На море в България 2018! - 2

• 92 276
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Може ли да споделите вашите мнения за почивка в град Бяла? Ходила съм доста отдавна, но нямам много спомени.
Вече са ти отговорили, но да кажа и аз. Ужасен плаж, при пристигането само отидохме да го видим и това беше, повече на него не стъпихме. Понеже бяхме с предварителна резервация на доста ниски цени останахме да си нощуваме там, но на плаж в Обзор всяка сутрин с колата, на обед обядвахме в някое заведение в центъра, седяхме в градинките докато беше много горещо после пак на плаж, прибирахме се взимахме душ и пак обратно в Обзор на кръчма. В Бяла и нормални кръчми нямаше преди години, сега може да е по-добре. Ако не ви притеснява това, че някой трябва да шофира постоянно - става.

# 451
Че тогава какъв е смисълът да се нощувка в Бяла само, като евтините квартири ще компенсират бензина и това, че не можеш да си почиваш активно? Не бих си го причинила, не виждам логика, за мен е голямо удобство да ти е максимално близо всичко и без кола, кеф ти да дремнеш, кеф ти плаж, кеф ти разходка или заведение....

# 452
Много ви благодаря Simple Smile
Разгледах снимки и не съм много впечатлена. Голяма скука изглежда това градче. Ще се преориентираме към Обзор май май Simple Smile

# 453
 Да де, но като не си ходил и не знаеш как е, а си се доверил на вкуса на някой и вече си резервирал. Нали за това споделям, за да може marinadp да направи своя избор. Вече има и хубави хотели /тогава нямаше/ с басейни и ако плажът не ти е важен може би и Бяла става, но аз никога повече не бих се върнала там. Минали са повече от десет години и все още когато пътят ни минава от там се сещаме за гадния плаж.
п.п. Правилно сте се ориентирали.

# 454
  • София
За мен и Бяла, и Обзор не стават за малки деца. На Бяла плажът не си го спомням, била съм като малка там, но като почиващи на Обзор сме ходили на разходка - много разтегнато като разстояние градче. За Обзор - хубаво място като цяло, но плажът не е подходящ за деца, на мен не ми е било спокойно. Всъщност на Златни пясъци е същото. За сравнение, вече гледаща на нещата като майка - плажовете на Албена и Кранево са супер за деца, но на Кранево не бих се върнала поради други причини.

# 455
Добре, че не резервирах в Бяла..мислех във Вемара клуб, цената е доста примамлива, но явно има защо....
В Обзор е хубаво, но плажът е дълбок в началото...И аз не мисля, че е подходящ за малки деца, за това се отказах там....

# 456

Това е плажа в Обзор пред хотел Мирамар - повече от подходящ за деца!

# 457
Не обичам Обзор, но 2015 го избрах, заради близостта да Варна. Дъщеря ми беше на 5 и половина. Ходехме на плаж пред Лука Хелиос и не помня да е ставало изведнъж дълбоко. Факт е, че там където е по-дълга плажната ивица е по-дълбоко, по-ветровито, с повече течения (които правят дълбочината по-променива в сезоните), но като цяло беше приличен плажа. По други причини не бих избрала отново Обзор.

# 458
  • Сф
Вемера клуб (мисля не бъркам)пък е доста в страни-още по~ ужасно!
Само Бяла бийч ризорт е на плажа и става като компромис.Ама като цяло нищо хубаво не мога да кажа за града и плажа.
Лагерите ни бяха в Обзор едно време.Ходихме и в самия град на плаж.Щях да се удавя.И аз помня дълбок и с течения плаж.Знам, че много хора харесват Обзор в бг мама, но аз имам лоши спомени и не го предпочитам.Ходим по плитките плажове на юг. Сега, колкото и снимки да пуснете, аз съм на Златна рибка и ми е спокойно за детето.
Между другото времето е кофти, но мисля да се топна да не вземе да завали! Детето е в клубчето и ако не се оправи ще се наспим поне Simple Smile с мм.
Как е времето на север?

# 459
  • Някъде по Дунава
По въпроса за Бяла мога да споделя мнение на приятели, които ходят редовно там и са доволни. Резервират малък апартамент, който е за 2+2, те са с 1 дете. С ранна резервация им излиза 60лв на вечер. Споделят че ползват басейна на комплекса, а до плажа слизат по стълби. Намерили са си няколко заведения с готвено, скара и пици на нормални цени. Преди няколко години бяха с едните баба и дядо пак в такъв апартамент, но детето е било по малко и е спало с тях.
https://www.holidaylettinginbulgaria.com/pochivka_na_more_byala_cliff_b26.php

# 460
  • СОФИЯ
Като стана въпрос за различните плажове може ли някои запознат да направи нещо като топ 5 на плажовете по черноморието подходящи за деца (плитки и спокоини) и чисти (ако има такива:))

И ние последните две години бяхме в Обзор и като цяло всичко ни хареса, но плажа като че ли в по-голямата си част е както казаха по-горе дълбок, а отделно имаше и големи вълни  и не можеше да се влиза много много това беше и през двете години, въпреки, че имаше и няколко дни, когато морето беше спокойно.

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 12:10 от hrisikoteto

# 461
  • Г. О.
Миналата година с мъжа ми бяхме в Обзор и градчето ни хареса. Плажовете са хубави, водата е чиста, няма водорасли. Искам само да ви обърна внимание да не се къпете пред 5-ти корпус, защото има стърчащи железа на дъното на морето, при това на дълбочина малко над кръста на голям човек (т.е. опасно е дори и за по-малки деца). Ние имаме кофти спомен от това място - още на втория ден мъжът ми си разпори крака на едно желязо, докато играеше волейбол с приятели във водата. Имаше и екстра - мазут вътре в раната. Нямаше означения за въпросните железа, само една табелка "Опасност от подводни камъни". Самото място не е оградено и никой не знае къде на какво ще се натъкне. Просто имайте едно наум.

# 462
  • София
Миналата година с мъжа ми бяхме в Обзор и градчето ни хареса. Плажовете са хубави, водата е чиста, няма водорасли. Искам само да ви обърна внимание да не се къпете пред 5-ти корпус, защото има стърчащи железа на дъното на морето, при това на дълбочина малко над кръста на голям човек (т.е. опасно е дори и за по-малки деца). Ние имаме кофти спомен от това място - още на втория ден мъжът ми си разпори крака на едно желязо, докато играеше волейбол с приятели във водата. Имаше и екстра - мазут вътре в раната. Нямаше означения за въпросните железа, само една табелка "Опасност от подводни камъни". Самото място не е оградено и никой не знае къде на какво ще се натъкне. Просто имайте едно наум.

Къде е този 5-ти корпус ?

# 463
  • Г. О.
Така се казва на 5-тия спасителен пост. Имат си номера, както разбрахме впоследствие, този район е пред номер 5.

# 464
  • София
Нещо отличително за ориентир при този 5-ти пост ?

Общи условия

Активация на акаунт