ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 681
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Значи и аз почвам отсега, нищо че е работно време Joy
Да онагледим победителя викам аз Heart Eyes една снимка случайно намерена из дебрите на Фейса.

Скрит текст:

# 406
  • София
Браво за взетите изпити. Чакаме само Майчето да се похвали.

А за Велислав Павлов - ами не съм се съмнявала В тази роля е просто безапелационен.  Heart Heart Eyes

Въх, Аничка, мрачен Батко, като от Отплата

# 407
Браво за Велислав! Не съм гледала още филма, но съм сигурна, че е направил впечатляваща роля.

# 408
Значи и аз почвам отсега, нищо че е работно време Joy
Да онагледим победителя викам аз Heart Eyes една снимка случайно намерена из дебрите на Фейса.

Скрит текст:

Много кахърен бре! Ще кажеш, че са му взели наградата под носа Wink

Кефи ме как се е поклонил ниско на публиката Heart

# 409
  • София
Някоя добре душа няма ли да сподели новината с приятелките от ФБ  Smiling Imp  Trollface

# 410
# 411
Браво за Велислав! Не съм гледала още филма, но съм сигурна, че е направил впечатляваща роля.
Без да искам да ти влияя, ролята му е наистина впечатляваща. Ние се вълнуваме от изявата му в Откраднат живот, но в сериала е като полъх на уменията му в сравнение с филма. Там е толкова пълнокръвен, толкова емоции пресъздаде, че аз лично плаках, смях се, обичах и страдах заедно с него.

# 412
Някоя добре душа няма ли да сподели новината с приятелките от ФБ  Smiling Imp  Trollface
Сърбат ме пръстите Trollface

# 413
Сърбат ме пръстите Trollface
Давай смело Grinning

# 414
Ей,много се  радвам много за наградата на Велислав!!

жалко, че не са взели за филм или режисура...
Искам да се разпиша, че цялата тема ще мине докато успея, нямате изчитане. Но да знаете, че най- усърдно чета като успея да се скатая.
За първи път вчера четох едната от фб  групите, пак си образувах излишно нерви. Обаче казвайте като трябва да се удари по някое рамо там, защото ужасно се дразня на простотиите човешки и ако не им се реагира, те стават повсеместни

Скрит текст:
и за да се изкупя

# 415
Хаххахах, и  аз това си мислех - да публикувам новината в двете групи - айде давайте после линка, че да лайкваме

Абе що публикувате снимки на малки котета? Освен, че ме умилявате?

# 416
Дона, това е целта, да се умилявате.
Нали 2/3 от нашите любимци имат котки, пък ние дето не сме котколюбители си посипваме главите с пепел. Дано се изкупихме

# 417
Охохохо, казахте Фейсбук групите, та ходих да нагледам едните ни приятелки и си чопнах един страхотен бисер - наша Дианка в пети сезон заключава участието си до "няколко брутални секс сцени и мърморене на Марио" Joy
Брех, много ми харесва това заключение, ние тука цял сезон страдаме, че нямаше някоя по-така любовна сцена между Марио и Зорница, то пък сме изпуснали бруталните Joy

Пфууу, ако знаете какво приповдигнато ми стана от новината за наградата. Grinning Ако има старозагорки, награждаването е в 18ч. и Велислав ще присъства да си вземе лично наградата.

# 418
Дона, това е целта, да се умилявате.
Нали 2/3 от нашите любимци имат котки, пък ние дето не сме котколюбители си посипваме главите с пепел. Дано се изкупихме

Ааааа, наша Моски има за изкупва вина и заради друго - нещо свързано с Митето/ Тонката беше (ама кво??? нещо не го възхвали като хората май ). Почти я е изкупила Wink

Охохохо, казахте Фейсбук групите, та ходих да нагледам едните ни приятелки и си чопнах един страхотен бисер - наша Дианка в пети сезон заключава участието си до "няколко брутални секс сцени и мърморене на Марио" Joy

Да вземат да ги покажат.....че да се порадваме и ние...цял сезон на сухо ни държат

# 419
Дона, честно да ти кажа не си спомням какво го прекорих Тонката Disappointed
Обаче не мога да се напъна да се сетя, защото още се смея на мисълта за мърморещата Зорница Joy

Общи условия

Активация на акаунт