Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 207
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Хоуп, отиваш на зъболекар и казваш че си бременна - той ще знае какво да ти предпише. По-добре да вземеш мерки, отколкото да направиш инфекция.
Стискам палци!

# 601
Zlatka Mileva какво стана на теста днес ?!?
отрицателен е,но не се отчайвам гледам ведро на нещата,чакам другия месец да правим зет.този път ще сложим два ембриона дано поне единия се хване!успех на всички!

# 602
Здравейте борбени момичета!
Аз съм на 31 години и вчера приключи третия ми опит ICSI.На 13 ден след трансфер на 3 -дневни ембриончета,ЧХГ - 10.7.Голяма надежда възлагах на този опит,но уви не се получи.
Държа да отбележа ,че от първия опит през 2014 год.имам 3-годишен юнак.Питането ми е следното.ВЕроятно не е за тук ,но съм нов потребител и ако трябва ,ще се поправя в друга тема.
Ние сме с мъжки фактор,но и при мен нещата не са цветущи.С наднормено тегло съм и приемам глюкофаж ,тъй като съм на ръба на инсулинова резистентност.Другия проблем е ,че при двата неуспешни опита не се виждаше десния ми яйчник и докторката не го отчете като проблем ,смятайки,че фоликулите от левия са достатъчни.Тя смята ,че щом веднъж е станало ,няма проблем да действаме с един яйчник.Ок ,не съм първата ,която преминава процедура с един яйчник,но къде е другия(тя казва ,че вероятно се е изместил назад и заради килограмите ми е трудно да се види) ?Единствените изследвания,които съм правила са:целия пакет хормони,цитонамазка,микробиология, HOMA индекс и АМХ.
Аз смятам преди да пристъпим към 4-ти опит ,че трябва да направя още изследвания,защото от успешния са минали 4 год.и за това време може да се е появил някакъв проблем.
Въпросът ми е какви?От всички неща ,които съм прочела смятам да направя цветна снимка,но за друго незнам.Как да го открием този яйчник?
Простете за дългата тирада!
Успех на всички !

# 603
Galadriel86, щом си наясно как са хормоните и ще правиш цветна снимка, може би е добра идея да направите една по-актуална спермограма, щом има мъжки фактор. Аз съм на инвитро на ЕЦ - направих цветна снимка, следим хормони и фоликули всеки месец в процедура. Отделно се пуска вирусология(на 3 месеца - за двамата), ПКК...преди пункция.

# 604
Здравейте борбени момичета!
Аз съм на 31 години и вчера приключи третия ми опит ICSI.На 13 ден след трансфер на 3 -дневни ембриончета,ЧХГ - 10.7.Голяма надежда възлагах на този опит,но уви не се получи.
Държа да отбележа ,че от първия опит през 2014 год.имам 3-годишен юнак.Питането ми е следното.ВЕроятно не е за тук ,но съм нов потребител и ако трябва ,ще се поправя в друга тема.
Ние сме с мъжки фактор,но и при мен нещата не са цветущи.С наднормено тегло съм и приемам глюкофаж ,тъй като съм на ръба на инсулинова резистентност.Другия проблем е ,че при двата неуспешни опита не се виждаше десния ми яйчник и докторката не го отчете като проблем ,смятайки,че фоликулите от левия са достатъчни.Тя смята ,че щом веднъж е станало ,няма проблем да действаме с един яйчник.Ок ,не съм първата ,която преминава процедура с един яйчник,но къде е другия(тя казва ,че вероятно се е изместил назад и заради килограмите ми е трудно да се види) ?Единствените изследвания,които съм правила са:целия пакет хормони,цитонамазка,микробиология, HOMA индекс и АМХ.
Аз смятам преди да пристъпим към 4-ти опит ,че трябва да направя още изследвания,защото от успешния са минали 4 год.и за това време може да се е появил някакъв проблем.
Въпросът ми е какви?От всички неща ,които съм прочела смятам да направя цветна снимка,но за друго незнам.Как да го открием този яйчник?
Простете за дългата тирада!
Успех на всички !
Има някаква вероятност и яйчника да е проключил дейност, случва се и на твоята възраст.

# 605
  • Сливен
генетични и имунологични също може да пуснеш Simple Smile

# 606
Добро утро мили мами и бъдещи мами
днес 12 ден от трансфера БетаЧхг -395.90 mu/ml
На 4.07 ни преместиха за преглед да видим какво ще кажат.Лек ден и успех но всички

# 607
Тихичко честито Редбул.
Успешен пухкав финал!

# 608
Момичета днес на прегледа видяхме пулс. Сега мога леко да си отпусна душичката.

# 609
Браво Рончо, да има все добри новини!

# 610
  • София/Севлиево
Браво,Рончо!Дишай спокойно и всичко ще е наред.Аз пък днес бях на прглед-на ден 11 лигавица 6,2, в сряда пак ме викат и тогава ще се реши за трансфера окончателно-дали ще е сега или есента...

# 611
Здравейте отново, момичета! Няколко дни не съм писала. Така... стана ясно ,че съм бременна, но естествено сега се появи хиперстимулация. Все едно корема ми е в 5-6 месец. Качих 5 кг за 5 дни. Като се надуе стабилно едвам дишам вечер- подпира ми диафрагмата. Но... днес ходих при док, гледа ме , надява се за 10- тина дни да отмине. Има някое момиче в подобна ситуация. Как се справяте. Аз повече лежа, понеже ми е по- леко така. Даде ми протеинови шейкове да пия, дано помогнат. Испех на всички! Следя темичката и се радвам за всички добри новини Simple Smile

# 612
Благодаря ти Ели , но тънка е лигавицата. Вземи виаграта и ще я направиш до сряда. На колко естрофем си?

# 613
  • София/Севлиево
4 лепенки Климара,които сменям през 3 дни и 2 естрофема на ден.А тази Виагра как точно се приема?

# 614
Може би Климарата ще помогне. Виаграта са глобули правят се в аптека и на мен много мми помогнаха, ако не стане за сега можеш да ги ползваш за есента.

Общи условия

Активация на акаунт