На море в България 2018! - 2

• 92 251
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • Сф
Времето на Созопол е супер!Даваха го лошо с бури и градушки - вече се бъзикаме с мм къде да се крием от тая градушка Joy
Може сутрин да е по- мрачно и да е превалявало ( не съм видяла лично , ставам към 9)тия два дни , но в 11 се пържим вече . Преди час чак си дойдохме от плаж .Водата следобед е по- топла. Grinning

# 496
  • Sofia
Давам мнение за Марина Сандс Обзор, хотелът е много добър, прекрасни апартаменти, гледка море, никакви забележки за обзавеждане и чистота. Общи, части, ресторант, басейн с шатри, много свободни маси на pool бара. НО, ужасяващо нашествие от нагли руснаци и всякакви други чужденци. Няма българи, спряха го от резервации януари, и е пълно с много ниско ниво пришълци. Изключително неприятни, нахални и невъзпитани. Не им се забранява нищо, такава е политиката на хотела. Завземат всичко, изнасят храна, мятат хавлии на всякъде, и на плажа и на басейна.  Храната е стандартен all, има всичко, но без разнообразие, напитките са кошмар и много ниско качество, въпреки че предлагат всичко. Смешното е, че водката Ахелой свършва всеки ден, сподели го момчето на бара. Плодове има всякакви, но руснаците изнасят като невидели, купи с череши, по 6 банана във всяка ръка, грозна история...Морето е уникално чисто и прекрасно, съвсем отговорно го казвам - много навътре е плитко и чисто. Но, не точно където са шезлонгите на Марина, а пред yoo apartments. След Обзор дойдохме на Градина, морето там е в пъти по-добро от Градина! Тук е мътно, треволяци, напаст от щипалки...в Обзор беше супер, въпреки неохраняемия плаж, уникално чисто и приятно.

# 497
Мале не мога да реша??!!Каваци ,Обзор или Несебър???До тук стесних кръга......ама тамън се навия на нещо и прочета някой пост.В Несебър не сме били ама искам до плажа да сме ,обаче кой плаж?Хайде препоръчайте моля!!

# 498
  • В.Търново
Мале не мога да реша??!!Каваци ,Обзор или Несебър???До тук стесних кръга......ама тамън се навия на нещо и прочета някой пост.В Несебър не сме били ама искам до плажа да сме ,обаче кой плаж?Хайде препоръчайте моля!!
Ако искате хубав плаж отивайте на Каваци.Там има много хотелчета близо до плажа.

# 499
То идеята на морето е плажа ,не храната ,обаче на Обзор сме на самия пясък....е това ме блазни.Не ,че на Каваци само едни дюни пресичаме......Несебър ще е лудница сигурно!

# 500
  • BG
fatalina, успя ли да попиташ твоите близки за Сириус бийч на св Константин и Елена? Дадоха ми оферта за 6 нощувки ОИ-1183 лв. за двама и се чудя да я приемам ли, но други варианти нямам, освен да се обадя и в Аква Азур, но за там са съвсем кофти отзивите, дори и от познати.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 21:37 от нощен гост

# 501
А новият хотел в Св. Константин и Елена някой пробва ли го, като за първа година може да пусне някоя промоция...забравих му името, до Аква хаус.
Намерих го, Астор гардън
http://www.astorgardenhotel.com/

# 502
Цезар палас не беше ли един от най-хвалените хотели в темата?
Това само показва, че за съжаление година с година няма еднакви. Вече няколко от предпочитаните в темата хотели, а и не само са с по-лоши отзиви, в сравнение с предходни години. Не може да очакват, че с нищожно заплащане ще задържат добър персонал.

# 503
  • BG
А новият хотел в Св. Константин и Елена някой пробва ли го, като за първа година може да пусне някоя промоция...забравих му името, до Аква хаус.
Намерих го, Астор гардън
С тези цени аз лично съм пас Grinning

# 504
Намерих го, Астор гардън
С тези цени аз лично съм пас Grinning
И аз съм пас. Много е по-скъпо от Дюни например

# 505
Преди две или три години минахме през Св. Константин и Елена и да си кажа се разочаровах.То беше през месец май ,вярно извън сезона е по скоро в началото на сезона ,обаче едно.....социалистическо.....само да не обидя някой?!Ами и не поддържано треволяци ,прахоляк никакви градинки....то защото нямаше и туристи още.След него спряхме на Златни пясъци ,ами друга работа,курорт нагласен ,кипи.След това в Албена ми остана сърцето!По разкошен плаж ...нямам думи!Като ми изхвръкне и второто дете ,ще си ходим там с ММ на меден месец  Smile ,че сега ще и е "тъпо" там на госпожицата.

# 506
  • София

Grace тази година има ли дюнери долу на бара
миналата имаше и show cooking-на място правеха палачинки, скара

Има дюнери, но не са хубави. Палачинки има всяка сутрин, но на шоу кукинга е само един човек и едвам смогва да приготвя палачинките и на две тиганчета бъркани яйца или яйца на очи при поискване /в закуската имаше само варени, а омлети, яйца на очи и бъркани яйца при поискване/. Ами то ти става неудабно да си поискаш, човекът жонглира между двете тиганчета и палачинките, бърза, хората чакат... Това ме дразнеше, защото едното дете искаше все яйца на очи и трябваше с неудобство да отивам да си поръчвам... В друг хотел не съм видяла от яйцата да спестяват. Масло нямаше изобщо, само маргарин и нещо, на което пишеше продукт за мазане. Снаксът от най-долнокачествения - с палмовата мазнина. Серенето - не беше сирене , а нещо друго, незнам какво. Един единствен път за осем дни имаше пържоли на шоу кукинга и то незнам дали е имало за всички, през другите дни кебапчета, кюфтета и наденички. Всеки ден едно и също. Супите бяха хубави, поздравления за който ги е готвил, те бяха най-хубавото нещо от храната.
Храната не ми е чак основен приоритет, а пък и не мога да кажа, че сме останали гладни, но за претенциите на комплекса не беше това, което се очаква.. Моето усещане беше за опити да спестят на дребно, които обаче дразнят.
Иначе, пак казвам, много е чисто и много спокойно, в ресторанта винаги сме си намирали маса на терасата, можеш да се нахраниш на спокойствие без други хора да чакат за маса и да бързаш.

# 507
явно доста се е зажинило качеството на храната
миналата година имаше и сирена с подправки
на шоу кукинг мисля че пак беше един-не си спомням
но вместо да се радват на отзивите от последните години и се стараят да се подобряват, те точно обратното
решили са, че и без друго ще имат клиенти

# 508

Grace тази година има ли дюнери долу на бара
миналата имаше и show cooking-на място правеха палачинки, скара

Има дюнери, но не са хубави. Палачинки има всяка сутрин, но на шоу кукинга е само един човек и едвам смогва да приготвя палачинките и на две тиганчета бъркани яйца или яйца на очи при поискване /в закуската имаше само варени, а омлети, яйца на очи и бъркани яйца при поискване/. Ами то ти става неудабно да си поискаш, човекът жонглира между двете тиганчета и палачинките, бърза, хората чакат... Това ме дразнеше, защото едното дете искаше все яйца на очи и трябваше с неудобство да отивам да си поръчвам... В друг хотел не съм видяла от яйцата да спестяват. Масло нямаше изобщо, само маргарин и нещо, на което пишеше продукт за мазане. Снаксът от най-долнокачествения - с палмовата мазнина. Серенето - не беше сирене , а нещо друго, незнам какво. Един единствен път за осем дни имаше пържоли на шоу кукинга и то незнам дали е имало за всички, през другите дни кебапчета, кюфтета и наденички. Всеки ден едно и също. Супите бяха хубави, поздравления за който ги е готвил, те бяха най-хубавото нещо от храната.
Храната не ми е чак основен приоритет, а пък и не мога да кажа, че сме останали гладни, но за претенциите на комплекса не беше това, което се очаква.. Моето усещане беше за опити да спестят на дребно, които обаче дразнят.
Иначе, пак казвам, много е чисто и много спокойно, в ресторанта винаги сме си намирали маса на терасата, можеш да се нахраниш на спокойствие без други хора да чакат за маса и да бързаш.
Е, много грешен подход. Същият вид храни се предлагаха и в Саут Бийч и аз намирах кусури и се ядосвах, че не резервирах за Цезар Палас. Цезар Палас ми беше другият фаворит, но плажът ме разколеба. Добре, че не го избрах него. Поне на Нестинарка плажът е хубав, а и не се налагаше да плащам допълнително за чадър и шезлонги или пък да носим наш. Май догодина отново ще се върна към любимата ми Казабланка, въпреки че там плажът ми идва далечко и трудно за ходене. Поне е проверен и като чета мненията и тази година хората са доволни.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 12:50 от fatalina

# 509
Скрит текст:
Здравейте! Мнения за Рогачево? Имаме резервация за La Mer Apartment, офертата ме грабна, но все пак ми се ще да знам какво мога да очаквам. Никакви отзиви не срещнах, освен в Booking, но тях не ги броя.

Бихте ли споделили как и през кого резервирахте? Може и на лично!
През Booking. В края на месеца ще бъдем там.

Общи условия

Активация на акаунт