Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 349
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Zuchero при кой лекар си в МЦАР-ВАРНА ?
Кисьов, защо? Wink
В същата клиника съм , затова те питам . Но сме при различни лекари . 😀

# 436
Здравеите,
Искам да попитам някой по-запозната... Имам ли поводи за притеснение ако чхг е прекалено високо? 14ти ден след трансфер на 2 бластоциста е 2091...
Не мога да се осъзная още а и не съм стигала до тук.

# 437
  • София/Севлиево
Момичета,много от изследванията лекарите ще ви ги назначат или ако имате  няколко неуспешни опита,или ако сте с няколко спонтанни аборта-аз съм пример за второто.Ама защо трябва да се чака да се случат тези неща като може предварително да се знае има ли или няма даден проблем.Освен това е добре да си изследвате и витамин Д.
Каси, притеснение може да имаш само ако на преглед не се види нищо при толкова високо ЧХГ.Ти ходи ли при Владимиров или Белчева да те видят?

# 438
Здравеите,
Искам да попитам някой по-запозната... Имам ли поводи за притеснение ако чхг е прекалено високо? 14ти ден след трансфер на 2 бластоциста е 2091...
Не мога да се осъзная още а и не съм стигала до тук.
И моето първо изследване беше с такива показатели , второто 11 800 , месец след трансфера видях две прекрасни същества които растат в мен . Така , че успех !

# 439
Петък или събота ще ходя. Това ми е 4ти опит. И не съм и мечтала за такъв резултат.... Дано вс е наред Sad

# 440
  • София/Севлиево
Петък или събота ще ходя. Това ми е 4ти опит. И не съм и мечтала за такъв резултат.... Дано вс е наред Sad

Ще бъде, спокойно.Пожелавам ти тогава близнаци,стига да ги искаш.И аз сега стратирах отново подготовка за 4 ЗЕТ, ако броя и инсетата ще ми е 8 опит...

# 441
Благодаря ти. Как няма да ги искам Simple Smile  даже още две си пожелавам. Имам една биохимична (настъпила около 230чхг). Всичко друго ми беше на 0.Просто някъде четох, че не е мн хубаво да са мн високи стоиностите. Пожелавам на всички да успеем до край. Едно е важно КЪСМЕТ. Няма значение клиника, иследвания, доктора, витамин дфгсерф... За мен всичко е късмет.
Успех на всички и търпение.

# 442
  • Сливен
Благодаря ти. Как няма да ги искам Simple Smile  даже още две си пожелавам. Имам една биохимична (настъпила около 230чхг). Всичко друго ми беше на 0.Просто някъде четох, че не е мн хубаво да са мн високи стоиностите. Пожелавам на всички да успеем до край. Едно е важно КЪСМЕТ. Няма значение клиника, иследвания, доктора, витамин дфгсерф... За мен всичко е късмет.
Честито и дано всичко да се развива до край по план Simple Smile
Аз не мисля че не е важно изследвания и доктори и клиники ако имаш доста неуспешни опити!Всичко е важно и изследвания и при кой доктор си да и божа работа е ама важно е каквото зависи от нас да го направим за да стигнем до успеха !

# 443
  • Пловдив
Само с късмет не става. Иска си добре разбиращ доктор.

# 444
И аз съм на това мнение. Защото само "късмет"  ще е обида за добрите доктори, които съвестно работят.

# 445
Излезе и моето чхг -766.38  11ден, 9ти ден беше 260,24

За час за преглед в Надежда, на регистратурата ли да се обадя или на спешния, за да съобщя и резултата?

# 446
  • София
На регистратура.

# 447
Нека се уточня:
Моето мнение е, че след трансфер вс е до късмета. Не омаловажавам докторите си, напротив - буквално си ги обичам Simple Smile
Целувки за всички и успех !!! 

# 448
Понеже съм в Гърция, днес направих пиклив тест и видях две чертички. За кръвен ще изчакам да се приберем и ще се поизпотя, дали върви добре.

# 449

Страхотно ЧХГ!  Тихичко честито. Най-вероятно са се хванали двете. 🤩Безпроблемна бременност до края.

Общи условия

Активация на акаунт