Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 245
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • София/Севлиево
Аз по моя инициатива си го слагах с бременността ми през януари 2016-та, след появата на проблемите с кървенето,точно защото ми помогна да спася предишната си бременност,но този път не се получи.След това не съм се и сещала да питам за него...Благодаря на всички за изчрпателните отговори.

# 256
Здравейте, нова съм във форума
Втори ден съм след трансфер на 5 дневен  бластоцист.
Успех на всички в чакането

# 257
Здравейте на всички,днес ми е 4 ден след трансфер току що получих нещо като захапване, захапване кафеникаво! Нормално ли е или опита е провален?Благодаря предварително!

# 258
Здравей Галина, аз съм 3 ден след 2 петдневни бластоцита. Пожелавам ти успех и ще ди чакаме заедно ! Пък дано и после с наедрели коремчета Simple Smile

# 259
Успех и на вас
Дай боже

# 260
момичета в коя клиника сте?

# 261
Аз съм в КИРМ Плевен

# 262
Аз съм в Свети Иван Рилски в Тутракан

# 263
и аз съм в св. Иван Рилски само, че Шумен.

# 264
Здравейте на всички,днес ми е 4 ден след трансфер току що получих нещо като захапване, захапване кафеникаво! Нормално ли е или опита е провален?Благодаря предварително!

Златка Милева, как ще отписваш опита на 4-ти ден! Такова зацапване се появява и при инплантация, така, че стискаме палци Relaxed

# 265
Момичета, леко ме обнадеждиха лекарите днес. Казаха, че подуването на корема след трансфер понякога е добър знак, че има имплантация. Направиха ми две вливания ( не разбрах какви са, много бях притеснена), пуснаха ми кръвни, всичко било в нормите. В понеделник пак казаха да отида.

# 266

Златка Милева, как ще отписваш опита на 4-ти ден! Такова зацапване се появява и при инплантация, така, че стискаме палци Relaxed

мерси

# 267
Задължително ли е подуването на корема, за да се предвиди евентуална бременност Persevere

# 268
Задължително ли е подуването на корема, за да се предвиди евентуална бременност Persevere
Изобщо нищо не е задължително ,нито симптоми ,нито подуване ,нищо .

# 269
Здравейте на мен в деня на трансфера ми след него ми сложиха инжекция овитрел. Но само тогава, за какво ли са ми я сложили?

Общи условия

Активация на акаунт