На море в България 2018! - 2

• 92 294
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Може ли мнения за Сириус бийч св. Св. Константин и Елена?

Май месец бяхме там. Хотела е на първа линия, има прилична плажна ивица, външния басейн с минерална вода прилича по скоро на джакузи, леко занемарен.

# 421
  • София
Моля за мнения за Слънчев ден!
Още ли е строителна площадка?

# 422
Дайте мнения за хубави заведения за хранене  в Синеморец.този септември ще сме там ,но не сме запознати като цяло от селцето.Миналата год.само за два дни ходихме да плажуваме там,защото плажа в Ахтопол не ни хареса и се хранехме в Хоризонт,останахме много доволни,но този път искаме да посетим и другите ресторантчета ..Ще отседнем във вила ТАРОС  ШИМАНСКИЙ - ако някой е бил вече там нека даде отзиви - ще съм благодарна....!

# 423
Дайте мнения за хубави заведения за хранене  в Синеморец.този септември ще сме там ,но не сме запознати като цяло от селцето.Миналата год.само за два дни ходихме да плажуваме там,защото плажа в Ахтопол не ни хареса и се хранехме в Хоризонт,останахме много доволни,но този път искаме да посетим и другите ресторантчета ..Ще отседнем във вила ТАРОС  ШИМАНСКИЙ - ако някой е бил вече там нека даде отзиви - ще съм благодарна....!
преди 10 дни и имах същото питане, но никой не отговори
да ви кажа къде да не ходите-при зафо с една полянка
доста скъпо и кухнята не ни хареса

# 424

Попитайте в темата за Синеморец http://www.bg-mamma.com/?topic=733966.45

# 425
Здравейте, препоръчайте местенце подобно на „Якото място” с бунгала. Имам добри отзиви за там, но ме притеснява, че е на 2км от Китен и си е задължителен автомобила, а понеже съм начинаещ шофьор няма да ходя с колата.

# 426
Ако някой се е запътил за Обзор, да споделя мнение за Апарткомплекс Аквамарин.
Комплексът е нов и хубав. Апартаментите са добре мебелирани.  Имат кухни, но в тях няма оборудване. Никакво! Дори и чаши. Трябва да си ги искаш с много молби. Нетът е много добър, когато рутерът е близо и се ползва от две стаи. Басейнът според мен е чудесен и с детска секция. Има шезлонги и шалтета. Ресторантът е стилен. На плажа шезлонгите и чадърите са безплатни. И винаги има. Освен пътя с многото стълби, има и друг с  полегати. Иначе е пустичко наоколо. До центъра си е доста и се ходи с кола. Спокойно е много и плажът е хубав. Не е облагороден, но е много спокоен. Има много място, заведение също.
На хотела му липсва сносен мениджър. Не се чисти качествено, не се  зареждат тоалетни принадлежности, не се сменят навреме чаршафи и кърпи. Само след много просене.
Закуската и вечерята трябва да са на блок маса, но нещо не им се получава. Много беден асортимент. На вечеря по чиния основно ястие и в купи салата и десерт. Нещо като хем наредена блок маса, ама и чинии под брой като за изхранване по меню. Не пречи и човек се нахранва, ако не е претенциозен, ама избор няма. Дразни опита за манипулация по скоро. Описаните шатри ги няма, фитнесът е в ремонт. В стаите няма столове. Някои от апартаментите гледат към строеж. Много трудно настаняват, объркват резервации и се чака доста.
Общо взето гледаш да не си разваляш почивката и гледаш позитивно, но някак си остава горчивия вкус от неуредиците.

# 427
  • София
Ами цената му е от ниските, това винаги буди съмнение и е за сметка на качеството. Но щом сте доволни от плажа и басейна, щом не е било усажно храненето, смятам не е толкоз зле за тази цена. Това че е далеч и пусто, също не е лошо, аман от тъпканици. И то в този сезон.

# 428

Май месец бяхме там. Хотела е на първа линия, има прилична плажна ивица, външния басейн с минерална вода прилича по скоро на джакузи, леко занемарен.

Да Всичко това го Знам от описанието. Как е храната, анимацията..

