Кой човек с грам акъл сам ще си сложи главата на дръвника?А какви са били грешките във възпитанието им?
Кой човек с грам акъл сам ще си сложи главата на дръвника?
Сигурно за това са я заключили, за да заглушат Ина Бамбина.
За тези ли договори става въпрос.
Няма никаква конспирация или ако има то в нея участват тъкмо държавите от православният свят.
начело с бившите социалистически републики.
Информацията не е тайна а е общо-достъпна и всеки човек може да я открие и сам. Това ли предлагаш, ние да се откажем от тези пари които отиват за борба с наркоманиите, превенция на хив, студентски стартъпи, зелени технологии, природо-опазващи инициативи, раздаване на безплатни у-щни пособия за социални слаби, и т.н. и т.н., не звучи като много добро предложение. Ако някакви други данни ще качваш, а не официално-достъпните, много те моля да са от официални източници, а не от фейс-групи или от асоциацията на татковците които са против ефективно наказание при нанасяне на лека телесна повреда в условия на домашно насилие, с които ти сама казваш че контактуваш,
и предполагам че тая тайна информация която ще пращаш само на лични идва от тях. Дай да я видим най после. Или ми е прати на лично и на мен, да я видя и аз.
Просто българите които живеят там знаят каква е истината, защото живеят там на място, не са тукашните наивници които вярват на пропагандата като на скекелриг.
Сега пък евреите са виновни и те ги крадат децата.
Норвежците хем са фашисти, хем ционисти
Ох не мога 

и ме пращаш аз да си направя сам проучване за да се убедя. Аз не съм на заплата за да пиша по форуми и да правя проучвания, нито да водя пропаганда за да убеждавам някого в разни тези. Аз съм ти написал всички организации които получават пари по този механизъм, ти твърдиш че има и други които не съм посочил. Посочи ги и кажи: Тесла, пропуснал си тази, тази и тази. Твърдиш че парите които отпуска Норвегия щели да скочат от 28,5 млн. на 1,280 млрд. т.е. стократно увеличение. Само за нас ли ще е или за всички държави бенефицеинти че на всяка от тях като раздадат по млрд. и половина те трябва да затворят държавата, понеже са си раздали целият държавен бюджет на централна и източна Европа. Не отговори на въпроса откъде да се компенсират парите за въпросните организации ако държавата направи както искаш и скъса договорите по европейският механизъм. Или според теб всички организации които изброих доста от които доброволчески са вредни за България и трябва да бъдат премахнати.
Тези центрове за разпити на деца ги има отдавна в България и се наричат сини стаи. Почти към всяка дирекция на мвр има такава. Против сините стаи ли си. Не мога да разбера. Ако се върна на предишната тема си спомням за адвоката на патриотите за който говореше, но пропусна да споменеш тогава делото с което в момента се е заел, а именно за детето което са го "пипали по пишата". Ако ги нямаше тези сини стаи в момента бащата още щеше да го пипа по пишата. Препоръчани теми