Уреди за домашна грижа за кожата - 4

• 91 298
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там
Sharpy,  ще чакам да споделиш, четката ми изглежда по-лесна за употреба. Аз искам само почистване на порите, че моите са доста видими и особено лятото се "пълнят" доста бързо, а не ми се ходи всяка седмица на козметик.
Не е по темата за уредите,но да напиша за пори и почистване на лицето бях доволна от този серум .

https://www.vichy.bg/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0%B0 … 9ALIA/p21426.aspx

Свива порите и изглажда фините линии Simple Smile

# 121
  • sofiq
моите са доста видими и особено лятото се "пълнят" доста бързо, а не ми се ходи всяка седмица на козметик.

Не е нужно всяка седмица да ходиш на козметик,аз ползвам ето този уред да почиствам порите у дома и върши перфектна работа:

Много по-добре почиства порите сравнено с другите уреди които имам(шпатула и електрическа четка за лице,микродермоабразио),особено носа челото.

ted., благодаря, виждала съм го в алиекспрес този уред, но ми изглеждаше трудоемко да "третирам"  всяка поричка с него, но не съм и гледала клипчета как става, сега ще се поразровя ....

И тук се продава в повечето аптеки,около 3-4 лв. е.Не е трудоемко,на носа например не третирам всяка пора оделно,поставям уреда на носа и с натиск плъзгам настрани към бузите .Около брадичката също с плъзгане с натиск почиствам,само на челото тетирам отделни пори.
Почистването на цялото лице ми отнема 10-15 мин.

# 122
Аз го имам това чудо на техниката /както се води комедоночистач/ и с него нищо не постигам. Как ли не натисках и плъзгах, и ефект нулев.

# 123
  • На брега на реката
Опитвала ли си на позапарено лице, след баня или парна баня, или с затоплена кърпа на лицето.
Аз съм си харесала и едно друго по-заоблено, че моите са все сочни.

# 124
  • София
Аз го имам това чудо на техниката /както се води комедоночистач/ и с него нищо не постигам. Как ли не натисках и плъзгах, и ефект нулев.
Ами сигурно трябва да са доста "пълни" порите за да има ефект. Поне не е скъпо.
Аз се отказах от шпатулата, ще взема този уред и четката с ултразвук.

# 125
Да, няколко пъти. И след баня, и след парна баня. Ми нищо не ставаше. Примерно от "по-сочните" излезе нещо, но като я обработиш с пръсти после, вече всичко излиза. Дори и синка си направих с това от много натискане. За мен лично, не върши работа.

# 126
  • sofiq
Аз ползвам овалната страна,триъгълната ми е доста болезнена и с нея почти нищо не излиза.Най вече е удобен за трудно достъпни места където трудно може да се захване с пръсти.

Ето клипче как се ползва,предупреждавам ,че не е приятно за гледане,но определено върши работа .
https://www.youtube.com/watch?v=TLjXIWLYYSM

# 127
За порите пак казвам трябва си и някакъв ВНА препарат, демек салицилова киселина. Чистете търкайте, ама и киселина ежедневно. Имаше и едно много хубаво мнение тук,  не помня на кого, че разширените пори не е хубаво да се третират с вакуум и да се стискат често, защото още повече се "раздърпват"
А иначе за и против от бг или от Алито има какво да се каже и за двете. Въпрос на личен избор. Спрях се на бг варианта поради простата причина, че имат 1 г гаранция, а ми се е случвало да ми се развали уред от Алито. Беше скъп уред. Първо не ни отговаряха няколко дни, после не знам си какво си. Накрая  ако искаш да им го върнеш за ремонт, транспортът е за твоя сметка. Та уж има гаранция, ама като искаш да я ползваш е сложно. И за уреди вече не се връзвам. Иначе ибея го късам за дрехи. Grinning и бях взела промишлени количества тестове за овулация и бременност. Hug Бяха много по-евтини. А иначе в тоя сайт Новата кожа, пуснаха намаления, ама разбира се след като аз си я взех на пълната цена четката. Joy сега ги чакам да пуснат намаление на козметиката, че съм набелязала една салицилова киселина там.
А някой беше писал за до колко е ултразвукова.... Знам ли, кой да ти каже. Не мисля, че е обикновена вибрация, защото наистина ми прави лицето джам. Какъв деликатен израз Joy

# 128
на Дани майка му, би ли ми обяснила точно каква ти е процедурата с тази четка. Първо се измиваш с нея с някакъв гел за лице и после нанасяш салицилова киселина, тъй ли? Thinking
А иначе за уредите от алибаба и от БГ сайтове, имах предвид, че тези от бг сйтовете са същите, но са на тройни цени. Аз също предпочитам бг сайта, заради гаранцията. То да не става нещо де, че ще падне едно чакане да я разгледат тая рекламация... Ето тази четка, която поръчах от емаг има 1 година гаранция и е 60 кинта, а същата в алибаба е 10 долара. Ама.. квото е. Само, моля, да ми обясниш каква точно ти е процедурата с четката.

# 129
Момичета, искам да си взема уред за безиглена мезотерапия, къде мога да почета повече?

# 130
Момичета от къде купувате тази салицилова киселина?

# 131
Аз купувам от аптеката - салицилова киселина 2% - 0.95 стотинки.

# 132
Здравейте,

Аз също съм голям фен на устройствата за домашна употреба. Преди постоянно обикалях салони, но си казах – защо да не си купя апаратурата и да си правя процедурите сама.
Вкъщи имам д‘арсонвал – това е един от любимите ми уреди. Ползвам го веднъж седмично за дезинфекия на лицето след почистване и когато имам пъпки, особено подкожни е незаменим.
Друго, което имам е този уред с вакуум за премахване на черни точки, който има и накрайник с кристали за микродермабразио. За черни точки няма абсолютно никакъв ефект, но аз го използвам за вакуум масаж за лицето (освежава страхотно) и също и отското реших да пробвам микродермабразиото. Дали защото не го направих както трябва, нещо ми изязоха пъпчици. Вие как си правите микродермабразио с такъв уред, слагате ли някаква основа и колко минути?
Другото, което имам е това https://www.amazon.com/Pevor-Rejuvenation-Circulation-Pigmentati … onic+led+ion+face . Използвам го всяка седмица комбинирано с ултразвук и отрицателни йони (и синя, червена или зелена лед светлина) за втриване на маска или ампула. Наистина е страхотно уредче. Напоследък гледам, че козметичките рекламират с него безиглено влагане на ХК в устните (което за мен е пълна глупост). Някой има ли този уред и дали го ползва и за друга функция?
Сега съм решила да си купя ултразвукова шпатула. Четох тук и в една друга тема страхотни мнения. Дали можете да ми прпоръчате добър продукт, защото разглеждах амазон и алиекспрес, но нещо не мога да си харесам. Благодаря!

# 133
Здравейте,
Аз също съм голям фен на устройствата за домашна употреба. Преди постоянно обикалях салони, но си казах – защо да не си купя апаратурата и да си правя процедурите сама.
Вкъщи имам д‘арсонвал – това е един от любимите ми уреди. Ползвам го веднъж седмично за дезинфекия на лицето след почистване и когато имам пъпки, особено подкожни е незаменим.
Напоследък и на мен взеха да се появяват подкожни, бихте ли дали линк на д`арсонвала?

# 134
Здравейте,
Напоследък и на мен взеха да се появяват подкожни, бихте ли дали линк на д`арсонвала?
https://www.amazon.co.uk/Signstek-Portable-Frequency-Tightening- … ords=d%27arsonval ето това е

Общи условия

Активация на акаунт