ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 656
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Роси, и аз като Зорка Бруталната - не съм се усетила и сега чакам да ми кажеш за какво става дума:)

# 451
  • София
Еййй значи. Има номизматична стойност. Не кой да е, а директор-доцент Банков се е возил на него, а и Зорница и тя с него.
Ми иначе откъде ще намери пари да спаси болницата от фалит, като си дойде от Германия? Ще трябва да се раздели с тази скъпа на сърцето му вещ.

Москита, Гледай сега, въпроса ми е по повод коментират ти за Блатечки и Зорито

Москита, изказът ти ми напомня за една сцена, не мога да разбера нарочно ли е или не си се усетила, подобно на актрисата, пресъздаваща образа на Зорка Бруталната

# 452
Еййй значи. Има номизматична стойност. Не кой да е, а директор-доцент Банков се е возил на него, а и Зорница и тя с него.
Ми иначе откъде ще намери пари да спаси болницата от фалит, като си дойде от Германия? Ще трябва да се раздели с тази скъпа на сърцето му вещ.
Нищо, Владо ще му услужи. Той има цели 3 Wink

# 453
Аз те разбрах, но е случайно, затова чакам да кажеш за коя сцена става дума.

# 454
Баси патките,  под поста за Велислав пак Банков...

# 455
Баси патките,  под поста за Велислав пак Банков...

Тва се превърна в шоуто на скачените съдове - ако едната напише нещо титанично „умно“, то другите до 1 минута също налазват, да не останат и те по-назад и да се подкрепят в „умнотата“ си. Joy Кошмари имам вече от 5 имена и снимки Laughing

# 456
Аааа, Роси, ако става дума за травмирания бъбрек - не, съвсем нарочно направих препратка към една любима сцена

# 457
Ми като сте почнали, слагайте Блатечки, Карамазов, Шопов-баща.....нали трябва да е бруталия?

Ауу, Шопов-баща много го желая в сериала Blush

# 458
Само Христо Шопов ми е притрябвал 😁. Ако искам някой нов и свеж пич в сериала, това е Иван Панайотов.

# 459
Много хубави фотосесии беше пуснал в хисторито преди няколко дни.
Ето му акаунта в инстаграм https://www.instagram.com/ivanppan/

# 460
 smile3501 Големи новини , голяма радост !
Нали ви казах ,че ключът от бара е под клавиатурата  Joy , защо обикаляте отвън ?
Давайте :   party023 cook beer3 beer2 Drunk Wine Glass cheersCocktailFriesShaved Ice
Ако за мен беше наградата , нямаше толкова да се радвам !
Пуснете им във ФБ  да гледат награждаването в 18 ч.  Joy

# 461
Бррр, Хъмбъл, много бозав бе, аз харесвам по-тъмнички Grinning

# 462
Бррр, Хъмбъл, много бозав бе, аз харесвам по-тъмнички Grinning
силно рус, но не прилича на Гущряка 😁
И аз, но не може всички в ОЖ да изглеждат като Батко. Той е само един 😁😎

# 463
Честито на Велислав за наградата, сигурна съм, че е напълно заслужена /когато изгледам филма, ще мога да го кажа без това сигурна съм Simple Smile / Честито и на компанията от Бара!
Браво и честито на девойките, които въпреки нас Simple Smile успяха да си вземат изпитите днес!
Въобще днес настроението май е приповдигнато. Аз ще се върна да дочитам и по-късно довечера може пак да се включа при вас. Да не изпиете всичко, ей! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 464
Абе отнякъде ми е познат този. Хъмбъл ще ме подсетиш ли? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт