ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 663
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Ма моля ти се, Яница! Не сме по темата! Там никакви такива. Чакаме новия сезон, за да пишем стегнати постове без лигавщини и до три изречения. Че М. и З. няма да присъстват в тия три изречения се подразбира.

# 436
Е, ако може да се пише, че Моньо Монев днес е рожденик, значи сигурно ще издържат все един пост за Велислав Smiley

# 437
  • София
Ахаа, ето го новия проект на Врачански.
Аз обаче протестирам. Ако се снима в този нов сериал, как ще се случи четириъгълника със Зорница - ми лелките така добре ги бяха разпределили по тглита - Марио, Зорница, Банков и Врачански. А сега  к'во - пак триъгълник.

# 438
Роси, чети внимателно анонса. Новият сериал ще се разказва за бързи коли, преследвания и други подобни екстремности. Задължително Калин Врачански в даден момент ще пострада, задължително ще има някой травмиран бъбрек и задължително ще се озове в болница Св. Кирил под вещите ръце на Уроложката, известна като Зорка Бруталната, която като го види ще клъцне бъбрека и ще хлъцне от любов. И те ти четириъгълник!

# 439
  • София
Уфф, да бе. И ще го приемат в ВИП отделението, където ще му прилагат от специалните СПА процедури, не за друго, но да има време любовта и четириъгълника да се разгърнат добре, че ми писна от тези недоизказани любови.

# 440
Kъде пише за Врачански? Два пъти го чета и не му виждам името.

# 441
Роси, чети внимателно анонса. Новият сериал ще се разказва за бързи коли, преследвания и други подобни екстремности. Задължително Калин Врачански в даден момент ще пострада, задължително ще има някой травмиран бъбрек и задължително ще се озове в болница Св. Кирил под вещите ръце на Уроложката, известна като Зорка Бруталната, която като го види ще клъцне бъбрека и ще хлъцне от любов. И те ти четириъгълник!

Joy Joy  Ще ме уволнят съвсем скоро

# 442
  • София
Злати не пише, но той нали спомена в едно интервю, за някакъв нов проект на Нова, в който ще участва.
Москита, изказът ти ми напомня за една сцена, не мога да разбера нарочно ли е или не си се усетила, подобно на актрисата, пресъздаваща образа на Зорка Бруталната

# 443
Kъде пише за Врачански? Два пъти го чета и не му виждам името.

Ти въображение нямаш ли?  Той е ТАМ!

ЗОРКА БРУТАЛНАТА!!!!!! Joy

# 444
Злати, в анонса за новия сериал ли? Май никъде, ама по логика, че ще участва в нов проект на Нова тв, се предполага, че това е проектът.

Роси, много ясно, че ще разцъфне четириъгълникът, защото единият ъгъл от него е НВЮВ (да се свети името му), а където е той, всичко винаги избуява и разцъфва.

П.п. Само да уточня, че по никакъв начин не държа отговорен самият актьор за безумното поведение на част от фенската му маса, която смята, че слънцето изгрява и залязва с него.

# 445
Ми като сте почнали, слагайте Блатечки, Карамазов, Шопов-баща.....нали трябва да е бруталия?

# 446
A, не съм гледала това интервю и затова не направих връзка.
Зорка Бруталната, ох  Joy

# 447
  • София
Чакай сега Карамазов нали го определихме - подчинен на Огнянова, може да е този със дизайнерските наклонности.
Шопов аз го виждам като директор, но фенките на Банков ще ме бият - нали той си е продал мотора и с парите ще спасява Св. Кирил от фалит.
За Блатечки - ми предлагам да е подчинен на Геро от Полицаиите от края на града, защото като чета какво ще се случва в новия сериал ,а и с Фотев в ОЖ, задължително и полицията трябва да е намесена

Москита, чакам отговор от теб, на въпроса ми в предния коментар.

# 448
НАй-сетне ще видим брутални сцени с това развитие на сюжета. Hug

# 449
Чакай сега Карамазов нали го определихме - подчинен на Огнянова, може да е този със дизайнерските наклонности.
Шопов аз го виждам като директор, но фенките на Банков ще ме бият - нали той си е продал мотора и с парите ще спасява Св. Кирил от фалит.
За Блатечки - ми предлагам да е подчинен на Геро от Полицаиите от края на града, защото като чета какво ще се случва в новия сериал ,а и с Фотев в ОЖ, задължително и полицията трябва да е намесена

Москита, чакам отговор от теб, на въпроса ми в предния коментар.

Баааааа, какъв е тоя златния мотор бре!!!! Инкрустиран с диаманти! Сини диаманти - за момченце!

Общи условия

Активация на акаунт