си останем без тениски с теб Joy
Голи ще ходим! Гледай каква я свърших! Сигурно съм ѝ се видяла ту мъч луда. Joy

# 200
Я оставете тия неща.
Гледайте 15 минути красота Heart
https://www.youtube.com/watch?v=CRWUgrQFCs0
Много ми харесва, че не му липсва здравословна доза суета...Ми така де, човек трябва да си знае цената /не говоря за пари/ и да си има самочувствие.

Глас в пустиня!
Не съм достойна за отговор! Грешница съм голяма! Cry
Ще си останем без тениски с теб Joy

Димитрова, писала си на Д. за тениската и не ти е отговорила ли? Simple Smile

# 201
Човек  за малко  да отсъства и  се загубва в океана от постове  Peace ! Страхотни сте !  Drunk
Погледнах  т.нар. дама с изцепката от ФБ , ами то тази  стринка Николинка  си е чисто  чалга парче и се е представила  оригинално на шльокавица  Thinking  Какво можеш да очакваш от такъв титан на мисълта  Naughty
Сега  , като тук са качени толкова снимки на лейди Ди , мога само да кажа ,че няма външна конкуренция  , а сама на себе си е по и най Peace
 Дано  Митето да не е с някой сериозен вирус Ill , а само да е било махмурлук  Joy Бързо оздравяване !
За онова видео в шубраците - отначало  не го бях пуснала , видях  мотото и размазаната картинка и реших , че подобно на онази снимка  върху тоалетната , е нещо подобно , но в шубраците  Joy После го видях - не е нито  толкова секси , нито пък неприлично . Просто  са трикове за популярност , няма лошо  Thinking
Велислав не трябва да пуска снимки с жена си и хлапенцето , защото една стринка  николинка да има , ще го  наобиждат . На него не му пука , но като са замесени и близките му ..
Дано да спечели  наградата на фестивала в Стара Загора  Praynig Peace за наш кеф  bouquet ,а и за да  подгизнат  онези стринки .
Малко късно се включвам  за любимите моменти - всичко сте  казали , но май не видях  разкошната сцена с разходката , когато бяха  ужасно  готини , небрежни  , безгрижни и  нахилени -ти си ми любимата грешка  Heart Eyes Joy

# 202
Елинце, обичам, когато се включиш Simple Smile
И да кажа, регламентът е - сцени, които са ни впечатлили като актьорска игра, не просто ала бала любовни сцени, където ки е трепнало сърцето, щото сме тетки Wink
Мисля, че просто любими сцени трябва да са отделно...там класацията ще е дълга

# 203
Голи ще ходим! Гледай каква я свърших! Сигурно съм ѝ се видяла ту мъч луда. Joy

Ми ще ходим , какво да се прави Joy

# 204
Ми Майче, нискозаплатена е фенската професия. Grin
Перличка, да, вчера докато се разправяхме кой коткоманиак, кой с риби. Grinning

Аз май не съм се изказвала по любимите сцени: моята ми е от серията с оперната певица, когато тя го попита докога ще се разминават и след това той ѝ целуваше ръката. Heart Без думи настръхнах.

# 205
...И да кажа, регламентът е - сцени, които са ни впечатлили като актьорска игра, не просто ала бала любовни сцени...

Flushed Който  закъснява и чете набързо - така става , изпада от темата Sleepy

# 206
И още една. За тая снимка май бях прочела някъде, че там е на 19 години. Думите са излишни, изчерпах се. Joy

# 207
Хахаха, Дона, ако тръгнем да споделяме любими моменти, аз направо наедро ще давам - на цели епизоди Joy

Перличке, да, мен това продължава да ме впечатлява силно в него всеки път, като го чета или слушам - цялото му поведение говори в стил "да, суетен съм, естествено, старая се да го контролирам. Да, егото ми не е малко, и с него се оправям". Има своето самочувствие и заедно с това е достатъчно уверен и осъзнат човек, за да споделя открито, че притежава тези качества. Което е нормално и всеки от нас ги има, все пак, при някои повече Grinning

# 208
...Перличке, да, мен това продължава да ме впечатлява силно в него всеки път, като го чета или слушам - цялото му поведение говори в стил "да, суетен съм, естествено, старая се да го контролирам. Да, егото ми не е малко, и с него се оправям". Има своето самочувствие и заедно с това е достатъчно уверен и осъзнат човек, за да споделя открито, че притежава тези качества. Което е нормално и всеки от нас ги има, все пак, при някои повече Grinning
Велислав  /за разлика от повечето  си колеги / има  страхотен коректив в лицето на жена си , която пък е една интелигентна и нестандартна дама . Няма начин това да не го държи  здраво стъпил на земята , да има самочувствие  , без да се напъва с разни провокативни  ергенски   снимки и видеа .

# 209
...И да кажа, регламентът е - сцени, които са ни впечатлили като актьорска игра, не просто ала бала любовни сцени...

Flushed Който  закъснява и чете набързо - така става , изпада от темата Sleepy

Не се притеснявай...май само аз писах неемоционално, строго-критично-актьорски - другите изляха едни любими любовни сцениииии и стана аморе аморе!!! Така че.....Joy

Общи условия

Активация на акаунт