На море в България 2018! - 2

• 92 222
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, търся добър, чист и евтин семеен хотел в Созопол. Ако някой знае да препоръча

Здравейте, ние миналата година бяхме в къща за гости Стефанови. Бяхме наели студио, защото бяхме с малко дете и исках да има кухненски кът. Собственичката е много мила. Стаите са чисти и подредени. Всеки ден се чисти и изхвърля боклукът. Осигурен е паркинг, който е само за гости на къщата. Ние останахме много доволни, единственият недостатък за нас беше, че терасите са много малки, но за някои хора това може да не е от голямо значение

Благодаря ти, погледнах е, много хубав къща. Звъннах и чакам да ми върнат обаждането за свободни стаи.

# 106
  • София
Ние имаме вече резервация, но тъй като се коментира на последните страници Созопол, ми стана любопитно какъв е плажа. Аз съм ходила там като ученичка, първото ми самостоятелно море и не знам защо съм останала с впечатление, че имаше някакъв проблем с плажа към града. Иначе Каваци е наблизо, нали? Той добър плаж ли е за деца?

# 107
привет ,искам да заведа децата на каравана в Арапя другият месец може ли да ми препоръчате нещо,интересувам се от всякакви мнения по темата

# 108
Аз няма да си променям резервацията за Саут бийч. ММ иска да сме на този плаж, пък на място ще преценим. Ако не става, ще се местим като Диляна. При първа възможност ще дам отзиви за плаж Нестинарка. А догодина само на проверени места.

# 109
Ние имаме вече резервация, но тъй като се коментира на последните страници Созопол, ми стана любопитно какъв е плажа. Аз съм ходила там като ученичка, първото ми самостоятелно море и не знам защо съм останала с впечатление, че имаше някакъв проблем с плажа към града. Иначе Каваци е наблизо, нали? Той добър плаж ли е за деца?

Каваци е на 2 км от Созопол.Плажа е супер,става за деца,едно от любимите ни места !!

# 110
  • София
Здравейте,ние последните 3 години ходим в Несебър(по-скоро на границата на новия град Несебър и Равда),комплекса се казва,,Аполон".Много бяхме доволни и ни харесваше,на плаж ходехме на едно много хубаво и спокойно заливче.Тази година обаче решихме да сменим дестинацията и запазихме на Свети Валс.Не сме ходили там,надявам се да си изкараме хубаво и приятно.

# 111
Резервирах в къща Стефанови, в Созопол.
Весело лято на всички!

# 112
Весело лято на всички!

Благородно завидях. Blush Дано да останете доволни като нас. Вие за кои дати запазихте? Стая или студио? Преди били ли сте в Созопол, защото на мен ми е много на сърце?

# 113
  • BG
Здравейте, търсим двойна стая + евентуално дете на годинка и 8 месеца за 6-7 нощувки с настаняване след 09.07.2018 г ? Бюджет около 1000 лв.
Какво бихте ме посъветвали и къде да се насоча ?

# 114
Весело лято на всички!

Благородно завидях. Blush Дано да останете доволни като нас. Вие за кои дати запазихте? Стая или студио? Преди били ли сте в Созопол, защото на мен ми е много на сърце?
От 24-ти юни ще ходим. Двойна стая, само с мъжа ми ще сме Simple Smile  Никога до сега не сме ходили в Созопол.

# 115
  • Пловдив
Дали има читав олл по южното Черноморие и да не е 2000лв.  newsm78

# 116
Дали има читав олл по южното Черноморие и да не е 2000лв.  newsm78
Белла Виста- Синеморец много го хвалят.  В момента имат отстъпки.

# 117
  • софия
Имам нов любимец-Приморско дел сол.

# 118
На ОИ ли сте или само закуска? Миналата година много го оплюваха, а моя приятелка бяха доволни, но бяха само със закуска.

# 119
  • Страната на чудесата
Дали има читав олл по южното Черноморие и да не е 2000лв.  newsm78
Миналата година бяхме много доволни от Цезар палас, тази ще повторим. Ранни резервации за 7 дни, 3 възрастни и дете в апартамент бяха 1460лв.през Съни турс за края на Август.
АI им е впечатляващ, както и цялата анимация и обслужване. Препоръчвам горещо!

Общи условия

Активация на акаунт