На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 149 478
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Влезнаме в Мигрос там-може и да е имало изгодни неща ,но аз трудно пазарувам от реален магазин.Свикнала съм онлайн от Англия и малко съм като журналист в магазините.После се отправихме към Кипа-там цените бяха по-добри .Излезнах с дреболии-два омекотителя ,таблетки Феъри платинум и някакви готови смеси за кекс и сладки.

Цените в Мигрос и Кипа са еднакви --все пак са на един и същи собственик. Преди известно време Мигрос купиха Кипа.
Възможно е .В големия Мигрос не съм влизала,но в Мигрос на мола  таблети феъри платинум 50 бр бяха 38,50  ,а в Кипа 35,50. Не че е голяма разликата.Пак казвам ,че аз не съм сериозен критерии за реално пазаруване.Виж ако ме питате за цените на онлайн супермаркетите в Англия е друго нещо.

# 481
  • София
Добър вечер . Искам да попитам дали наистина OKI може да се намери в аптеките в Турция ? Гледах в сайтовете по съставката да намеря нещо ,нооо нищо не открих .

# 482
От Бизим добре ли е да се пазарува. Дали само е на едро в Одрин? Има ли хубави неща за покупки.

# 483
Добър вечер . Искам да попитам дали наистина OKI може да се намери в аптеките в Турция ? Гледах в сайтовете по съставката да намеря нещо ,нооо нищо не открих .

За какво се използва това лекарство?
Само Кетопрофен ли съдържа? Защото в търсачката за лекарствата като зададете Кетопрофен излизат няколко лекарства.
http://www.ilacabak.com/ara.php?arama=ketoprofen+

# 484

желателно е да си имаш и рецепта
за един безобиден терафлу ми поискаха рецепта

# 485
Рецепта ли? А аз смятах да си напазарувам и антибиотици. В Мармарис в никоя аптека не са ми искали рецепта, освен за ривотрил.....

# 486
  • Варна
За антибиотици искат рецепта... обикновено. Ама... пак зависи. За нищо друго досега не са ни искали, а сме купували доста неща

# 487
  • Бургас / UK
Скоро питахме в една аптека в Лозенград и казаха ,че НЕ може с бг рецепти.Има един нурофен с червена опаковка и само за него искат рецепта,в доста аптеки сме питали и винаги искат рецепта.Питах дали може с бг рецепта и човека каза,че само с турска може.

Тук в Шумен на  Ешреф оглу видях от този омекотител с мечето, мисля, че Юмюш беше, по 7 лева и 50 стотинки литър и половина. това скъпо ли е, или и в Одрин излиза на същата цена......поне с омекотител да не се товаря.

Къде се намира този Ешреф оглу?

# 488
На мястото на бившето Пени в Тракийски квартал.

# 489
  • Русе

Вчера го взех на 13.50 лири
, което е около 4.80 за 1440 мл. Имаше към 7-8 вида. В съседния склад беше на 18.50 лири същите видове
Добре, де! Ми той и през ноември си беше 13 лири в Мигрос, а масово се пише, че цените били завишени.

# 490
Ами в Кипа беше на 18 лири някъде.  Доста хора казаха, че имало увеличение с по 2-3 лири, което е нормално заради падането на курса.  Но аз съм изключително доволна от цените. За 300 лири от този склад си взех:
Tursil 2×10 кг по 27 лири
Rinso 2×6 кг по 22 лири
3 омекотителя
3 пакета капсули на Fairy по 90 броя по 50 лири
1 течен Rinso 3л май за 19.50
дори моя мъж се изненада
имаше шампоани на Pantene, Syos по 750мл за 10 лири... Тук са по 8 и нещо за 500 мл.
Дори да има увеличение пак излиза много добре като цена.  А и има 3 склада. Може да провериш кое къде каква цена има и след това да купиш. Поне аз така направих ии се върнах в първия Simple Smile

# 491
Някой с опит в преминаването на границата  с Турция в последната седмица от валидността на паспорта?
Имам намерение да изляза за ден, но паспортът ми изтича след седмица.  Прочетох всички коментари в темата, но не намерих категоричен отговор за оставащия срок на валидност. Моля, някой да сподели лични преживявания.

# 492
Някой с опит в преминаването на границата  с Турция в последната седмица от валидността на паспорта?
Имам намерение да изляза за ден, но паспортът ми изтича след седмица.  Прочетох всички коментари в темата, но не намерих категоричен отговор за оставащия срок на валидност. Моля, някой да сподели лични преживявания.

Нямам подобен опит, но това е страницата на Външно министерство за пътуване в Турция
https://www.mfa.bg/120/findanembassy/0/153/

"Гражданите на Република България, притежаващи валидни международни паспорти, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 дни в рамките на 6 месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози."

Би следвало да нямате проблем.

# 493
  • Бургас

Нямам подобен опит, но това е страницата на Външно министерство за пътуване в Турция
https://www.mfa.bg/120/findanembassy/0/153/

"Гражданите на Република България, притежаващи валидни международни паспорти, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 дни в рамките на 6 месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози."

Би следвало да нямате проблем.
Няма проблем. Минавала съм с изтичащ след няколко дни паспорт. Митничарят само ми напомни да го подновя.

# 494
Момичета в кои ден е синия пазар за дрехи ?

Общи условия

Активация на акаунт