На море в България 2018! - 2

• 92 309
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • Сф
Поздрави от Блу ориндж! Всичко е ок , времето и водата също. Тази година храната по ми допада, постегнали са и това онова
Сравнявам с 2016та.
В момента 90% са немци.От аниматорите 3 на на 1 българка.Български сем.- 2,3 но ние сме живяли по Германия и не
ни пречи че няма сънародници. Даже е по- спокойно.Много сме доволни от всичко тази година, дано и докрая е така. Засега 9 от 10!
Пращам ви снимка от плажа:). (Наша близка е в Хасиенда , каза че е зле- май им сипват храната, персонал и гости- руснаци,.хич не е доволна . На мен отвън ми изглежда ок, дано пък не е толкова зле, че знам че и в темата имаше потребителки за там).Чадър, шезлонги- по 7 лв при нас, ама на съм гледала аз, нашата позната спомена.

# 391
Дали някой знае, на Каваците и там съседните , по ивицата, колко струват само чадърите, Да наемеш само чадър без шезлонг ако има де ! Актуална информация ако имате? Мерси много .
10 лева.
А може ли да препоръчате квартири, студия, апартаменти, семеен хотел или евентуално бунгала на нормални цени в близост до плаж Каваци. Не е нужно да е лукс.

Хотел ''Мапи",кухнята също е хубава !!

# 392
Дали някой знае, на Каваците и там съседните , по ивицата, колко струват само чадърите, Да наемеш само чадър без шезлонг ако има де ! Актуална информация ако имате? Мерси много .
10 лева.
А може ли да препоръчате квартири, студия, апартаменти, семеен хотел или евентуално бунгала на нормални цени в близост до плаж Каваци. Не е нужно да е лукс.
В къща Стефанови бяхме. Супер е!

# 393
Благодаря за предложенията, но не стават и двете.Мапи е с високи цени, а пък Стефанови е в Созапол. Трябва да е нещо супер евтино, обикновено без каквито и да било екстри, но да е на Каваци или Смокиня.Става дума за група от 5-ма студенти. Ака някой има координати на такова място, ще съм благодарна да ми ги предостави. Със Созопол съм наясно и имам места в предвид, но това в краен случай. За сега се търси на Каваци.

# 394
  • Сливен
НА Поморие,дали ще има бабички,даващи квартири?За един приятел питам. Grinning

# 395
Благодаря за предложенията, но не стават и двете.Мапи е с високи цени, а пък Стефанови е в Созапол. Трябва да е нещо супер евтино, обикновено без каквито и да било екстри, но да е на Каваци или Смокиня.Става дума за група от 5-ма студенти. Ака някой има координати на такова място, ще съм благодарна да ми ги предостави. Със Созопол съм наясно и имам места в предвид, но това в краен случай. За сега се търси на Каваци.
Няма евтини хотели на каваци
Южна перла за юни е с нормслни цени
Но юли и август -не
Единственият евтин вариант са бунгала или палатки

# 396
  • при моите любими
Бюджетни са бунгалата до заведението Форт Нокс и те с такова име. Побират само 2 легла и са изключително малки, но винаги са заети. Ползва се банята и тоалетната на къмпинга, но има и една нова, която е за тези бунгала и е много по-прилична. Ползвали сме я, като сме хапвали  в заведението. Миналата година правеха там страхотен сафрид. Имат и готвени неща на добри цени. Ето линк към бунгалата.
http://campingsmokinya.com/

# 397
  • Пловдив

"В къща Стефанови бяхме. Супер е! "
[/quote]

Може ли координати на лично? Благодаря.

# 398
Някой / и по скоро от Варна/ може ли да каже с какъв автобус се стига от Варна до Св.Константин и Елена? В сайта www.varnatraffic.com  ми дава че няма автобус по тази линия, а ми се струва че трябва да има, все пак не всички пътуват с коли. Друг вариант е автобус 409 който е за Златните, но спира горе на пътя, и доста ще се ходи с багаж. Напр. до х-л Сириус

# 399
  • Варна
Някой / и по скоро от Варна/ може ли да каже с какъв автобус се стига от Варна до Св.Константин и Елена? В сайта www.varnatraffic.com  ми дава че няма автобус по тази линия, а ми се струва че трябва да има, все пак не всички пътуват с коли. Друг вариант е автобус 409 който е за Златните, но спира горе на пътя, и доста ще се ходи с багаж. Напр. до х-л Сириус
Автобус 31 А мисля, че влиза в комплекса.

# 400
  • София

31A.

# 401
  • BG
Този автобус 31А влиза ли в Константин и Елена, аз мислех, че всички спират горе на шосето. Ето му разписанието, ако все още е актуално.

# 402
Момичета, имате ли отзиви за Камчия
Да ми препоръчате - хотел или бунгала.

# 403
Отзиви за вила Тарас в Синеморец?Мисля да резервирам от 1-ви септември,но искам и други мнения.Някой ходил ли е там и какво ще ме посъветвате?

# 404
  • София
Този автобус 31А влиза ли в Константин и Елена, аз мислех, че всички спират горе на шосето. Ето му разписанието, ако все още е актуално.

Влиза.

Общи условия

Активация на акаунт