На море в България 2018! - 2

• 92 295
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • Сф
Момичета, искаме да останем още 2 дни на Созопол.Трябваше пон.да пътуваме, а с удължаването~ сряда.Обаче май ще вали пон.и вторник.До 14 ч трябва да решим
.И на всичко отгоре разнопосочни прогнози.Гледах гизметео и синоптик.Дайте съвет!

# 436
Ние ходихме веднъж на този плаж Вромос, преди.... 6години някъде. После прочетох това че е радиоактивен и много се бях уплашила. Нямам представа дали сме си навредили по някакъв начин.

# 437
  • София
Ходихме на този плаж точно преди 10 г. Тогава все още не беше повдигнат въпроса за замърсяването. Уникално спокойно и приятно място, предпочитано от местните хора в Черноморец, че даже и от бургазлии.

Жалко, ако е вярно това за замърсяването.

# 438
Момичета, искаме да останем още 2 дни на Созопол.Трябваше пон.да пътуваме, а с удължаването~ сряда.Обаче май ще вали пон.и вторник.До 14 ч трябва да решим
.И на всичко отгоре разнопосочни прогнози.Гледах гизметео и синоптик.Дайте съвет!

JoyJoyJoy
Останете, ама не нося отговорност Stuck Out Tongue Winking Eye

# 439

Ние си тръгнахме ден по-рано от Синеморец (тоест загубихме една нощувка) , защото сме с малки деца и няма какво да правим, докато вали, хората в хотела бяха изнервени, защото и техните деца скучаеха, та не съжалявам. Анимацията си беше с фиксирано работно време и не пожелаха да удължат работното време на детския клуб. Вътрешния басейн на хотела беше със студена вода и не ставаше за деца. Пътувахме през нощта, след вечерята и даже така стана по-добре. Това преди около две седмици.

# 440
И аз гледам различни прогнози в различните сайтове. Според мен няма как да познаят. Да се надяваме, че ще има валежи, но и слънчеви часове. В колкото различни места да видя, различна прогноза за Балчик.

# 441
Ходихме на този плаж точно преди 10 г. Тогава все още не беше повдигнат въпроса за замърсяването. Уникално спокойно и приятно място, предпочитано от местните хора в Черноморец, че даже и от бургазлии.

Това не е вярно. Като бургазлийка мога да ви кажа, че проблемът с радиацията го знаем още от 80-те години, когато това се водеше тайна и никой нормален човек не стъпваше на този плаж. Там единствено съм виждала единични паркирани коли с номера, които не са бургаски - явно на хора, които не са запознати, и то много малко /там може да си паркираш колата непосредствено до плажа и от пътя се вижда колко хора има на него/. Черноморци знаят проблема още по-добре и ако ви кажат, че ходят там - съвсем съзнателно лъжат, за да не им се отрази на курортния имидж и цените на земята. Непосредствено до Черноморец има точно два плажа, които остават настрани от течението от Вромос и не виждам защо ще се качат на колите и ще ходят чак до там, като могат да си ходят на техните си плажове.

# 442
А какви са нивата на радиация в различните райони на самото градче Черноморец? На бързо питане в гугъл не намирам данни.

# 443
За тези, които пътуват на юг от Бургас - тук се намират най-вкусните кебапчета в България! Заведението е доста неугледно, но такава скара наистина няма да намерите никъде другаде. Държи се от едно семейство вече около 30 години и рецептата си е тяхна запазена марка - сами си правят каймата и качеството не е мръднало за това време. Винаги, когато минаваме оттам, спираме или поне си купуваме кюфтета за вкъщи. Сега тъкмо пак поръчах на мъжа ми да вземе и се сетих за вас!  Simple Smile

Бира-скара Отманли /Росенец/
https://goo.gl/maps/9c2zqv6VF142

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 15:47 от GG_BG

# 444
  • Сф
Удължих, дадоха ми неустоима цена(като за ранни)
Stuck Out Tongue Winking Eye
То и днес дават разкъсана облачност, а се изпържихме:).
Няма да го мисля времето.Детето не е толкова малко, няма да му е скучно,също имаме вътр. басейн.
Важното е, че е по-чив-ка! Работата не е заек да избяга😂..така реши сем.съвет!
П.п.Не мога да разбера защо трябва да се бута човек точно на Вромос и мините, като наблизо има страхотни плажове.Още преди 89 съм чувала слухове за там.А, мерси..

# 445

Това не е вярно. Като бургазлийка мога да ви кажа, че проблемът с радиацията го знаем още от 80-те години, когато това се водеше тайна и никой нормален човек не стъпваше на този плаж. Там единствено съм виждала единични паркирани коли с номера, които не са бургаски - явно на хора, които не са запознати, и то много малко /там може да си паркираш колата непосредствено до плажа и от пътя се вижда колко хора има на него/. Черноморци знаят проблема още по-добре и ако ви кажат, че ходят там - съвсем съзнателно лъжат, за да не им се отрази на курортния имидж и цените на земята. Непосредствено до Черноморец има точно два плажа, които остават настрани от течението от Вромос и не виждам защо ще се качат на колите и ще ходят чак до там, като могат да си ходят на техните си плажове.

А от къде е тази радиация?

# 446
В статията по-горе пише.

# 447
Може ли да споделите вашите мнения за почивка в град Бяла? Ходила съм доста отдавна, но нямам много спомени.

# 448
fatalina, благодаря ти.
Може ли да питаш дали има сладолед, че не виждам в описанието на all inclusive, а заради малкия.....и анимация на бг дали има..?

# 449
  • Сф
Може ли да споделите вашите мнения за почивка в град Бяла? Ходила съм доста отдавна, но нямам много спомени.
Ужасен плаж, баири.За мен не става
изобщо градчето.При такива хубави курорти   , в Бяла няма да се набия и без пари!

Общи условия

Активация на акаунт