На море в България 2018! - 2

• 92 179
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, тази година с много утоворки се решихме на почивка в Арапя. Някой с пресни наблюдения би ли споделил?

# 556
Здравейте момичета. Търся хотелче  близо до плажа, с басейн в Обзор. Може ли дами препоръчате нещо?

# 557
  • Варна
Здравейте момичета. Търся хотелче  близо до плажа, с басейн в Обзор. Може ли дами препоръчате нещо?
Бюджет?
Иначе при посочените условия може да пробвате на Мирамар, https://www.miramar-bg.com/bg/ , препоръчвам, пробвано.

# 558
Аквапарка в Топола Скайс вече работи,ще чакам някой с първи отзиви Simple Smile

# 559
Момичета, тази година с много утоворки се решихме на почивка в Арапя. Някой с пресни наблюдения би ли споделил?
За плажа мога да кажа - много хубаво малко плажче, пясъкът е чист, водата е по-чиста от тази в Царево, но не на 100%. Има платена зона чадъри (не знам цените как са) и по-малка такава свободна, която след 10:00 ч. вече е фул макс. Водата отначало е по-дълбока, после става по-плитка. По уличката преди плажа има закуски, пици, кафе машини, продават се надуваеми продукти и тн. Може да се паркира по улицата или в тревата до нея. На плажа има заведение, продават сладоледи и един мъж обикаля за царевица (2.50 лв.).

# 560
Бюджет?
Иначе при посочените условия може да пробвате на Мирамар, https://www.miramar-bg.com/bg/ , препоръчвам, пробвано.

Благодаря ви!

# 561
Водата в Арапя уви е мръсна!
Много боклуци има.

# 562
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте!
Има ли някой с пресни отзиви от Престиж Сити II на Приморско. Получих оферта от 1460 лв. за ОИ за трима възрастни и едно дете. Много се чудя дали да направя резервацията. Благодаря на отзовалите се.

# 563
  • Варна
Здравейте!
Има ли някой с пресни отзиви от Престиж Сити II на Приморско. Получих оферта от 1460 лв. за ОИ за трима възрастни и едно дете. Много се чудя дали да направя резервацията. Благодаря на отзовалите се.
Зависи, тази сума за колко нощувки е и по кое време?

# 564
Здравейте!

Гледах го миналата година , но рейтинга и мненията във Визит ме отказаха .

# 565
  • В.Търново
За Престиж сити 2 няма много добри мнения, не си заслужава за тези пари.

# 566
Много боклуци има.
Точно това ме притеснява, тъй като сме с малко дете на година и два месеца ...

# 567
Много боклуци има.

Водата е чиста до обяд. При това кристална. След това не знам какво правят, изпускат или каквото и да е там, но започват едни водорасли, пера, опаковки да плуват. Чадърите и шезлонгите  са по 7 лв. на големия плаж, на малкия не зная.

# 568
  • София
Здравейте,
От много години насам за първи път ще пробваме Бг черноморието, харесали сме Ориндж блу - Созопол, за първата седмица на септември. Някой знае ли дали има собствен паркинг (Не ми се звъни пак на рецепцията). Също така пише, че се включва чадър и шезлонг до изчерпване на количествата, случвало ли се е да няма. С две деца сме - на 2 години и половина и бебе на 6 месеца и не ми се ще да въртим като луди - нито за паркиране, нито за място на плажа Simple Smile.

# 569
Много боклуци има.

Водата е чиста до обяд. При това кристална. След това не знам какво правят, изпускат или каквото и да е там, но започват едни водорасли, пера, опаковки да плуват. Чадърите и шезлонгите  са по 7 лв. на големия плаж, на малкия не зная.
точно кристална никога не съм я видяла, не ми харесва плажът, едър, мидест пясък, дълбоко начало, мръсна вода, ужасна навалица, яко щипалки, малко и миризливо село, извинявам се за думите, но честно казано се разочаровах

Общи условия

Активация на акаунт