На море в България 2018! - 2

• 92 232
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, търся място за почивка с 2 деца за предпочитане до големите безлюдни плажове/ като т.нар. шофьорски до Созопол или Градина/
Бунгало или апартамент. За предпочитане е място, на което ще има и други деца. Хубаво е да има нормална храна или кът за готвене.

# 121
Имам нов любимец-Приморско дел сол.

Значи догодина сме там Stuck Out Tongue Winking Eye

# 122
Хайде и аз да се включа с отзиви за Блек Сий Стар.
Започвам от стаите:  големи и просторни. Почистваха се всеки ден, а на третия ден от престоя ни бяха сменени и чаршафите.
Храната-разнообразна. Гладен човек не може да остане. Няколко вида салати, готвено, скара, риба 2-3 вида, кексове, сладкиши, плодове....
Сравнително спокойно, защото хотела още не се е напълнил.
Басейните 2 броя, голям и малък за децата. Приятно топли, в никакъв случай студени.
Хареса ни и бих повторила почивка там.

# 123
Хайде и аз да се включа с отзиви за Блек Сий Стар.
Започвам от стаите:  големи и просторни. Почистваха се всеки ден, а на третия ден от престоя ни бяха сменени и чаршафите.
Храната-разнообразна. Гладен човек не може да остане. Няколко вида салати, готвено, скара, риба 2-3 вида, кексове, сладкиши, плодове....
Сравнително спокойно, защото хотела още не се е напълнил.
Басейните 2 броя, голям и малък за децата. Приятно топли, в никакъв случай студени.
Хареса ни и бих повторила почивка там.

Много ти благодаря, че сподели мнение, защото аз съм от 17-ти там и чаках коментар. А плажа как е, по-точно има ли достатъчно свободна зона?

# 124
ivonast, плажа е на не повече от 200 метра от хотела. Реално ги дели една улица, по която преминават коли. Има свободна зона, да.

# 125
Там не беше ли проблемът в детските лагери през лятото, или бъркам с друг хотел newsm78

# 126
  • софия
В Приморско дел сол сме на ол инклузив.

# 127
Там не беше ли проблемът в детските лагери през лятото, или бъркам с друг хотел newsm78

Детски лагери няма и не приемат лагеруващи деца. Попитах в хотела преди да резервирам.
Приморско дел сол, Блек сий стар и Арапя дел сол са на една и съща фирма собственост. Определено се стараят и вървят нагоре.

# 128
Запис и аз при вас.  В края на август сме в ММЦ Приморско,  каквото такова Simple Smile

Сега с мъжа ми умуваме едно ранно кратко море само двамата, но се оглеждам за малък семеен хотел без изхранване.  Още обаче се чудим дали море или планина. Принципно бързо избирам, сега съм много нерешителна.
Друг път ходили ли сте там? Интересува ме дали има чадъри на плажа или трябва да си носим? Ние имаме резервация за Голдън Апартментс Приморско, те са до ММЦ, на дюните. Благодаря Simple Smile

# 129
  • В.Търново
Имам нов любимец-Приморско дел сол.
Точно изхранването му куца.
Разкажи тази година как се справят.

# 130
Запис и аз при вас.  В края на август сме в ММЦ Приморско,  каквото такова Simple Smile

Сега с мъжа ми умуваме едно ранно кратко море само двамата, но се оглеждам за малък семеен хотел без изхранване.  Още обаче се чудим дали море или планина. Принципно бързо избирам, сега съм много нерешителна.
Друг път ходили ли сте там? Интересува ме дали има чадъри на плажа или трябва да си носим? Ние имаме резервация за Голдън Апартментс Приморско, те са до ММЦ, на дюните. Благодаря Simple Smile

Не, това ще ни е първа година Simple Smile

# 131
  • В.Търново
На ММЦ чадър и шезлонги се полагат само за хотел Форест Бийч.

# 132
Съществува ли още вероятността да се намери нещо на място?  Към Обзор като че ли се ориентирам защото не съм ходила...

# 133
  • Пловдив
Мнение за Саут бийч в Царево?

# 134
  • Сф
Мнение за Саут бийч в Царево?
А върни две , три стр. назад- имаше избягала съфорумка оттам Simple Smile
С една дума- отврат.

Общи условия

Активация на акаунт