На море в България 2018! - 2

• 92 079
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,
С мъжа ми си мислим да останем в България за летния сезон. Nerd
Може ли да ми препоръчате спокоен и красив хотел по българското Черноморие.
Нямаме претенции за кой регион. Просто бихме искали да е на ниво и да е спокойно.
Ако някой има хубави предложения, ще се радвам, ако мога да почерпя опит.
Поздрави,
Рали Heart Exl
[/quote
Дюни Роял Ризорт

# 46
Созополис не е ли онзи комплекс на Шарлопов?
Ако е той мисля, че ще е доста солено като пари.

Сега погледнах, да на Шарлопов е.  В букинг зададох като дата 1-8.07.2018 г. за 2 възрастни без деца и ми излезе сума от почти 7000 лв.

# 47
Пробвай със сайта на Созополис. 7 нощувки от 1 юли в двустаен апартамент е 1780 лв.

# 48
  • В.Търново
Пробвай със сайта на Созополис. 7 нощувки от 1 юли в двустаен апартамент е 1780 лв.
Толкова пари за едното спане бихте ли ги дали???? Та това едно не много голямо хотелче....не си заслужава тези пари.

# 49
Безумно скъпо, при това без изхранване е цената.

# 50
за тия пари в турция ще се чувстваш като цар, или по-скоро султан Smile

# 51
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря за темата

# 52
Как се урежда намляване на резервирани дни чрез Визит? Имам платено капаро, но обмислям по- кратка почивка. Приемат ли корекция?

# 53
  • София
Как се урежда намляване на резервирани дни чрез Визит? Имам платено капаро, но обмислям по- кратка почивка. Приемат ли корекция?
Пиши им. Зависи колко дни остават до резервацията ви, но като цяло са доста гъвкави.

# 54
Аз пък искам да си увелича престоя с два дни
Предполагам няма да го направят на цените на които съм резервира преди 2 месеца Rolling Eyes

# 55
Созополис не е ли онзи комплекс на Шарлопов?
Ако е той мисля, че ще е доста солено като пари.

Сега погледнах, да на Шарлопов е.  В букинг зададох като дата 1-8.07.2018 г. за 2 възрастни без деца и ми излезе сума от почти 7000 лв.

Аха, благодаря Simple Smile

# 56
  • В.Търново
До колкото знам трябва да ви анулират цялата резервация.новите дати ще ви ги изчислят по новите цени, вие ще сте на загуба.

# 57
Толкова пари за едното спане бихте ли ги дали???? Та това едно не много голямо хотелче....не си заслужава тези пари.
Никога не бих ги дала Simple Smile
Писах го за съфорумката, която цитираше 7000 лв.

# 58
за тия пари в турция ще се чувстваш като цар, или по-скоро султан Smile
Абсолютно!
Много са си повярвали за такава цена.
Но и в хотела на Шарлопов в Сандански се оливат с цената...

# 59
До колкото знам трябва да ви анулират цялата резервация.новите дати ще ви ги изчислят по новите цени, вие ще сте на загуба.
Аз не искам нови дати, а намален престой. Платено е капаро 50%, датата ми е в края на август.

Общи условия

Активация на акаунт