# 429
Ами цената му е от ниските, това винаги буди съмнение и е за сметка на качеството. Но щом сте доволни от плажа и басейна, щом не е било усажно храненето, смятам не е толкоз зле за тази цена. Това че е далеч и пусто, също не е лошо, аман от тъпканици. И то в този сезон.
Явно нещата не само, че не са се подобрили, а даже са се влошили. Бях за три нощувки в тази апарткомплекс през 2013 г. Тогава наистина беше съвсем нов, сега не е. Плажът изобщо не е хубав. Тесен -макс три реда чадъри могат да се подредят. Със много стръмен вход в морето. Имаше много големи камъни във морето в първите 20 м.
Плажът е неохраняем, така че за малки деца е рисковано. Базата на хотела беше добра. От трите апартамента, които бяхме наели само в единя имаше котлони и фурна, а описанието беше за пълно обзавеждане на к. бокс. Имаше големи шатри на двора с тип арабски миндерчета и маси. Явно сега са ги махнали. Имаше и голямо общо външно барбекю с две големи маси и столове за компании. Басейнът е малък и след обяд е в сянка от сградата. Беше много чисто, с хубава кухня в ресторанта. Сега явно и това вече не е така. Комплексът е на руснаци и дори имаше едно младо рускинче, което се изявяваше като аниматорка за малките деца. Ние бяхме с мнооого големи младежи, на които им беше скучно, особено след като предната година бяха с нас в самия Обзор. По тази причина ходеха да града с кола.Ние добре, че бяхме 3 семейства и си правихме сами приятни вечерите, че иначе сигурно също щяхме да пътуваме до Обзор. Не съм и не бих повторила там. Точно в този район са и другите два хотела: Морето и Марина Сандс, за които имаша много питания в темата.  

# 430
Има ли тема за Златни пясъци! Интересуват ме отзиви за хотел Амбасадор по-конкретно...

# 431

Да Всичко това го Знам от описанието. Как е храната, анимацията..
Ние бяхме 2015г. Храната- каквото остане от закуската се преобразува в обяд. Обаче пък беше вкусна. Мизерията в ресторанта ме потресе. Мазнотии навсякъде. Анимацията не беше на български , то имаше и само един аниматор дето беше българин. Пред хотела плажа е много малък и има огромни камъни. Мин.басейн отвън е мръсен. Водата в другия басейн беше ледена и въобще децата не можаха да влязат. А беше август. Може би защото от обяд натам, че и по-рано, беше на сянката от хотела.

# 432
# 433

Фаталина, това се дъвче поне от 10 години. Преди много години почивахме в Черноморец в семеен хотел. Собственичката всяка вечер след 18 часа си ходеше точно на Вромос на плаж. Пак бяха гръмнали емисиите с въпросната радиация и аз я питах не е ли опасно. Тя ми каза, че от момиче посещавала този плаж и й нямало нищо.
По-скоро има апетити към мястото за да се изкупи на евтина цена. Откъм тази част на Черноморец има въстановени много земеделски земи, които пустеят точно заради този слух, защото купувачите искат да се изкупят на безценица. С очите си видях преди време нотариален акт за два декара и половина, първа линия до плажа за скромна сума от 25 000 лева реална покупна цена.

# 434

Фаталина, това се дъвче поне от 10 години. Преди много години почивахме в Черноморец в семеен хотел. Собственичката всяка вечер след 18 часа си ходеше точно на Вромос на плаж. Пак бяха гръмнали емисиите с въпросната радиация и аз я питах не е ли опасно. Тя ми каза, че от момиче посещавала този плаж и й нямало нищо.
По-скоро има апетити към мястото за да се изкупи на евтина цена. Откъм тази част на Черноморец има въстановени много земеделски земи, които пустеят точно заради този слух, защото купувачите искат да се изкупят на безценица. С очите си видях преди време нотариален акт за два декара и половина, първа линия до плажа за скромна сума от 25 000 лева реална покупна цена.
Повярвайми този сериозен проблем не е от 10 г., а от началото на 90, когато е закрита мината. Не го казвам, само защото чета новини, а  на базата на професионален опит и служебна информация. Това, че някой е решил да си възстановява земи там, може само да покаже, колко невежи са хората. Там и за 1 ст. на кв.м. не бих платила. Нямало им нищо. Е, те какво очакват на тъмно да започнат да светят ли, за да разберат колко точно са облъчени. Дори по някаква причина при тях да не се отрази пряко, то при поколенията им със сигурност ще имо гинетични изменения. Там с години за зауствани отпадни води от хвостохранилището на урановата мина. През 90 г. беше направен опит с проект; финансиран по програма ФАР, районът да се рекултивира, но за съжаление резултатите бяха нищожни. Замърсяването толкова сириозно, че и 100 г. ще са малко, за да се пречисти от самосебе си. Не разбирам хора, които с ясното съзнание, че там има завишена радиация ходят на плаж, къмпингуват и т.н. Има толкова други места - защо точно там?!!

Общи условия

Активация на акаунт