Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 275
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Тествай си, Две в Едно Simple Smile
Щом не те натоварва ... аз също пускам на 8-ми ден уринарни, на на 5-дневни.
Подранила си доста, но то ако ще стане , ще стане... bouquet

# 301
Наистина се надявам след няколко дни да завалят положителните тестове и новини. Много е успокояващо като има с кой да споделя чувства и усещания, особено с хора ,които наистина знаят какво ми е!

# 302
  • Тук... някъде
Здравейте!
На 7.06 беше и моят трансфер на два петдневни бластоциста. На седмия ден вечерта се появи леко зацапване (тъмно) и болки като пмс,които дори и след нош па не отшумяха. На следващия ден сутринта си пуснах кръвен тест-резултата беше 0,38.
По принцип теста ми е предвиден за 21.06 и има още доста време, но вече си мисля,че опита е неуспешен.
Има ли шанс за промяна според вас или да се примиря с отрицателния резултат?

# 303
Аз съм била само с нули на тестовете и не мога от опит да кажа, но би трябва на 8-ми ден на 5-дневни стойността да е по-висока за полож. резултат.
Поне 40 .

# 304
  • София
Здравейте!
На 7.06 беше и моят трансфер на два петдневни бластоциста. На седмия ден вечерта се появи леко зацапване (тъмно) и болки като пмс,които дори и след нош па не отшумяха. На следващия ден сутринта си пуснах кръвен тест-резултата беше 0,38.
По принцип теста ми е предвиден за 21.06 и има още доста време, но вече си мисля,че опита е неуспешен.
Има ли шанс за промяна според вас или да се примиря с отрицателния резултат?

Категорично отрицателен е за съжаление. При мен положението е същото, само че моя трансфер беше на 8-ми на три 5 дневни бластоциста. На седми ден след трансфера (снощи) ми зацапа и сутринта си пуснах ЧХГ - 4,23. За сравнение, при успешната ми бременност, на 8-ми ден ЧХГ ми беше 78...

# 305
Здравейте момичета! Hug
Първо пожелавам успех на тези от вас, които вече чакат резултати и сили на всички, които ще продължават опитите!
След първи не успешен опит преди около седмица, решихме след месец да направим замразен трансфер. Бих искала да ви попитам, освен нар, каква друга храна или витамини е добре да приемам за да предразположа организма?

# 306
Аля ти ако си 98 си си дете все още Simple Smile
Не не съм този набор
По-старичка съм

# 307
Момичета много съм радостна, пуснах чхг и междувремено до като стане доктора ме извика и ме видя на ултразвука и съм бременна вижда се една точка, само едно се е хванало от три. Сега чакам чхг. Днес ми 16-и ден от трансфера. Успех на всички!

# 308
Asya192  чудесна новина. Всичко ще е наред.

И моето чакане започна. Пуснах кръвен, довечера ще е готов.

# 309
Благодаря. Чхг ми 1500.

# 310
  • тук-там
Ася, честито! Много се радвам за теб!

# 311
  • София/Севлиево
Ася, много се рaдвaм зa теб. Четох те минaлия път и ми беше мъчно зa товa, което преживя, но явно е имaло причина. Сегa ти пожелaвaм едно прекрaсно бебе.Aз до 2-3 дни чaкaм цикъл и почвaм новa (вярвaм последна) подготовкa зa ЗЕТ. Успех мили момичета!

# 312
Честито и мен! Успешна и безпроблемна бременност. И дано повлечеш крак с този   резултат Simple Smile А нещо по различно почувства ли до теста?

# 313
Честито Ася Simple Smile

# 314
Благодаря ви! Пожелавам на всички подобно и съжалявам за отрицателните резултати! Гърдите не ми бяха чувствителни, но си имах преди няколко дни болки като за цикъл. Вчера ме боля десния яйчник не многи силно, но постояно. Похапва ми се по често, но сигурно е рано за такива симптоми явно си въобразявам. Аз през почти всичкото време лежах.

Общи условия

Активация на акаунт