ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 693
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Теодора винаги е обожавала театъра. Преди години, когато не беше участвала във филм в интервю тя каза, че не би участвала. Не й ли замиришат дъските на сцената все едно, че не играе. Нещо в този смисъл. Даже се изненадах, като я видях едва миналата година в „Дървото на живота“. Така че, не се изненадвам от изказването й в публикуваното тук интервю. Общо взето нашите актьори се обучават на театрална игра и почти всички казват, че театърът е мерилото за един актьор.

Харесвам Духовникова, особено гласът й. Хубавица е и много фотогенична. Във филми е приятна за гледане.Flowers Hibiscus

Друга актриса която харесвам е Ани Пападопулу:hibiscus:Flowers Hibiscus

# 391
  • Стара Загора
https://dariknews.bg/regioni/stara-zagora/bozhestveniiat-poriady … obyr-film-2101775
Влизам  в темата с новина, която явно очаквате Simple Smile

# 392
Юхууууууууу, айде честито на нашия човек!!!!!!! Най-добрият бе!!!
 благодаря! Simple Smile

# 393
Браво и честито на Велислав!!!!!!!

# 394
Призът за най-добра мъжка роля се присъжда на Велислав Павлов за участието му във филма „Вездесъщият“. Heart Heart Heart Heart Щастието ми е на n-та степен вече !! Страхотен Велислав! Как да не го обича човек ...

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 14:21 от Фифф

# 395
Ееее, Таня, от сърце благодаря Hug

Страхотно, толкова много се радвам за Велислав! Heart Жалко, че не спечелиха за най-добър филм, но съм ужасно щастлива и горда с нашето момче Heart

# 396
ей, скъсах се да търся инфо, докато работя, и съм точно пред камерата...Ураааааа
Нямам думи от радост, така го очаквах йееессссс

# 397
Не припдай, моля те!!! HugKissing Heart

# 398
Ели, къде си да налееш шампанското 🤗😎

# 399
Юхууу, нахилена съм до ушите  Grinning Mного се радвам за него и че грабна точно тая награда  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 14:13 от Zlati***

# 400
Да си го сложим в рамчица 😎😁

# 401
Страхотно! Ето, имаме вече една чудесна новина днес, чакаме и останалите Hug Не съм се и съмнявала, че ще спечели, ролята му в тоя филм е всепризната. Relaxed Сега остава и събота да дойде да можем и ние да му се насладим Smiley
Днес е май ден за празник, Фифф честито за взетия изпит Relaxed Айде, има за какво да се пие днес, бара работи ли? Smile

# 402
Благодаря. Има ли го някъде качен да си го припомня? Спомням си обаче, че и аз не и се изкефих на макс на Теодора. Готина мацка е, но честно по-симпатично ми беше малкото момиче.
Фифф, честито за изпита. Hug Филмът го няма качен никъде, аз също искам да го гледам пак. Явно ще чакаме както Вездесъщият, да го пуснат по телевизията.
Много се радвам за Велислав, заслужава го. Heart

# 403
Страхотно! Ето, имаме вече една чудесна новина днес, чакаме и останалите Hug Не съм се и съмнявала, че ще спечели, ролята му в тоя филм е всепризната. Relaxed Сега остава и събота да дойде да можем и ние да му се насладим Smiley
Днес е май ден за празник, Фифф честито за взетия изпит Relaxed Айде, има за какво да се пие днес, бара работи ли? Smile

той барът работи денонощно, нищо, че барманката ни понякога я хваща липсата Grinning Grinning

# 404
Благодаря, Яница, Аничка Simple Smile) Вие докато се размотавате аз отворих водката вече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт