На море в България 2018! - 2

• 92 091
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Как се урежда намляване на резервирани дни чрез Визит? Имам платено капаро, но обмислям по- кратка почивка. Приемат ли корекция?
До колкото знам трябва да ви анулират цялата резервация.новите дати ще ви ги изчислят по новите цени, вие ще сте на загуба.
Аз не искам нови дати, а намален престой. Платено е капаро 50%, датата ми е в края на август.
Приемат корекции, но зависи от самия хотел.
Напишете имейл до Визит, за да го съгласуват с хотела и да платите по-малък остатък.
Преди 2 години и ние намалихме 1 ден от резервацията чрез тях.

# 61
  • В.Търново
Как се урежда намляване на резервирани дни чрез Визит? Имам платено капаро, но обмислям по- кратка почивка. Приемат ли корекция?
До колкото знам трябва да ви анулират цялата резервация.новите дати ще ви ги изчислят по новите цени, вие ще сте на загуба.
Аз не искам нови дати, а намален престой. Платено е капаро 50%, датата ми е в края на август.
Няма как да ти намалят датите, защото самата резервация ти е за определен брой дни.Трябва да анулират цялата резервация.За кой хотел е това?
Ако от хотела ви направят компромис ще е добре.Зависи от хотела.Не пишете имел, директно звъннете на номера на Визит и попитайте.

# 62
Привет, търся студио/апартамент по нашето море, като искам да е с по-големичка тераса, вечер да може с мъжа ми да седнем да пием по вино със салата, съответно да има посуда и хладилник, за да нарежа салатата. Не ми трябва изхранване, ще ядем навън. Моля да препоръчате нещо изпробвано, очертава се да може да идем само с голямото дете, без бебето първата седмица на август и се надявам да намеря нещо до 80 лв. на нощ.

Миналата година бях на Вили Ропотамо в ММЦ Приморско. Като че ли ще отговаря на изискванията ти, защото има баня, малка кухничка (хладилник + 2 котлона), и още една стая с двойно + единично легло. Към бунгалото има малка тераска с маса и столчета. Ако не сте много преренциозни и не държите на лукс е ок. Вътре беше чисто, макар и обзавеждането да не е ново. Единствено в банята имаше малко мухъл и ръжда, но само по пода, което се преживяваше. Санитарията беше скоро сменяна, чиста, общо взето добра. Миналата година бяхме само със закуска, под 50лв на вечер, началото на септември.

И аз търся нещо такова, но вече на друго място. Съвети? Предложения?
И домашните любимци трябва да са позволени, дори и да се плаща допълнително за това, не е проблем, но кучето идва с задължитено с нас!

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 11:59 от Potrebitelka1

# 63
Пробвай със сайта на Созополис. 7 нощувки от 1 юли в двустаен апартамент е 1780 лв.
Толкова пари за едното спане бихте ли ги дали???? Та това едно не много голямо хотелче....не си заслужава тези пари.
Това не е Созополи на плаж Златна рибка, е Созополис на Буджака. Това са луксозни вили, на които цените наистина са доста високи. Освен това там няма и нормален плаж. Трябва да се ходи на Каваци или на Хармани, а е далечко.

# 64
  • В.Търново
Пробвай със сайта на Созополис. 7 нощувки от 1 юли в двустаен апартамент е 1780 лв.
Толкова пари за едното спане бихте ли ги дали???? Та това едно не много голямо хотелче....не си заслужава тези пари.
Това не е Созополи на плаж Златна рибка, е Созополис на Буджака. Това са луксозни вили, на които цените наистина са доста високи. Освен това там няма и нормален плаж. Трябва да се ходи на Каваци или на Хармани, а е далечко.
Да, по-късно го разбрах,но мисля ,че пак не си заслужава толкова много пари за едно спане да се дават.

# 65
И привет от Бургас , времето е супер...е гърми яко тая вечер ама цял ден беше разкош.И водата е супер.В хотел до морската градина съм , служебно обаче ситуацията с паркирането е кошмар.3 часа загубих в жегата...4дни съм в Бургас и варианта ми е SMS на всеки час.Пълна глупост ама това е.Недоумявам защо нямат опция да платиш за цял ден ?
Най близкия платен паркинг е на 2 и половина километра от нас !

Здравейте, може ли информация в кой хотел сте и какви са условията? Предстоят ми 2 нощувки в Бургас и търся хотел до морската градина. Ще съм без кола и не ми трябва паркинг...

# 66
# 67
Да, по-късно го разбрах,но мисля ,че пак не си заслужава толкова много пари за едно спане да се дават.
О, да. Аз определено не бих ги дала.

# 68
  • СОФИЯ
Здравейте,
семейство сме с две деца на 4 и 6г. Колебаем се между Китен и Златни пясъци. Някои, ако може да даде мнение за тях как са плажовете (дали е фин пясъка, чисти ли са равно ли е или става изведнъж дълбоко) и съответно цените как са по заведения и евентуално хранене нещо от сорта на бърза закуска понеже предполагам, че ще сме без изхранване. На юг сме били почти навсякъде без Китен и за това към него сме се ориентирали, както и Златните на север и там не сме били. Може и някои хотел на ни препоръчате на по нормални цени. Същите въпроси ме вълнуват и за Слънчев бряг (там сме били за малко, но преди години) понеже той ни е като някакъв резервен вариант понеже е близо до Несебър и може и до там да отскачаме. Иначе по ни се ходи някъде към Гърция или Турция понеже не сме били нататък ама с тези малки деца малко ще си е приключение и не знам като цени как би се вързало понеже доколкото гледам има изгодни оферти с ваучери и поне като нощувки не са по-скъпи, но не знам с храненето как ще са нещата?
Благодаря.

# 69
Във
И привет от Бургас , времето е супер...е гърми яко тая вечер ама цял ден беше разкош.И водата е супер.В хотел до морската градина съм , служебно обаче ситуацията с паркирането е кошмар.3 часа загубих в жегата...4дни съм в Бургас и варианта ми е SMS на всеки час.Пълна глупост ама това е.Недоумявам защо нямат опция да платиш за цял ден ?
Най близкия платен паркинг е на 2 и половина километра от нас !

Здравейте, може ли информация в кой хотел сте и какви са условията? Предстоят ми 2 нощувки в Бургас и търся хотел до морската градина. Ще съм без кола и не ми трябва паркинг...
В Луксор сме ,втора година отсядам тук ,но ще ми е за последно.Удобна му е локацията ,но всичко друго върви на разпад.Опърпано и овехтало.На фона на всички хотели наоколо 360 лв които платих за нощувка без закуска на 3- ма възрастни за 4 дни си е много.В смисъл има много по добри условия и цени наоколо.Нямаше как да си тръгна защото резервирах през Букинг ,а и подсигурих с банкова карта резервацията и реших да не си образувам повече нерви и да преглътна условията.

# 70
Здравейте,
семейство сме с две деца на 4 и 6г. Колебаем се между Китен и Златни пясъци. Някои, ако може да даде мнение за тях как са плажовете (дали е фин пясъка, чисти ли са равно ли е или става изведнъж дълбоко) и съответно цените как са по заведения и евентуално хранене нещо от сорта на бърза закуска понеже предполагам, че ще сме без изхранване. На юг сме били почти навсякъде без Китен и за това към него сме се ориентирали, както и Златните на север и там не сме били. Може и някои хотел на ни препоръчате на по нормални цени. Същите въпроси ме вълнуват и за Слънчев бряг (там сме били за малко, но преди години) понеже той ни е като някакъв резервен вариант понеже е близо до Несебър и може и до там да отскачаме. Иначе по ни се ходи някъде към Гърция или Турция понеже не сме били нататък ама с тези малки деца малко ще си е приключение и не знам като цени как би се вързало понеже доколкото гледам има изгодни оферти с ваучери и поне като нощувки не са по-скъпи, но не знам с храненето как ще са нещата?
Благодаря.

В Китен според мен е по-забавно за малки деца, а и плажът е по-плитък. Северният плаж (Атлиман) е по-спокоен, но е по-пренаселен. Южният е по-широк, там се образуват вълни, но в повечето случаи са приятни. Градчето е малко, затова няма да имате дълги преходи (което вечер с деца си е сложна работа). Преди години бяхме в хотел Ариана, който е в близост до  северния плаж. Бяхме доволни от храната, но сега вече хотелът е Ол инклузив, а ти спомена, че това за вас  не е вариант. Малко по-отдалечено е от центъра, и с тогава 6-годишното ни дете прибирането вечер беше мъка. В центъра има батути, блъскащи колички и разни въртележки, така че на децата ще им хареса. По ул. Атлиман има още едно място с подобни забавления, но е по-малко. Така и не разбрах къде е лятното кино, но помня, че имаше  разлепени афиши. Така че ако все още работи, ще имате възможност за още едно развлечение. Градчето не е скъпо, малко по-нагъчкано е, но това е заради голямата посещаемост и малките му размери. Според мен удобно за хора, които не са ходили досега в Китен, е да се настанят в близост до ул. Атлиман, тъй като и двата плажа са на около 5-6 минути пеша.
В Златни пясъци плажната ивица е много дълга и е по-поддържана от тази в Китен. Малко по- бързо става дълбоко спрямо южния плаж на Китен. Курортът е по-скъп от Китен, затова не бих си позволила да отида там ако не съм на пълно изхранване в хотела. Само веднъж седнахме в заведение и си поръчахме две малки пици , едно безалкохолно, 1 наливна бира и фреш. Платихме 45 лв, което за мен не е нормална цена. За сравнение същото лято в Китен в пицария поръчахме 3 малки пици, две бири и безалкохолно и сметката беше почти 30лв.
В централната част на курорта има виенско колело и блъскащи колички. Имаше още 1-2 места със забавления за децата. Курортът е красив, има място за дълги разходки, стига децата да издържат преходи. Вечер е по-студено отколкото в Китен,  водата също е с 1-2 градуса по-студена.
В Слънчев бряг последно бях преди 8 години, така че изобще не мога да съм ти полезна с информация. Но според мен там не е много удачно за деца, защото пияните шотландци и англичани са много шумни, а и като цяло са си отвратителни.
Това е, за което се сещам сега. Ако има още с какво да те насоча, питай.

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 16:25 от «Sonya»

# 71
На Сл. бряг бяхме преди 2 години. Не бих отишла пак нито с деца, нито без. Руснаци, англичани и всякакви народности пияни и търкалящи се по улиците - не  е моето.
На Златни сме били преди много време, някак не ми хареса. Ставаше много рязко дълбоко и си е по - скъп курорт, според мен.
За сметка на това Китен ни е любима дестинация. Малко градче, точно китно. Има навалица както по центъра вечер, така и на плажа, но има забавления за децата, цените са съвсем нормални навсякъде, плажовете са хубави и е по-топло от северното ни черноморие.

# 72
Запис и аз при вас.  В края на август сме в ММЦ Приморско,  каквото такова Simple Smile

Сега с мъжа ми умуваме едно ранно кратко море само двамата, но се оглеждам за малък семеен хотел без изхранване.  Още обаче се чудим дали море или планина. Принципно бързо избирам, сега съм много нерешителна.

# 73
http://travelisimo.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8/%D1%8 … D1%80%D0%B8%D1%8F

Няколко оферти за ранно  море през юни./вместо запис/

# 74
  • Plovdiv
Здравейте, група! Ще помогнете ли с малко инфо. Дайте идея за място с хубав, плитък плаж, който и да има голяма свободна зона, ако може и да се ходи без кола. И в градчето, селцето да има къде да се хапне и да се разходят децата Simple Smile Повече от 15 години не съм ходила на бг море, и за нищо не мога да се сетя. А , много ми се иска да заведа дребните за няколко дни, сега през юни Simple SmileБлагодаря на всички!

Общи условия

Активация на акаунт