ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 739
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Яни, на Революция Х му се чудех много, но без Тино, Ани и героя на Вергов някакси...няма да ми е същото.

Росита, познай дали вече имам билети за Дон Жуан в края на месеца Joy Ех, Сганарел...... На 28ми На ръба, на 29ти Дон Жуан Wink

Диана беше колежката кучка на Иван Юруков, която спеше с шефа

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 09:57 от Анонимен

# 331
Прекъсвам ви пак да помрънкам: Хаааайде на теааатър!!! Joy

# 332
  • София
Хахаха, Донааа, и аз имам за На ръба, хахахаха.
И за 13-ти имам и съм помъкнала съм още 4 приятелки с мен.

Верно ли това е било Диана? Боже каква съм грешница.

Димитрова, хайде де, ама аз бързах, че като ви знам какви сте ще изкупите хубавите места

# 333
За На ръба още нямам, там има безсрамно много места (ей хора, много ми е тъпо, когато залата не е пълна, как ли се чувстват актьорите??), но ддимитрова агитира за форумно ходене нещо...

На 13ти какво играе?
Дааааа, тя е!!

# 334
# 335
Дона, на мен пък Дъвка за балончета през цялото време ми беше леко захаросан. Добре, че финалът ме изненада  Laughing Hо ми хареса. Вездесъщият, обаче, направо ме разтърси и ме е яд, че не спечели в наградите на Hова. Cякаш рекламата на първия беше по-добра и много повече хора го бяха гледали. Hапример, аз отидох още в първата седмица, в която тръгна по кината. Cлед това, на тяхната страница във фейсбук, прочетох коментари с мнения за Вездесъщият и чак тогава се наканих да го гледам. Хванах, едва ли не, последните прожекции. Love.net също ми е един от любимите, съвременни български филми и и в коментарите беше направен паралел с него.

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 09:52 от Zlati***

# 336
  • София
В театър 199 - Рибарят и неговата душа. Аз не съм го гледала, така че никой не може да ме обвини в някакви пристрастия към определен актьор Simple Smile

# 337
Дона, почти заплаках като си помислих, че вече имаш билет без мен Joy
а Роси е сива заради котките, a сегаааа....

# 338
В театър 199 - Рибарят и неговата душа. Аз не съм го гледала, така че никой не може да ме обвини в някакви пристрастия към определен актьор Simple Smile

Не бе....действай!  Чакам отзив - за нашия, за Карамазов, за каквото се сетиш Simple Smile

ммммм....какъв е дарк нашия човек там

ддимитрова....ако знаеш колко се притеснявам от форумна среща....но не, не съм си купила билет. Споко

# 339
Ахаа Москита - пушещия Сганарел. Това е изживяване от друго измерение - щеше ми се поне още 15 минути да му слушам монолога. Няма да се смеете, но в главата ми се развива идеята да го гледам пак в края на юни.  А почнат ли да ме ядат бесовете, не мирясвам докато не го направя, та почти сигурно е, че ще си го причиня отново. Така или иначе после излизат във ваканция и ще се кротна, а и командировки ме чакат.

Аз си признавам, че въобще не я отразих Диана в Дъвка за балончета. Дори и сега не знам каква роля е играла там.

Диана още в първата сцена се появи, така започна филмът . Беше една малко нахакана мацка, дето май се слага на шефа си. Представяше някаква презентация.

# 340
C нетърпение ще чакам да споделите мнения за Hа ръба. И, моля ви, не бъдете пристрастни заради Велислав.  Laughing Laughing

# 341
  • София
Димитрова, давай де, има билети и довечера ще ти пиша, кои места съм, за да си резервираш. Нещо в офиса с тези секюрити политики и GDPR, омазаха достъпите и не ми се отваря сайта на Народния, а и не знам колко ще им отнеме да го оправят

# 342
C нетърпение ще чакам да споделите мнения за Hа ръба. И, моля ви, не бъдете пристрастни заради Велислав.  Laughing Laughing

Как може да си го помислиш?
Ние към него ще сме най-критични - ще го гледаме изпод вежди строго, строго

# 343
Роси, супер.
Злати, как можа да си го помислиш?
Дона, няма да се притесняваш. Сега ти пращам снимка от миналата седмица с котенце, за да видиш, че съм много миловидна и добра. Joy

# 344
Дона, на Революция Х съм ревала от смях, изобщо не ми беше проблем, че някои от сериала ги нямаше. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт