Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 206
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Рончо, честито пулсче Simple Smile  Все така всичко да е наред докрая! Simple Smile

При теб д-р Станулов прави ли надраскване? Когато бях на преглед при него миналата година, ми беше предложил този вариант за удебеляване на лигавицата.

# 616
Стелка да при д-р  Станулов правих надраскване, но за по- добра имплантация. Но сега забременях без нея , защото не направихме . Имахме проблем всеки месец с лигавицата.

# 617
Здравейте, и аз да се включа по темата.От доста време Ви следя, но все не остава време да пиша. Това ми е първото ин витро.Трансфера ми беше на 22.6. Днес ми е 7-ми ден и нямам за сега никакви оплаквания. Стоя си в нас и си почивам. Иначе ми върнаха 3 ембриончета на 5ти ден, но бяха във фаза морула.
Пожелавам на всички успех и дано да има повече положителни резултати. Heart Eyes

# 618
Добре дошла Vesimm!
А ако се хванат 3те Blush

# 619
4 лепенки Климара,които сменям през 3 дни и 2 естрофема на ден.А тази Виагра как точно се приема?

По 4-ри лепенки на веднъж ли слагаш ?
Страшно много ми се вижда.
Аз слагам по 1бр на 3 дни много дълго време, предизвикваме МЦ и после пак и тогава трансфер. Нали знаеш от клуба с тънките лигавици съм Frowning1

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 20:02 от -INA-73

# 620
  • София/Севлиево
Да, по 4 наведнъж. Ще видим кaкво ще се случи.Ще обсъдя всички вaриaнти с докторa...

# 621
  • тук-там
Каква е дължината на цикъла? 4 лепенки наистина са множко. Как ти понасят?

# 622
  • На остров
Рени много сериозно ми звучи твоето състояние, дано се оправиш бързо !

# 623
Благодаря! Ами то при мен никога една радост не може да е пълна Simple Smile. Поне се радвам,че казаха,че няма опасност за мен и плода. Просто е нещо, което трябва да отмине. Прекалено много фоликули, ПКЯ и нямаше как да се размина.

# 624
Здравейте не са много 4 лепенки на 3 дни ги сменяш аз съм така от преди трансфера и сега след трансфера близо вече 20 дни и утрогестан 15 дни по 2 пъти по 4 бр през 12 часа

# 625
  • тук-там
Благодаря! Ами то при мен никога една радост не може да е пълна Simple Smile. Поне се радвам,че казаха,че няма опасност за мен и плода. Просто е нещо, което трябва да отмине. Прекалено много фоликули, ПКЯ и нямаше как да се размина.
То при хиперстинулация не се прави свеж трансфер. Не е шега работа! На каква терапия си?

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 00:09 от mtz

# 626
Здравейте отново, момичета! Няколко дни не съм писала. Така... стана ясно ,че съм бременна, но естествено сега се появи хиперстимулация. Все едно корема ми е в 5-6 месец. Качих 5 кг за 5 дни. Като се надуе стабилно едвам дишам вечер- подпира ми диафрагмата. Но... днес ходих при док, гледа ме , надява се за 10- тина дни да отмине. Има някое момиче в подобна ситуация. Как се справяте. Аз повече лежа, понеже ми е по- леко така. Даде ми протеинови шейкове да пия, дано помогнат. Испех на всички! Следя темичката и се радвам за всички добри новини Simple Smile
Аз бях по абсолютно същия начин! Трябваха ми около 2 седмици леко да спадне корема, но продължава да ми е тежко. Пий повече вода, много мляко и протеинови шейкове. Бавно става всичко, но дано поне накрая да си заслужава 😊

# 627
Alja 98, ако се хванат и 3-те ще си имаме тризнаци. Както казва мъжът ми ще си вземем по-голяма кола. Това в кръга на шегата. Трябваше в противен случай да се откажем от едното, а ако точно то ни е късмета. Док ни каза, че шанса да оцелее след замръзване е нищожен. Сякаш нямахме друг избор. 😉Animal Monkey Face

# 628
Хиперстимулацията се появи 11 дни след трансфера, след като видях положителният тест. Казаха, че отделянето на ЧХГ предизвиква яйчниците. Дадоха ми едни хапчета сутрин и сутрин и вечер протеинови шейкове. Започнах ги вече, но ще стане бавно. На всичко отгоре постоянно ми е лошо и повръщам, почти нищо не ми се яде- само таратор и кисело мляко. Поне ре протеин. Хапвам често по много мъничко да не товаря стомаха. Стискам зъби и това е Simple Smile

# 629
  • На остров
Рени класически случай на хиперстимулация си. Стискам палци всичко да се оправи. При нас на това състояние се гледа доста сериозно, в повечето случаи се лежи в болница и се правят всекидневни проби.
При хиперстимулация има рискове за бъбреци, тромбози, черен дроб освен за яйчниците.

Общи условия

Активация на акаунт