Не е лъжа, че ти си свързана с НПО, ти сама написа в другата тема, че сега организирате някакво НПО за борба срещу прословутата стратегия. Или спряхте учредяването на НПО-то? И какво лошо има в това Норвегия да даде пари за модернизиране на българските затвори? Какво шокиращо има да се дадат пари за подобрено сътрудничество между правоохранителните органи в двете страни?
И аз не разбирам истеричният плам на някои съфорумки. Същите съфорумки ще се възмутят после (с основание) когато разни необразовани дегенерати убият някоя баба по селата за 20 лв. но тука с плам ще защитят правото на всеки родител да си отгледа и възпита детето без коректив.
И аз не разбирам истеричният плам на някои съфорумки. Същите съфорумки ще се възмутят после (с основание) когато разни необразовани дегенерати убият някоя баба по селата за 20 лв. но тука с плам ще защитят правото на всеки родител да си отгледа и възпита детето без коректив.
/ , го е написала черно на бяло. / Само да не ме пита къде е точно, защото бълва на всяка страница пост след пост/. Аз също разполагам с документи / които са конфиденциални , по случаи, по които работя/ и ми е ясно тази "пиовра" как хубаво се настанява и у нас. Тук все още / и вече не съвсем/ , съдът се явява коректив на бруталности на социалните служби, но това зло идва.
Е как, нали се извадиха официални данни от норвежкото статистическо бюро че 77% от децата са взети без причина. А пък научихме за тях едва след Цветелина.
Наистина е забавно да чете и пише тук човек. Препоръчани теми