Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 190
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Моя приятелка беше с хиперстимулация и много й помогна водата на варени аспержи, както и шейковете, за които ти вече знаеш. И аз имах много лека хиперстимулация последния път и ми каза д-рът повече протеинова храна. Успех и дано се подобриш бързо Simple Smile!

# 631
Аз бях с леко изразена хиперстимулация и всеки ден изяждах поне 350-400гр. домашно приготвена извара. Първите 2 дни не можех да дишам, но след това постепенно след приема на извара се възстанових. Желателно е да се видят чернодробните показатели. Успех!

# 632
  • София
Успех на всички чакащи 😘
Да се намърдам при вас, втори ден след трансфер на двудневно ембрионче. Много хубаво според док.и ембриоложката, лигавицата и тя. Последен опит, та залагам много на него 😍
Рени, аз досега съм била 3 пъти с хиперстимулация, и всеки път съм в болницата с вливки, и се оправям за 3-4 дни, докато се изхвърли водата от организма. Ако усетиш, че си много зле, отивай да ти влеят в болницата. Не е шега работа. Дано бързо ти отмине 🤗

# 633
  • София
И аз се нареждам при чакащите с трансфер на 27.06 на едно бластцистче с клетки. Не се надявам много защото като всеки път ми почнаха болките като пред цикъл още от втория ден. Пия нош па и се надявам на чудо.

# 634
Успех Djiji и pepe83. Дано чакането си заслужава. Simple Smile

# 635
Благодаря за отговорите! Днес хапвам на често и по малко , за да не тормозя корема и се чувствам доста по-добре. Док ми каза, че ако до понеделник се променят към лошо показателите ми ще ми направи вливане, но каза, че мисли, че   ще съм по- добре. Пия си шейковете, дано помогнат Simple Smile Поне виждам как ще изглеждам в петия месец Simple Smile

# 636
  • Пловдив
Изварааа много помага за хиперстимулация на мен лекарката още по време на стимулацията ми каза да почвам да ям и колкото и да ми беше гадно ядох със салати бъркаш я както дс ти е вкусно и ядешш много помага

# 637
Момичета, днес чхг е вече над 1500. Докторът каза след 2 седмици да отидем и се моля да чуем сърчице! 😊 Успех на всички!

# 638
Здравейте, днес ми е 11 ден от трансфер на 5 дневен, до теста  имам 3 дни.  Нормално ли е да имам ПМ болки или е показател, че вече всичко е приключило?

# 639
Иве, аз на 10-ти ден на петдневни си направих обикновен тест и веднага ми показа хубава втора черта.  И аз имах такива болки и наистина си мислех, че може да ми идва. Даже имах леко розово зацапване, което още повече ме притесни. Имай вяра, стискам палци!

# 640
Благодаря ти reni_555

# 641
Добро утро на всички моля за мнение.
14 ден след трансфер съм бета чхг днес-1373.00mu/mi
онзи ден на 12 ден беше чхг-395.90mu/mi
близо 1000 единици за 2 дни мисе струват много .
А чак на 4.07 от 10;:00 съм на преглед.
Успех на всички .

# 642
Като няма, що няма. Като има, пак лошо Blush Не е идеалната математика, не го мисли сега. И "чак" на 4/7 е след три дни.

# 643
Не не е лошоно просто математика излиза че се удвоява на всеки 1.1 ден
и реално е 6.г.с

# 644
Като няма, що няма. Като има, пак лошо Blush Не е идеалната математика, не го мисли сега. И "чак" на 4/7 е след три дни.

И аз това щях да кажа  hahaha. Супер ти е ЧХГ-то. Отпусни се и се наслаждавай на хубавия резултат  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт