ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 678
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Дона, честно да ти кажа не си спомням какво го прекорих Тонката Disappointed
Обаче не мога да се напъна да се сетя, защото още се смея на мисълта за мърморещата Зорница Joy

И аз не си спомням, но помня, че имаш още мъъъничко вина да изкупваш Wink

Мен повече ме впечатлиха бруталните секс сцени ахахаххахаа

# 421
Не просто секс сцени, не просто брутални, а няколко, забележи. Чувствам се ограбена, че не съм ги видяла.
Иначе мърморенето е ясно - мърморила му е, че не я е завел на хотел, вместо там при птичките и пчеличките Imp

Вината обещавам да я изкупя, ама още не съм измислила как Grinning Изчерпаха ми се клипчетата, дето вадех от ръкава Grinning

# 422
Някой вече ме е изпреварил с публикацията, днеска не смогвам от работа Sad
Айде на лайковете, за подкрепа, че кокошките не спят Grin
https://www.facebook.com/groups/OtkradnatJivot/?fref=nf
https://www.facebook.com/groups/1870439859857809/?fref=nf

Москита, много е зле тази въпросна потребителка, сори без сори. Аман от разбирачи. Тия брутални секс сцени нещо не ги видях, ама то нали телевозора ми е развален Grinning Ама друго си е да видиш голото д..е на Вергов в секс сцена, нали, това хич не е брутално Joy

# 423
ееее, очевидно е, че те са с връзки и гледат сериите без орязаните сцени от режисоьора.

# 424
Някой вече ме е изпреварил с публикацията, днеска не смогвам от работа Sad
Айде на лайковете, за подкрепа, че кокошките не спят Grin
https://www.facebook.com/groups/OtkradnatJivot/?fref=nf
https://www.facebook.com/groups/1870439859857809/?fref=nf

Москита, много е зле тази въпросна потребителка, сори без сори. Аман от разбирачи. Тия брутални секс сцени нещо не ги видях, ама то нали телевозора ми е развален Grinning Ама друго си е да видиш голото д..е на Вергов в секс сцена, нали, това хич не е брутално Joy

Няма ги, сигурно не са го одобрили още. ще чакаме.

Ооооо, за фенката на Диана ли говорим?
Бе аз няма да откажа още едно голо дупе хахахаха
брутална мръсница....

# 425
Браво на Велислав !
Радвам се, че са го оценили достойно.
За снимките от фестивала нямам думи.
Страхотен е!

# 426
Дона, там са, просто аз съм неандерталец и не мога да ви пратя само поста Grinning
В групата ОЖ- обсъждането е коментар под поста за К. Врачански, а в ОЖ - фен клуб си е отделен пост Smiley

# 427
Дона, там са, просто аз съм неандерталец и не мога да ви пратя само поста Grinning
В групата ОЖ- обсъждането е коментар под поста за К. Врачански, а в ОЖ - фен клуб си е отделен пост Smiley
Ох, тръгнах да пиша, но се отказах.
В Средновековието, откъдето идва въпросната потребителка, може и да са били брутални сцените, нека да проявим разбиране.😌
Естествено, Вергов е виновен за доброто представяне на Диана, тя без него за къде е. Не знам как е оцелял светът без него.

# 428
  • София
Колкото и да ми е чорлаво, като ги прочета тези 4-5 лелки от ФБ и всичко ми минава. Първо им се ядосвах, но сега ми е смешно, не знам дали осъзнават колко са жалки коментарите, които пишат. Да не говорим, че заблуждаваха толкова хора със 100% сигурната информация, че Вергов се връща в 5 сезон. Сега плочата е - той сам потвърди, идва си в 6-ти, дано не разчитат само на исказванети по време на на градите на Нова.

# 429
Силно се надявам (даже мисля да пална една свещ) довечера като награждават Велислав, нашето момче да не ни изложи и да благодари смирено на своята пътеводна светлина Ю.В., с когото в Дон Жуан делят една сцена за около минута и половина, благодарение на което Велислав е успял да изпъкне, за да го вземат във филма и да стане човек.

# 430
Ох, тръгнах да пиша, но се отказах.
В Средновековието, откъдето идва въпросната потребителка, може и да са били брутални сцените, нека да проявим разбиране.😌
Естествено, Вергов е виновен за доброто представяне на Диана, тя без него за къде е. Не знам как е оцелял светът без него.

Добре, че е той, та тя да изпъкне, не знам изобщо как я взимат на работа в други продукции и филми, та нали Вергов го няма там, да й покаже правилния път  Open Mouth

Хич не се занимавай, там каузата е обречена. То и за Велислав тази въпросната пише с какво изпъква, пък ето, цял фестивал е на малко по-друго мнение Joy Ясно е, че тези точно хич не са мерило за вярно мнение. Smiley
Роси, баш на това разчитат, друга информация няма за момента.

# 431
Силно се надявам (даже мисля да пална една свещ) довечера като награждават Велислав, нашето момче да не ни изложи и да благодари смирено на своята пътеводна светлина Ю.В., с когото в Дон Жуан делят една сцена за около минута и половина, благодарение на което Велислав е успял да изпъкне, за да го вземат във филма и да стане човек.

JoyJoyJoyJoyJoy

ШЪ УМРЪ!!!!

Абе Нова днес са обявили, че почват нов сериал - международен проект, копродукция. Митовски е от наша страна (Мисия Лондон и Под Прикритие)...на който мус е чете:

https://nova.bg/accents/view/2018/06/06/218053/%D0%B7%D0%B0%D0%B … 0%BD%D0%B8%D0%B5/

# 432
Някоя добре душа няма ли да сподели новината с приятелките от ФБ  Smiling Imp  Trollface
Сърбат ме пръстите Trollface
Споделете новината и оттатък хахах. Скоро не са чували за Велислав там. Joy

# 433
Там е забранено да се пише за Триото.

# 434
Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт