На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 149 485
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
  • ВАРНА
Здравейте отново!Ще ходя утре към Одрин.Може би към 10ч ще съм на граница Лесово.Някой минавал скоро по него време да сподели как е минаването.Знам че донякъде е въпрос и на късмет.Някой беше споменал че на гоогле мапс картата се виждало какъв е трафика там.Как става това,че не съм запозната.
И още един въпрос към някой който живее наоколо:Как е времето там?Има ли дъжд и гръмотевици?Благодаря предварително за отговорите?

Винаги около 3 градуса  по-топло от черноморието и същите темп. като близките му Свиленград - Тополовград - Елхово.

Нявсякъде има бури на балканите вкл. и Одрин тези дни.   Както и по бг.морето и в Одрин от понеделни се опрява и за другия уикенд  от 7 юли  нататък в Одрин почват жегите над 33 градуса.

# 436
  • у нас
Здравейте вече съм в Одрин но имам малко затруднения.
1.тези складове едни отделни малки магазинчета ли представляват и до колко часа работят - чак малки не са всички, иначе са отделни магазини. Бараки не са, сигурно се бъркаш с тези, които са успоредно на моста до кръговото, което води до пазара.
2.на петъчния пазар няма ли плодове и зеленчуци - има, точно до главния вход
3.други закрити пазари къде има - на Селимието, Али Паша и Бедещен /ама не си струва този/
Днес сутринта към 10ч минахме границата Лесово за около час.Когато пристигнахме отидохме направо на петъчния пазар.Не ми хареса изобщо.После се опитахме да намерим складовете.Ако са тези бараки които забелязах не ми се струват интересни.След малко ще ходим към главната.Там може ли някъде да се паркира безплатно - има, даже може да не я местите от паркинга на пазара.

# 437
какво е времето в Одрин? Вали ли?

# 438
Здравейте. Изключвайки фабриката на Zorlutex в близост до Чорлу, може ли някой да ми каже дали в самия град Чорлу има магазини на ТАЧ и Linens и къде се намират? В момента има ли намаления на комплектите? Благодаря.

# 439
  • Тополовград
Здравейте, купихме от Одрин препарата за пръскане Camada. Сега не се сещаме  кой е българския вариант.

# 440
  • Пловдив
Вали ,не вали ,утре сме там.Последно питане.Къде да обядваме? В Марги аутлет или в Ераста?

# 441
  • у нас
Вали ,не вали ,утре сме там.Последно питане.Къде да обядваме? В Марги аутлет или в Ераста?
Където ви хареса, сядате и хапвате. Ако не ви допадне, следващия път няма да сядате там. Мен и на центъра ми харесва. В Ераста всеки път хапваме от различно заведение и сме доволни.

# 442
  • Пловдив
Значи където ни завари глада.

# 443
Колко лири е лимонадата. 1 литър ли е най-големата разфасовка. От кипа ли я си  я купя!

# 444
  • Пловдив
И аз да се изкажа за колите над 20 години. Не връщат уж, но се случва от време на време. И е много неприятно да отидеш от Пловдив (примерно) до Капитан Андреево и да те върнат. На приятелката ми и се е случвало.

# 445
  • Димитровград
А знаеш ли с каква кола е била?

# 446
След голямото обикаляне съм малко по ориентирана в града.Днес успяхме да посетим петъчния пазар/не ми хареса/.След това ходихме в мол Ераста.Хапнахме някакви дюнери с картофки и кола.Вкусни бяха.Купих си и някой неща.Борсите не успяхме да открием.От кръговото с мелницата накъде са?Разходихме се по главната.Доволна съм.Хапнахме на някаква пицария.
Цял ден времето беше страхотно.Сега вечерта понамокри малко,но не е нещо особено.
Лошото е че времето лети бързо и как ще видя всичко незнам.
Утре съм на Марги аутлета и Синия пазар.
В Ераста имаше Мигрос.А в Маргито има ли хранителен магазин?

# 447
  • до най-прекрасния мъж
След голямото обикаляне съм малко по ориентирана в града.Днес успяхме да посетим петъчния пазар/не ми хареса/.След това ходихме в мол Ераста.Хапнахме някакви дюнери с картофки и кола.Вкусни бяха.Купих си и някой неща.Борсите не успяхме да открием.От кръговото с мелницата накъде са?Разходихме се по главната.Доволна съм.Хапнахме на някаква пицария.
Цял ден времето беше страхотно.Сега вечерта понамокри малко,но не е нещо особено.
Лошото е че времето лети бързо и как ще видя всичко незнам.
Утре съм на Марги аутлета и Синия пазар.
В Ераста имаше Мигрос.А в Маргито има ли хранителен магазин?
Ако идвате откъм центъра по главния булевард, на който са Ераста, Кипа, Марги, на кръстовището на Карфур сте вдясно. Като стигнете кръговото с мелницата, завивате вдясно и карате само направо. Има едно доста стръмно спускане и след него се оглеждате за кръговото с рибарчето. Там сте вляво и борсите са от лявата страна - множество малки магазинчета. Няколко улички са, предимно от лявата страна. Пред магазинчетата има изкарана стока, това ще ви ориентира.
Ако идвате откъм изхода на подземния паркинг на Ераста /излиза на улицата зад Ераста, а не на главния булевард отпред/, завивате вдясно и карате направо. Минавате покрай кръговото с мелницата и продължавате направо. Нататък е същото.
В Марги няма хранителен магазин, само заведения и магазини. За храни препоръчвам Кипа. На булеварда на Марги, след него на около километър вдясно, ако идвате откъм центъра.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 23:16 от blue.angel

# 448
А за вечеря има ли приятни ресторанти, където може да се консумира и бира? В Мармарис и Истанбул, така и не можах да си намеря кукуреч. В Одрин има ли?

# 449
  • ВАРНА
А знаеш ли с каква кола е била?

Изгнила отвсякъде - за да не я пуснат!   
Възраст не гледат.  Може и да е 12 годишна - като е изгнила и е пред разпад естествено че ще я спрат.

Общи условия

Активация на акаунт