На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 149 305
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
От Бизим в Лозенград го взех на тази цена, но не съм доволна! След толкова хвалене в тази тема мислех, че ще прави пяна, но уви!
Аз също си взех и при мен излиза на пяна, но не съм очарована от аромата.

# 421
  • до едно тепе
Вкъщи на пяна излиза. Лилавия взех. Лавандула мисля му е аромата. Хареса се. Сина ми си пълни шепите със сапун и от обикновения разхода е голям. И вода много върви докато успее да го отмие. А този се отмива много лесно. Само имам усещането, че много ми изсуши кожата на ръцете.

# 422
Момичета, и до моето пътуване не остана време! Имам някои въпроси, пак ще си ги питам, ако знае някой, ще съм много благодарна
- Къде евентуално в Одрин мога да намеря тютюни за наргилета, наргилета и аксесоари за наргилета?
- Можете ли да ми препоръчате наргиле бар в Одрин, където в събота вечер да излезем и да си вземем наргиле и по коктейл?
- През деня надявам се ще пристигнем по-рано от часът за настаняване в хотела. Какви пари да си предвидим за платен паркинг за няколко часа?

И последно за тези лимонади: какво да гледам да пише на тях (освен съдържанието да е на 0), за да разбера, че са без захар?

# 423
  • Бургас / UK
blackisback,дори да пристигнете по-рано,отидете до хотела.Много често се случва да настанят гостите по-рано от часа за настаняване или поне да оставите там колата,ако нямат още възможност да ви настанят и ще се върнете после в определения час,предполагам,че няма да ви откажат за колата,все пак сте им клиенти.
По другите въпроси не мога да помогна  Peace

# 424
  • Пловдив
В Одрин на Маргито ядем тава джигер и съм много доволна !
Супер е и с голям кеф си го ядем .
Първо минаваме от там и после на пазара .

# 425
  • у нас
И последно за тези лимонади: какво да гледам да пише на тях (освен съдържанието да е на 0), за да разбера, че са без захар?
Виж етикета - шекер е захар. Жълтите капачки са със захар, сивите - без. И гледай и датата на годност на лимонадата. Отгоре на капачката е. А пък, ако искаш може и да питаш /разбират бълг.език продавачите/, за твое успокоение.

# 426
И аз да се включа с въпрос- случайно някъде да сте видели магазин за сувенири или скици на града, че обичам да колекционирам Simple Smile)

# 427
  • Varna
Вижте във закритият пазар на Селемие джами.
Не съм виждала точно сувенирен магазин, както ние си ги знаем.
Тази толкова шарена и колоритна керамика която имат е точно сувенир, но аз пък си я
ползвам и по предназначение. Пращам Ви към закритият пазар на Селемие джами, защото
там цените са много по добри, от колкото съм виждала на закритият пазар на центъра на
Одрин. Доста голяма е разликата. Става въпрос за въпросната керамика
Това са купички, по-големи или по-малки. Има едни мънички, които аз ползвам да сложа малко маслиники
в тях или пък остатъците от маслинки. Абе, за дребни нещица, които не изискват по-голям съд.
И не е само тази многоцветна керамика и други неща ще видите. Вече Вие ще си харесате и
изберете.
Това се сещам в момента.

# 428
Вижте във закритият пазар на Селемие джами.
Не съм виждала точно сувенирен магазин, както ние си ги знаем.
Тази толкова шарена и колоритна керамика която имат е точно сувенир, но аз пък си я
ползвам и по предназначение. Пращам Ви към закритият пазар на Селемие джами, защото
там цените са много по добри, от колкото съм виждала на закритият пазар на центъра на
Одрин. Доста голяма е разликата. Става въпрос за въпросната керамика
Това са купички, по-големи или по-малки. Има едни мънички, които аз ползвам да сложа малко маслиники
в тях или пък остатъците от маслинки. Абе, за дребни нещица, които не изискват по-голям съд.
И не е само тази многоцветна керамика и други неща ще видите. Вече Вие ще си харесате и
изберете.
Това се сещам в момента.

Този закритият пазар на Селемие джами къде точно се намира, защото до сега все тръгваме към центъра и не ни остава време да разгледаме около самата джамия? И какво се продава там, казвате че цените са по-изгодни Simple Smile

# 429
Под джамията се намира Simple Smile

# 430
  • Стара Загора
Момичета, и до моето пътуване не остана време! Имам някои въпроси, пак ще си ги питам, ако знае някой, ще съм много благодарна
- Къде евентуално в Одрин мога да намеря тютюни за наргилета, наргилета и аксесоари за наргилета?

Tютюни видях в едно магазинче в Ераста.
До ескалатора за паркинга е, под нивото на магазините. До него има шивач. (ама голямо обяснение му дръпнах)

# 431
Момичета, можете ли да споделите има ли хубави магазини за мебели и аксесоари в Одрин, била съм два пъти тази година, но само до аутлета и до Ераста мол, ще съм ви много благодарна Kissing Heart
Здравей, сещам се за магазин Яташ и в Margi outlet и магазин Мудо в който освен дрехи се продават аксесоари и мебели/по скоро маси ,столове и диванчета/.За детски мебели има магазин Чилик.

# 432
  • Варна
За лимонадата да кажа, че трябва да пише ŞEKERSİZ. Това означава "без захар" и може да се използва и за други случаи. Например ако искате да пиете кафе без захар...

И от мен един глас за лимонадата на ULUDAĞ. Със сребристи капачка и етикет е тази без захар. А мента е "nane", така че тази с ментовия вкус има и тази думичка на етикета.

# 433
Tютюни видях в едно магазинче в Ераста.
До ескалатора за паркинга е, под нивото на магазините. До него има шивач. (ама голямо обяснение му дръпнах)

Муци е! Ще обикалям и ще знам да търся! Много благодаря!

Благодаря и за обяснението за лимонадата и паркинга. За заведение тип бар мисля, че се сещам, ако не, ще питам случайни хора на сходна на моята възраст по улиците (и по-млади) Simple Smile

# 434
Здравейте вече съм в Одрин но имам малко затруднения.
1.тези складове едни отделни малки магазинчета ли представляват и до колко часа работят
2.на петъчния пазар няма ли плодове и зеленчуци
3.други закрити пазари къде има
Днес сутринта към 10ч минахме границата Лесово за около час.Когато пристигнахме отидохме направо на петъчния пазар.Не ми хареса изобщо.После се опитахме да намерим складовете.Ако са тези бараки които забелязах не ми се струват интересни.След малко ще ходим към главната.Там може ли някъде да се паркира безплатно

Общи условия

Активация на акаунт