На море в България 2018! - 2

• 92 250
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И за анимацията в Цезар палас да кажа какво ме нервира.
Времето не беше много хубаво, както знаете. Имаше дни със следобеден дъжд. Децата се въртяха из хотела, а в клубчето вървеше /единия ден/ творчески следобед или както там се казваше. С други дейности аниматорите не искаха или не можеха да забавляват децата. Добре, но за творческия следобед беше необходимо или да оцветяват тениска, или гипсова фигура или да правят плажни картини, което съответно струваше 15 лв. Другите дни изобщо не разбрах какво правеха и дали изобщо правеха нещо - моите деца загубиха окончателно интерес. За така емблематичното им пиратско парти /снимки от което са дадени по сайтовете/ се искаше по 20 лв на дете /защото накрая подарявали подарък на децата, подаръкът обаче сигурно струваше 5 лв/. За каква анимация говорим, то си бяха платени услуги направо. За възрастни анимацията изобщо не я коментирам, защото всъщност почти нямаше такава.

# 511
И за анимацията в Цезар палас да кажа какво ме нервира.
Времето не беше много хубаво, както знаете. Имаше дни със следобеден дъжд. Децата се въртяха из хотела, а в клубчето вървеше /единия ден/ творчески следобед или както там се казваше. С други дейности аниматорите не искаха или не можеха да забавляват децата. Добре, но за творческия следобед беше необходимо или да оцветяват тениска, или гипсова фигура или да правят плажни картини, което съответно струваше 15 лв. Другите дни изобщо не разбрах какво правеха и дали изобщо правеха нещо - моите деца загубиха окончателно интерес. За така емблематичното им пиратско парти /снимки от което са дадени по сайтовете/ се искаше по 20 лв на дете /защото накрая подарявали подарък на децата, подаръкът обаче сигурно струваше 5 лв/. За каква анимация говорим, то си бяха платени услуги направо. За възрастни анимацията изобщо не я коментирам, защото всъщност почти нямаше такава.
точно тези неща и миналата година бяха такива
така че едва ли има много промяна

# 512
  • София
Като сложих чертата за моите три деца...аз по-добре аниматор само за тях да си наема ще ми излезне по-евтино
Относно творческите много се дразня особено на тези с керамичните фигурки...купих им през OLX за 10лв. около 40 фигурки с великденски мотиви ( такъв беше сезона ) и толковамного рисуваха, че им омръзна ( сори за отклонението ).
Ние след две седмици плануваме към Царево да ходиме...за първи път без предварителна резервация, в последния момент

# 513
Много се разочаровах от мненията за Цезар Палас Sad  Миналата година имаше толкова добри отзиви , че нямах търпение да пуснат ранните записвания , за да резервирам . Дано не е толкова зле , но какво да се прави , поне ще имаме личен опит

# 514
Много се разочаровах от мненията за Цезар Палас Sad  Миналата година имаше толкова добри отзиви , че нямах търпение да пуснат ранните записвания , за да резервирам . Дано не е толкова зле , но какво да се прави , поне ще имаме личен опит
И аз така
няма сигурност при бг хотелите
вече се радвам , че другата година синът ми става на 12 и няма да се "изкушавам"от ОИ

# 515

"...вече се радвам , че другата година синът ми става на 12 и няма да се "изкушавам"от ОИ"
Само дето може да потърсиш такива, които не таксуват деца до 13 или14 г. 😁 Което ще стесни избора и само ще усложни ситуацията 😂

# 516
  • Страната на чудесата
Оо, аз догодина приключвам с ОИ, синът ми ще е на 6 и ще може да си дочака обяда, без да заспи на масата😊
Докато са малки само това ме мотивира за ОИ-отиваш и хапваш без чакане, също визуално решаваш какво ти се яде.
И сигурно ще е на кемпер летуването🤗

# 517
И аз така
вече се радвам , че другата година синът ми става на 12 и няма да се "изкушавам"от ОИ
Лошото е, че не е само при БГ-хотелите. И в Гърция станаха измекяри и вече не предлагат, това което беше преди години, а чета, че и от турски хотели има много разочаровани.

# 518
  • София
Момичета, не се отчайвайте. Споделих впечатления, максимално обективни според мен, но не мога да кажа, че почивката ми е била лоша. Например, децата не се разболяха, което, заедно с добрата хигиена и приятното място само по себе си направи почивката хубава. Не е лош хотелът, просто цената е прекалено висока за това, което реално се предлага, това исках да кажа.
Не се ядосвайте и не се настройвайте отрицателно, очаква ви приятна почивка при всички положения!

# 519
  • There I was on a July morning
И аз така
И аз чакам и малкият да стане на 12 и слагам край на ОИ.
Предполага известни удобства и екстри, но има и недостатъци.

# 520
Момичета, не се отчайвайте. Споделих впечатления, максимално обективни според мен, но не мога да кажа, че почивката ми е била лоша. Например, децата не се разболяха, което, заедно с добрата хигиена и приятното място само по себе си направи почивката хубава. Не е лош хотелът, просто цената е прекалено висока за това, което реално се предлага, това исках да кажа.
Не се ядосвайте и не се настройвайте отрицателно, очаква ви приятна почивка при всички положения!
Аз разбирам какво сте искала да напишете и да дадете ОБЕКТИВНО мнение, включително да повдигнете духа на бъдещите туристи в този хотел, НО:
Говоря за себе си - аз имам  само една почивка на морето, която чакам цяла година. Още от декември месец с ранните записвания почвам да умувам къде да отседнем.  Имам определен бюджет и гледам според него да намеря място, отговарящо на моите приоритети - хубав плаж, добра храна, просторни стаи и удобен матрак. И ако дам определена сума пари, която както за мен, така и според категоризацията на хотела би следвало да е еквивалентна на съответна предлагана услуга, а се окаже, че действителността е различна, почивката ми ще бъде съсипана.

# 521
Здравейте някой да е ходил на Златни и Албена да сподели как са плажовете ,цени чадър шезлонг къде е по- хубаво.Също за Слънчев ден Варна мнения има ли свободни зони?

# 522
# 523
  • София
Ужас просто, като прочета такова нещо ми става лошо. И детето вероятно е било без родители, което си е допълнителен и  пълен шок.  Какво да кажа, значи излиза че да мрънкаме нямаме основание .
Хотел, храна, анимация са леки подробности. Живи и здрави да се върнем и да си приберем децата и толкова. Само това дето споделяте , че децата не са се разболели не е никак малко. Спокойно, с мисъл и дано да няма повече такива случаи.

# 524
  • There I was on a July morning
Дано да няма повече инциденти! И наистина безаварийната и здравословна почивка е най-важна, останалото минава на заден план.
От друга страна, се чудя - защо пускат деца на ускорители пързалки високи по 20 и повече метра, които и за мен са страшни?

Божидар Николов, на Албена плажът е най-хубав от трите изброени, има най-малко хора и повече свободни зони.
Като курорт е по-скоро тих, семеен тип. Ако търсите оживени улици и заведения - тогава препоръчвам Златни пясъци.

Общи условия

Активация на акаунт