Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 251
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте днес ми е 15 ден след трансфера на 3 петдневни. Аз някаде 9-10 ден имах болки сякаш ще ми дойде цикала, но не ми дойде и след това имах от време на време болки в яйчниците. В понеделник на 18.06 ми е теста ще се види резултата. Успех на всички и съжалявам за отрицателните резултати.

# 286
Ася как издържаш хахах, то и обикновен тест ще ти покаже резултата Simple Smile

# 287
Момичета не се тормозете с тези пикливи тестове. Към 10 -11 ден след трансфер си пуснете един кръвен и няма какво да го мислите - има ли я тази черта - няма ли я...

# 288
Ася как издържаш хахах, то и обикновен тест ще ти покаже резултата Simple Smile

И аз незнам как издържах, но останаха два дена само. Не исках този път да си пускам по рано, че миналия път си бях пунала кръвен на 9-и ден: положителен и после изле уш биохимични, а после се оказа извън маточна. За това сега чакам.

# 289
Ася, поздравления за търпението. Стискам палци да имаш едно голямо тлъсто ЧХГ!

Аз мисля в понеделник да си направя.. нямам търпение... Тогава ще ми е 10ти ден.

# 290
  • На остров
Yoana не винаги се ползва кръвен тедт

# 291
Как върви чакането, момичета? Днес ми е 4 ден след трансфера, надявам се всичко да е наред. Обаче през нощта се появи една тъпа болка ниско долу, все едно преди да ми дойде цикъла. Много се надявам да не е проблем. При вас как е ?

# 292
  • На остров
Аз освен, че си имам ранни негативни тестове, което както МТЗ не е изненада толкова рано се чувствам добре.
Кожата ми се избистри, ореолите на зърната са големи, и пмс изчезна, дано са добри знаци.  При нормалните ми бремености не съм имала имплантационо зацапване при успешният ни опит имах, сега не съм имала та ще видим надявам се всичко да са добри знаци.
Както писах по горе 8 ден на два двудневни ембриона .

# 293
А защо са двудневни ембрионите? Питам защото не съм много наясно. И това че при мен са петдневни , означава ли,че при теб малко по- късно трябва да покаже теста верен резултат?

# 294
Да Рени точно това означава, че при Две в едно малко по - късно ще се покаже положителния тест. Тя много бърза. Успех момичета!

# 295
  • На остров
Рени, двудневни са защото така практикуват в моята клиника. Смятат, че при малко на брой ембриона най добре , те да се развиват на топло при мама. Ако има много оплодени ембриони и жената е е под 35 може да отглеждат и до бластоцит.
За другото както Рончо е казала, при мен показва по късно в сравнение със бластоцитите.

# 296
Ами стискам палци да си избързала доста с тестовете. Моят мъж ми забрани да си правя домашен тест, но не знам дали ще мога да издържа. Той е на мнение,че толкова време сме чакали, две седмици също можем да изчакаме. Нооооо... иска ми се към 10-11 ден да пробвам,но има време до тогава. Акушерката ми каза, въпреки всичко да не му вярвам сляпо. Нз...

# 297
Как върви чакането, момичета? Днес ми е 4 ден след трансфера, надявам се всичко да е наред. Обаче през нощта се появи една тъпа болка ниско долу, все едно преди да ми дойде цикъла. Много се надявам да не е проблем. При вас как е ?
И аз имам същата болка, не знам какво означава...

# 298
Значи имаш малък брой ембриони- ето това не ми беше ясно, понеже ми е първа процедура и нямам представа какви са вариантите. Сигурна съм ,че ще им е добре при мама и дано да поостанат там деветина месеца Simple Smile

# 299
  • На остров
Рени, да само двечки се оплодиха, освен това аз в края на годината навършвам 41, няма как да имам много ембриони.
ММ също смята, че не трябва да тествам рано ама кой го пита Wink ,  след всичко, през което минаваме имам право да си тествам колкото рано искам без да му се обяснявам защо и как така.

Общи условия

Активация на акаунт