Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 154
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
И аз доста изчетох по темите. И аз се притеснявах за финансовата част на нещата. Сега ще ти кажа моята обща сметка на финала с всичко - 10 хиляди лева.  Това са транспорт, хотели за двама,храна, за престой около 15 дни, плащане в клиниката (около 5000 лв), лекарства.... Но всичко е строго индивидуално. 
В България недоглеждат важни неща, дали от незнание или нарочно, за да ви обнадеждят.
Информацията дава прогрес и успех във всяка сфера. Готова съм да споделя опита си, ако има някой с въпроси.
В България в една клиника казаха на мъжа ми,че е с много добри показатели, и всъщност му дадоха фалшиви надежди, а и за двойката губене на ценно време. моят мъж е на 40 и отдавна иска детенце.

# 106
Момичета на 10 ден ЧХГ 173.

# 107
Браво, Рончо!

Акстраваганца, през телефона съм и не ми се играе с цитати, но десет хиляди за опит, при това с лека стимулация, както си написала, хич не са малко пари и хич не е колкото един опит в България. Радвам се, че си успяла, но го изкара твърде красиво и евтино, което не е баш така.

# 108
Здравейте момичета. Ето че и аз се включвам в темата. На 9-ти ми беше трансфера на две хубави бластоцистчета. За сега изследвам само прогестерон. На 2-ри бих хориомона, на 4-ти (деня на ову) пуснах прогестерон, беше 0,40нг/мл. В деня на трансфера също го пуснах, беше 10,5нг/мл. Днес също го пуснах (7ми ден от ову).. надявам се да е добре.

Стискам на всички ви палци Simple Smile

kremy80 Не си отписвай опита, изчакай си теста.

Рончо Браво.. дано чхг се покачва и скоро да си видиш точицата/точиците.

# 109
Cristi,  да не си мислиш, че ми е евтино и хубаво да ходя по лекари?!  Напротив. Заем сме теглили за това, за да обезпечим процедури, разходки.... Но ако това е цената за единствен първи и успешен опит, не би ги намерила тези пари ли?  Или предпочиташ години по болници и разбити нерви, всеки път надежди, а някои жени и с ненужни фатални оперативни намеси. 
Аз не смея да говоря от опита на успяла, защото още не е сигурно, а една бременност винаги може да се обърка и да не се развие.
Желая ви успех в България, където конвейерът е част от нещата! Факт е, че фондът финансира, но това, гледайки статистиката, е в плюс повече на докторите,не на пациентите. 
И аз се изплаших като си дадох сметка, че се налага инвитро и се налага да дадем хиляди. Слава Богу, не се наложи да са на куп,а за няколко месеца. 
Когато желанието да имаш дете е по- голямо, а възрастта напредва, хората се мобилизират.
Всеки си знае средствата и възможностите. И ние не сме имали и пукнат лев заделен. Моята позната с родено бебе от Мемориал, беше дала 16 хиляди лева тук в клиника в България, 4 години опити, и това независимо парите по фонда, които са платени на клиниката.
16 хиляди и без резултат, и държавни пари изразходени,  и нерви и сълзи разочарование, по- малко ли са от 10 хиляди за един успешен опит.
За справка, тя за опита си в Истанбул е дала всичко на всичко 7 хиляди. Онези 16 хиляди са в докторския джоб.

# 110
Напривах уринарен тест категорично отрицателен.  На 12 ден от бластоцисти ако имаше имплантация щеше да се види поне с бледа някаква черта, то никаква изобщо, другото което е кръвта потече алена и с болки,  не смятам да си удължавам агонията и да продължавам с лекарствата до утре, спирам ги. Край.

# 111
А инвитро в Истанбул Мемориал е около 5000 лв. От там имате разход за лекарства, транспорт и храна и нощувки. Това е, което оскъпява.
Да не спамя в тази тема. Кой където иска да си дава парите и нервите, важен е бърз и щастлив резултат!  Желая ви на всички!

# 112
  • София
много е важно и кой заради какви фактори прави процедури.
никъде не е всичко розово, нито пък на други места е толкова зле.
примери всеки може да даде различни, ама е малко досадно като се намила едно и също.

# 113
Креми, обади се на лекаря си, за кървенето.

# 114
Рончо, честито и от мен!

axtravaganza, имала си късмет резултата ти да е положителен от първия опит. Аз пък съм чувала за случаи, при които двойката не е успяла в Турция, но после в Бг се получават нещата. Навсякъде има успехи и неуспехи. Не бъди толкова категорична и крайна.

# 115
Рончо, честито Hug. Това е опита при д-р Станулов, нали? Успех до финал  Heart Eyes

# 116
Рончо честито 😊

# 117
Случаи има всякакви, аз я попитах и това е нейното мнение и споделен опит. Сжалих сега, че я попитах тука,  че стана като спор Hug недейте моля ви... Аз мислех утре да се обадя на Док като е готов резулата за да му го кажа за статистиката...
Момичета успех ви желая, следващия трансфер ще се включа пак в темата.

# 118
Благодаря Ви момичета. Ема това ми бяха последните две замразени бластоциста при д-р Станулов. Стискам палци на всички , които си чакат теста. На момичетата с отрицателен резултат горе главата и не се отказвайте. Прегръщам ви!

# 119
Акстраваганца, намирала съм и продължавам да намирам пари. Изобщо не оспорвам кой как постъпва и кое е правилно, а опонирах на твоето крайно твърдение, че Турция е панацея, при това евтина. Щото не е.

Креми, изобщо не съжалявай. Спор няма. На мен също ми беше полезна дискусията, както предполагам и на другите.

Общи условия

Активация на акаунт