ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 595
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Е защо докато иска да е с Марио да не реже Тони, а ако се беше отказала от него, щеше да пореже Тони? Нямаше ли да е по-логично да си каже, че няма.какво да се занимава с Марио и да си се заиграва там с Тони, поезията, бонбоните Grinning

П.п. спирам да пиша, че се улях Close

Не мисля, че ако се беше отказала от Марио, щеш е да се заиграва с Тони. Тя отчаяно искаше приятел и го видя в негово лице.

# 601
Е защо докато иска да е с Марио да не реже Тони, а ако се беше отказала от него, щеше да пореже Тони? Нямаше ли да е по-логично да си каже, че няма.какво да се занимава с Марио и да си се заиграва там с Тони, поезията, бонбоните Grinning

П.п. спирам да пиша, че се улях Close

Не мисля, че ако се беше отказала от Марио, щеш е да се заиграва с Тони. Тя отчаяно искаше приятел и го видя в негово лице.
Точно, точно, Тони никога не е имал шанс като мъж с нея. Тя го възприе като приятел от самото начало.

# 602
Чакам си аз монолога ама... тц, няма. Joy

# 603

Кой конолог?

# 604
Казах ти аз, че ако ни е прочела, сигурно си мисли, че сме луди Joy

# 605
Дона, монолога на Диана от кандидатстването ѝ. И аз си го чакам, ама няма Sad

За Тони съм съгласна, че никога не е имал шанс със Зорница за нещо различно от приятелство. И по принцип никой мъж, дето всичко му е пълно и равно няма шанс. Тя обича сложните характери, които са героично-трагични. Поради което е обречена винаги да ѝ е трудно в началото, докато им пробие черупката.

Но не мисля, че щеше да отреже Тони по-различно, ако го нямаше Марио. Тя си го обича като приятел и щеше да бъде мека с него още дълго време. Даже според мен чувствата ѝ към Марио я накараха да бъде малко по-рязка. Нищо че малкото пак не разбра. Grinning

# 606
Решила съм да ви нарисувам Батко, да видим кога ще намеря време обаче 😃

# 607
Ееее, като го кажеш “няма шанс” значииии
Ако не се беше случило, каквото се случи с Банков, тя щеше да откликне на Тони. Защото е различен от онази 7 годишна връзка.
“Малкото”, дето хич не е малко, не че не е разбрал, просто знае какво иска и се бори за това.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 10:56 от Анонимен

# 608
Казах ти аз, че ако ни е прочела, сигурно си мисли, че сме луди Joy
Голи си ходим, Янииии, голии. Joy

# 609
Вместо да се кефи на фенската маса...

# 610
Хъмбъл, ти рисуваш? Open Mouth
Москита, само за последното не съм съгласна. Точно заради чувствата си към Марио беше по-мека си мисля аз.
Доне, брат, няма шанс. Нямаше да откликне на Тони нито със, нито без Банков Simple Smile

# 611
Москита, само за последното не съм съгласна. Точно заради чувствата си към Марио беше по-мека си мисля аз.
Доне, брат, няма шанс. Нямаше да откликне на Тони нито със, нито без Банков Simple Smile

Защо? Преди Банков тя много приличаше на Тони. Не че сега не си приличат в някои отношения.

# 612
Не е неин тип. Той я гони, не тя него.

# 613
Решила съм да ви нарисувам Батко, да видим кога ще намеря време обаче 😃
Ауууу, Хъмбъл, моля те, намери време, това ще е страхотно Heart

Дона, не си мисли, че като казвам, че Тони няма шанс, имам предвид, че нещо не му е наред. Напротив, момчето си е съвсем чудесно, просто Зорница я привличат различен тип мъже. И очевидно, гледайки историята ѝ, винаги е било така. Първият със седемгодишната връзка кой знае какви товари е носил, самият факт, че е била с женен мъж толкова години, означава, че инстинктите ѝ за самосъхранение не са много работещи и че се е захванала с човек, с когото няма как да има безпроблемна връзка.  Банков беше трагичен герой, Марио - героично-драматичен. Тя си обича един тип. Тони е твърде жизнерадостен за нейната меланхолично-драматично-обичащагерои-натура Grinning

Перличке, възможно е, нямам категоричен отговор на този въпрос, затова ще ти се доверя Simple Smile Аз си мисля, че го обичаше като приятел и затова беше внимателна с него.

# 614

Защо? Преди Банков тя много приличаше на Тони. Не че сега не си приличат в някои отношения.
А, тя Москита ме е изпреварила докато сваря да пиша. Само да допълня, че Тони е чудесен, но е на друго емоционално ниво от нея. Тя е по-вглъбена, създава си представи за мъжете, а той гледа на живота тук и сега. Той е отворена книга, не че понякога това не е хубаво, напротив, но Зорница е друг тип, да го кажа така - трепти на различна честота.

Москита, тя пак щеше да го обича като приятел и нямаше да го наранява, просто щеше да й бъде по-лесно да постави по-рязко границата /в ситуацията с Марио нямаше как да го направи, без да излъже директно или да разкрие тайна, която пазеше не по свое желание/. И да го запази като приятел, тя ги умее тези неща.

Дона, тя "тичаше" след мъж, който имаше чувства към нея и не я възприемаше като приятел  - каквото и да ми говорите всички тук, аз мисля, че имаше чувства, затова няма да влизам в спор с никого. Вие си имате право на вашето мнение, аз на своето Simple Smile Тони преследваше жена, която по условие харесва друг тип мъже. Не зная в какво точно си приличат.

Общи условия

Активация на акаунт