На море в България 2018! - 2

• 92 404
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Някой да е пътувал скоро до Варна със спален вагон? Чета че има дамски и мъжки?! Също така при пътуване с рейс до Варна има ли wc в рейса или се чака спирка ?Ако някой е пътувал с Ивкони да сподели?

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 21:55 от Божидар Николов

# 211
  • Plovdiv
Някой питаше за южния плаж на Несебър, преди два дена бяхме- малък и претъпкан, чист и поддържан. На мен не ми хареса, обичам да ми е спокойно на плажа, но пък ние бяхме на свободата зона. Повечето платени чадър бяха празни. Предполагам през активния сезон всичко е пълно и е пълна лудница Simple Smile

# 212
Здравейте, изчетох темата и малко от предната. Имам нужда от помощта ви. Искаме да отидем за няколко дни на нашето черноморие, иначе почиваме в Гърция и Турция, тук не сме били от няколко години и всичко ми е непознато. От прочетеното видях , че най-много добри отзиви има за Цезар палас, Бела Виста и Лагуна бийч. Търся чисти и приятни стаи, добър плаж и държа храната да ехубава. Имаме детенце на 3годинки и всяко развлечение за нея е в плюс. Къде бихте ми препоръчали?

# 213
  • В.Търново
За Лагуна Бийч не бих казала, че са най-добри отзивите.За Албена погледнете, хотел Серенити също.

# 214

Алия
Мога да препоръчам Дюни.

# 215
  • България
Алия и Мирамар в Обзор може да погледнете.

# 216
Някой питаше за южния плаж на Несебър, преди два дена бяхме- малък и претъпкан, чист и поддържан. На мен не ми хареса, обичам да ми е спокойно на плажа, но пък ние бяхме на свободата зона. Повечето платени чадър бяха празни. Предполагам през активния сезон всичко е пълно и е пълна лудница Simple Smile
Благодаря, аз питах. Ние предпочитаме платени чадъри и шезлонги, стига все пак да иам достатъчно място между тях. Не съм ходила никога на този плаж, но си го представях голям. Гледайки на гугъл мапс, това е плажа пред хотелите Мираж, Арсена, Афродита, Перун 2 и малко южно от тях, нали?

# 217
В Мирамар на 3- ма възрастни за 7 дни на нас ни излиза към 4300 лв !!!!Е много са си повярвали ,то август разбирам ,ама ще ги кукувам ли ? Вноска за апартамент ли ще внасям? Хайде няма нужда!И в Сол луна бей и в Сънрайз  и в Дюни е подобна ситуацията ...е те са по скромни ,искат с 1000 лв надолу ,смо към 3400 ....винаги съм предпочитала родното ,нещо се отчайвам от предлаганото!

# 218
  • София
Моля за пресни и не съвсем пресни впечатления от почивната база на Български пощи в св.св. Константин и Елена .Обзавеждане, обслужване, хранене, разстояние до морето и друго каквото се сетите .

Темите за курорта са безкрайно стари и в застой, затова питаме тук .
Дано има кой да отговори, Благодаря на всички !

Да си опресня питането, че времето лети и наближава да резервираме.

# 219
  • В.Търново
Като чуя почивна база и не вярвам да е новичко обзавеждането, храната предполагам, че ще е като в студентски стол.

# 220
Понякога храната в почивните бази е по-добра от някои евтини ОИ.

# 221
  • Г. О.
Здравейте. Не сме почивали досега в Созопол и обмисляме вариант да го посетим. Кажете ми, моля ви, какво е положението с паркирането (има ли паяк) и плажът платена зона ли е навсякъде?

# 222
Здравейте. Не сме почивали досега в Созопол и обмисляме вариант да го посетим. Кажете ми, моля ви, какво е положението с паркирането (има ли паяк) и плажът платена зона ли е навсякъде?

Онази седмица ходихме на разходка до там-има паяк.
Паркинг до пристанището 2 лв. На час и после на всеки час по 2 лв. За 24 часа 7 лв.

# 223
Да дам отзив от хотел Саут бийч и плаж Нестинарка. Действително хотела  не става.Базата е била добра, много зелен двор, два басейна, два ресторанта, но не се поддържа въобще.  Хигиената в общите помещения им куца здраво. Малко персонал, предимно от братята, който тича, но без резултат. Храната - има какво да се избере, но не е с качество като за хотел 4*.Ядем предимно салати и скара, като обаче тя е само от един вид и пържени картофи.Салатите са разнообразни. Има и по едно готвено с месо и едно вегетарианско, спагети, таратор и 1 вид супа. Няколко вида плод, някакви сладкиши и сладолед. Закуската беше разнообразна, но всичките им видове колбаси са от боклучавите. Сиренето и тип Дунавия, кашкавалът е добър на вкус. Следобедната им закуска вчера беше с едни мини сандвичи с малки земелчета, парче луканка от евтината и парче чушка. Сладолед, кифлички с мармалад, баклавички, ябълки и портокали.Алкохолните напитки стават, но соковете от постмикса са ужасно сладки, чак нагарчат. Предолагам, че са с подсладители. Кафе за сега съм пила само от машината за нескафе. В ОИ пише, че се предлага и еспресо на бара на басейна, днес ще видя дали е така. Стаята е прилична с голяма баня с вана, което за мен е минус, защото не обичам вани, а и не мога да се катеря по тях. Добре, че душът е подвижен. Плажът е може би на 150 м. Почиства се, тук-там на влизане във водата има камъчета. Вчера морето беше добре, но днес има вълни. Морската вода е много топла и чиста. Чадърите и шезлонгите към хотела бяха едва 20 броя, но днес наредиха още 3 реда и за сега няма проблем с намирането на свободни.Няма анимация! С две думи ще изкараме криво ляво, тъй като основно съм тук заради плажа, но в никакъв случай няма да повторя и не го препоръчвам на никой. Не ми се занимава да искам от Съни Турс да ни местят другаде, но върна ли се ще им звънна и ще ги насоля здраво, а във формата за обратна връзка ще попълня "прекрасни отзиви" за хотела. Вчера вече им направих забележка за това, че не сменят покривките, там където ги има, а днес за тоалетните до ресторанта. Обещах им, че  ако още веднъж видя непочистени сервизни помещения и липса на тоалетна хартия ще им спретна проверка. Да видим дали ще си взимат бележка.
Серенити е сериозно ремонтиран. Дори отвън е пребоядисан изцяло. Барът на басейна е променен и по-просторен. Анимацията им снощи беше на ново място до плажа, при бара на басейна. Там е направена сцена и е отворен и изход към пясъка. Това видях само отвън, разхождайки се по плажа. Не съм влизала вътре. Живот и здраве септември ще го посетя. Всички хотели са пълни, незазисимо, че е едва 17 юни.

# 224
  • нейде там, където ....
Благодаря, аз питах. Ние предпочитаме платени чадъри и шезлонги, стига все пак да иам достатъчно място между тях. Не съм ходила никога на този плаж, но си го представях голям. Гледайки на гугъл мапс, това е плажа пред хотелите Мираж, Арсена, Афродита, Перун 2 и малко южно от тях, нали?

Не продължава ли доста повече на юг? Според мен има достатъчно място, но малка част е близо до хотели. Или после вече се води друг плаж?

Общи условия

Активация на акаунт