На море в България 2018! - 2

• 92 196
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Преди години ходих, луна парк тип циганийка имаше в центъра на Равда.Иначе Сл бряг- аквапарковете, може би и Несебър по центъра( м- у Стария и новия град да има). Има и автобуси и с кола- но трафика е ужасен. Елените не препоръчвам.Детски площадки има във Влас пред големи хотели, на пек повечето Simple Smile на плажа има това онова, басейни също могат да се ползват. Но това ми е инфо на 5 години.
Ужасно беше с паркирането, не вярвам да има промяна към по- добро.
Въпреки че ми е старо инфото, не се пише много за Влас по форума, та затова споделям.
Опа, и около амфитеатъра организираха някакви забавления.
Благодаря. Това намерих и аз из стари теми за Свети Влас, което ме кара да се върна към първия ми вариант - почивка в Несебър.

# 91
  • софия
Fatalina, посрещна ни рецепционистка, която беше хваната от гората. Не знае къде е паркинга, нито къде е апартамента ни. Стаите са мръсни и допълнителното легло счупено. Вдигнах скандал, говорих със Съни турс , те и хотела ни отговориха за толкова пари , това било. Смениха ни стаята, изчистиха я. Храната, ами ако това е инклузив, аз съм трамвай. Догодина се връщам в Серенити.
Благодаря! А плажът как е? Ходихте ли вече? Действително ли има включени чадъри и шезлонги?
Съвсем ли нищо не може да се избере за хапване и напитки? Какво предлагат на отделните хранения?
Басейнът работи ли и чист ли е?
Извинявай, че те занимавам, но искам да си представя картинката и при необходимост да търся варианти за смяна на хотела.
Фаталина, нищо не става. Плажът е добре, но не е ясно кои са техни чадъри. Вече сме в Приморско дел сол.

# 92
  • В.Търново

Фаталина, нищо не става. Плажът е добре, но не е ясно кои са техни чадъри. Вече сме в Приморско дел сол.
ОтСаут Бийч ли се махнахте?Съни Турс ли ви съдействаха?

# 93
Здравейте, търся добър, чист и евтин семеен хотел в Созопол. Ако някой знае да препоръча

# 94
Да следя😀

# 95
  • София
Здравейте, търся добър, чист и евтин семеен хотел в Созопол. Ако някой знае да препоръча

Мога да препоръчам един хотел, който не е семеен, но приличен, чист и евтин. Освен това е много близо до плажа в новия град. Старото име е Албатрос, после мисля го преименуваха на Галатея, дано все още работи. Намира се до стадиона .

# 96
  • Най-красивата страна
Да похваля хотел Дуков в Обзор.
Много близо до плажа и до парка.
Стаята ни беше уютна.Чисто навсякъде.
В ресторанта ни посрещнаха сервиторите-момче и момиче.Усмихнати,приветливи млади хора.Момчето ни настани.
Следеше дали имаме нужда от нещо,но без да се натрапва.
Храната беше прясна ,много вкусна .Явно готвачът е много добър.
Определено ще повторим.

# 97
Възможно ли е да се намери двойна стая за началото на юли за около 40лв? Без храна, без никакви изисквания, просто да е чистичко?  Като че ли други години съм попадала на такива цени, сега под 60лв не намирам.

# 98
Миналата година бяхме в Поморие средата на юли в двойна стая за 30лв. Самостоятелен санитарен възел, тераса, климатик и хладилник в стария град на 2 минути от плажа. Simple Smile
Мога да ви дам номер на ЛС.

П.с. Не в хотел, а в къща за гости при много приятни хора.

# 99
  • софия

От Саут бийч, Съни турс, да.

# 100
В момента има Last minute за хотел "Ариана" в Китен. Спомням си, че този хотел беше с добри отзиви в предишни години.
http://www.ariana-kiten.com/bg/promotion/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B … %D0%B8%D0%B8.html

# 101

Здравейте, ние миналата година бяхме в къща за гости Стефанови. Бяхме наели студио, защото бяхме с малко дете и исках да има кухненски кът. Собственичката е много мила. Стаите са чисти и подредени. Всеки ден се чисти и изхвърля боклукът. Осигурен е паркинг, който е само за гости на къщата. Ние останахме много доволни, единственият недостатък за нас беше, че терасите са много малки, но за някои хора това може да не е от голямо значение.
Обожавам Созопол! Heart С удоволствие бих се върнала там, но ММ иска да търсим нещо по - спокойно този път, заради детето. Нооо никога не се знае... Може пак там да ни отведе сърцето. Grinning

Ние планираме почивка август и идея си нямам накъде да се насочим. Созопол го познаваме отлично и малко ме плаши мисълта да отидем някъде, където ще се лутаме. Иска ми се да е около Бургас, някое семейно хотелче или къща. Пак да има кухненски кът (детето ще е на 2г). Плажът да е наблизо и да е сравнително плитко, да има поне някакви забавления за дребния. Да има ресторантчета с хубава храна, макар че си е предизвикателство да седнеш с него някъде. Така че и варианта да си взимаме храна за вкъщи е ок.
Ще съм благодарна за предложения.

# 102
  • В.Търново
http://travelcard.bg/deal/8624-grandhotelvarna_summerpack.html
Който се интересува от Гранд хотел Варна и хотел Лебед,има оферта No Name.

# 103

Много му се чудех на този Саут Бийч. Избрах Томас резидентс пред него и тръпна в очакване.
Моля те, сподели как е плажа, че ако не е ОК и аз да търся варианти.

# 104
  • софия

Много му се чудех на този Саут Бийч. Избрах Томас резидентс пред него и тръпна в очакване.
Моля те, сподели как е плажа, че ако не е ОК и аз да търся варианти.

Плажът е добре.

Общи условия

Активация на акаунт