Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 66 932
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
С мъжки фактор сме.Двата донорски стигнаха до чгх 5 , с на съпруга ми стигнахме около 300.Сега ми сложиха две от съпруга пак.Ако се получат нещата ще напиша книга Simple Smile от 3 години се борим.В момента мие 1ви ден,след трансфера.Едно ще ви кажа:за мен всичко е късмет и "божаработа".Как може донорски перфектни два ембриона и почти никакъв резултат... За това ви пожелавам късмет на всички,останалото е врели-некипели. Хубав ден от мен Simple Smile

И аз съм на мнение, че е Божа работа инвитрото. Мислиме и за донорски плувци и ми е ясно, че и с тях може да не стане. Те докторите само ни асистират... всичко останало е лотария.  bouquet

Каси , каква ви е морфологията и концентрацията за инфо , ако може ?

# 76
Аз мисля , че щом трансфера е Зет. Няма смисъл от Ера и .... там всичко се контролира от естрофем.

принципно няма значение дали е свеж или замразен тансфера, а контрола при ЗЕТ освен с естрофем се постига и с прогестерон Simple Smile
https://www.fertstert.org/article/S0015-0282(17)31569-8/fulltext
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29327111

това в името да не дезинформираме Wink

# 77
  • На остров
Ето вече официално се записвам с току-що трансферирани два броя двудневни ембриона с отлично качество според доктора. Един с 4 клетки и един с 6. Дата за тест ми 24 юни дано имаме късмет.

# 78
Цоп и аз отново в темичката. Днес ми беше трансфера на 2 морулки ( ако така се казва на 4 ден ). До сега съм имала 2 опита на 3 ти ден и 2 на 5 дни. Попитах доктора защо не чакаме до 5 ден и той каза, че най-добрата среда е в матката. Дано да е прав Simple Smile

Успех на всички чакащи Simple Smile

# 79
Дейзи, Елба,  съжалявам,  моля се за вас да имате успех следващия път.

# 80
  • Пловдив
Момичета, днес, на 11-ти ден след трансфер чхг ми е 182 Simple Smile
Изглежда ми добре и се надявам така да продължи..
А онзи ден като почна да ме боли кръста си казах, че явно и този път не е станало.

# 81
Браво Бамбуче Innocent
Стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 82
Момичета, имали ли сте тъпи моментни болки около пъпа след трансфера? А колко но-шпа може да се вземе на ден освен дозата 3х2?

# 83
  • София
Момичета, имали ли сте тъпи моментни болки около пъпа след трансфера? А колко но-шпа може да се вземе на ден освен дозата 3х2?

3х2 е максимума

# 84
  • На остров
Нандин какво друго може да се пие след трнасфера ?

Споделям един линк с хубави и лесно обяснени снимки на ембриони

https://www.drmalpani.com/knowledge-center/ask-the-embryologist2

# 85
  • София
Хапчетата не са панацея, слушай си доктора.
Аз след свеж трансфер съм приемала естрофем, утрогестан,   медрол и папаверин (но шпа)

# 86
  • На остров
Да то е ясно, ми от тези освен това което си имам явно нищо друго не мога да намеря.

# 87
  • In transit
Момичета а как разбирате дали изобщо е имало имплантация?

Също това но-шпа за какво го пиете в тези дози? За болки в корема или има друго предназначение?

# 88
Момичета, днес, на 11-ти ден след трансфер чхг ми е 182 Simple Smile
Изглежда ми добре и се надявам така да продължи..
А онзи ден като почна да ме боли кръста си казах, че явно и този път не е станало.

честито, Бамбуча, хубав резултат! все така хубави новини до финал! Balloon

# 89
  • Пловдив
Момичета а как разбирате дали изобщо е имало имплантация?

Също това но-шпа за какво го пиете в тези дози? За болки в корема или има друго предназначение?

Аз по никакъв начин не разбрах кога е станала имплантацията. Нито с първата бременност, нито сега.. На предишния трансфер няколко пъти ми се случи да имам много силна внезапна болка в корема и си мислех, че сигурно това е имплантацията, но после резултатът си беше кръгла нула.
Но шпа се пие за отпускане на коремната мускулатура при стягане и болки в корема. Аз не взимам по схема, а само ако ме заболи корема.

Общи условия

Активация на акаунт