ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 714
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Днес има много неща, за които да се надяваме значи - фестивала, отговор от Диана, изпита на Майчето Grinning Забравям ли нещо? Grinning Майче, успех и късмет!
Дъвка за Балончета на мен ми хареса, въпреки финала. Имаше една приятна меланхолия в този филм Simple Smile

# 377
Москита, а аз главната я гледах строго, не ми е любимка Grinning
На мен в Дон Жуан примерно ми хареса, но в Дъвка за балончета не останах възхитена от нея. След като вчера чух изказването ѝ за "истинският актьор се познава в театъра", вече ми е ужасно трудно да съм обективна към нея, за съжаление.

Дона, не се хаби. Ако възглавничката я имаше в Икеа, щеше да я има и на сайта.

Аничка, а на мен ми хареса заради финала Joy
За фестивала все още няма нищо, който пръв разбере, ще разгласи новината Simple Smile

# 378
Леле, какво сладурче Heart Eyes

Москита, в театъра на съм я гледала, мисля, но в различни продукции да и не съм възхитена от нея въобще.

# 379
На мен в Дон Жуан примерно ми хареса.
A в Дон Жуан какво играе? Aз чаках да я видя, но в майското представление, мисля, че не участва. Hе вярвам да не съм я познала.

# 380
  • София
Харесвам я, в НеоДачници нейните сцени бяха най-хубави. А в Дървото на живота - Божура ми е може би най-любимия образ, заедно с Йордан. И не, не съм шизофреник да харесвам точно тези диаметрално противоположни герои  Wink
Искам да я гледам и в Лисичета, но йок - няма билети, та ще чакам наесен.

# 381
 Привет Simple Smile) Да се похваля, че и аз имах изпит и си го взех Grinning И докато чаках се изкушавах да вляза тук и да чета(има доста нов материал) Grinning
 Има ли новини за фестивала? Не че се съмнявам в успеха на нашето момче, но все пак ...
 Ооо, дъвка за балончета е страхотен филм, аз плаках като магаре. Само че защо не си спомням каква роля играеше точно Диана? Сега като се замисля щеше да е мега яко да дадат главната роля на нея Simple Smile Дано получава повече главни роли за в бъдеще Heart

# 382
Злати, в предишното преди май участваше, в майското не е играла, не знам защо - играеше онази дама, дето в началото обичаше Дон Жуан и накрая ходи да го моли да се покае и накрая Сганарел я изнесе на ръце.

# 383
На мен в Дон Жуан примерно ми хареса.
A в Дон Жуан какво играе? Aз чаках да я видя, но в майското представление, мисля, че не участва. Hе вярвам да не съм я познала.
И аз щях да попитам толкова ли съм станала сляпа, че не я видях ?

Аааа, ясно, в майското не игра ли Пападополу в тази роля?

# 384
Да, Ана Пападопулу беше в тая роля.
Фифф, поздравления. Cтиснати палчета и за Mайчето  Grinning

# 385
Майче, Моски, аз също не я харесвам особено. Не е лоша актриса, интересна е като външен вид, но понякога ме дразни поведението ѝ извън тв/театъра (чела съм и разни нейни постове във ФБ). А тази реплика, че истинският актьор се познава в театъра, свкаш им я набиват в главите още от НАТФИЗ.

Лисичета ще ги гледам на 15ти - съвсем случайно видях, че има едно единствено непродадено място и реших да го грабна Simple Smile

ФИФФ, честито и да почерпиш Wink Диана играе колежката на Иван Юруков, кото спеше с шефа им

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 13:35 от Анонимен

# 386
Благодаря, благодаря Sunglasses Отивам да купувам водка Cocktail
За коя актриса говорите? И ще ми припомните ли каква беше ролята на Диана в дъвката ?

# 387
  • София
Еййй, Дона да кажеш после как е. Голям мерак ми е да го гледам,

Фифф, за Теодора Духовникова

# 388
Благодаря, благодаря Sunglasses Отивам да купувам водка Cocktail
За коя актриса говорите? И ще ми припомните ли каква беше ролята на Диана в дъвката ?

Диана играе колежката на Иван Юруков, кото спеше с шефа им

Еййй, Дона да кажеш после как е. Голям мерак ми е да го гледам,

Непременно! Много се радвам, че се добрах! Даже отивам тайно без театралната ми дружка, дсно не ме убие Joy Ама няма билети, братче, какъв късмет беше дори този

# 389
Благодаря. Има ли го някъде качен да си го припомня? Спомням си обаче, че и аз не и се изкефих на макс на Теодора. Готина мацка е, но честно по-симпатично ми беше малкото момиче.

Общи условия

Активация на акаунт