Westworld- Welcome to the new world- Тема II

• 37 389
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Гледай Пикасо - повтарят го по една телевизия в момента. Изобщо не прилича на стандартните му роли.

# 391
  • София
Ооо да! Антонио Бандерас и друг път е играл с Хопкинс, в маската на Зоро, определено пасва тук

# 392
Аууууу....Не. А дано не точно Бандерас... Sad По - добре някой съвсем неизвестен. Не харесвам Бандерас - лигав ми е.

# 393
И аз не харесвам Бандерас. Не може ли Даниел Дей-Люис? Heart Eyes Пък и е британец, може да мине за по-младия, но зъл брат на Форд. Joy

# 394
  • София
Абее ако си заплюваме вече може ли и Хавиер Бардем Joy?

# 395
И него много го харесвам, дано Лиса чете тук и преосмисли избора на Бандерас. Joy

# 396
  • София
И аз не харесвам Бандерас. Не може ли Даниел Дей-Люис?

И аз го искам ама няма как вече. Той официално се отказа от актьорството.
Иначе и аз не го ща Бандерас. Има къде по-убедителни от него за подобна роля.

# 397
Между другото, в статиите се споменава и Бардем - пише, че персонажът на Бандерас ще бъде подобен на неговия злодей на Бонд (от Скайфол). Интересно, ако са искали човек със същото излъчване, защо не са започнали преговори направо с Хавиер Бардем?

# 398
По НБО2 вчера видях, че дават 2 серия от 2-рия сезон. Да не би случайно да наближава 3-тия сезон? (ще ми се) Или просто нямат какво да дават и ... Сега, като съм го изгледала обаче, всичко ми е много по-разбираемо.

# 399
За 2020 г. е предвиден третия сезон. Това за мен си е чиста подигравка със зрителите - втори сезон излезе пролетта на 2018.

# 400
И аз сега прочетох някоя статия, снимките започвали март или април 2019. Да не се окаже накрая, че премиерата ще е 2020, но декември. Fearful
Прочетох, че Арън Пол от Breaking Bad бил подписал за трети сезон. Много си харесвал ролята, но не бил чел сценария все още. Joy

# 401
Сигурно ще има още доста интересни новини - както за нови лица, така и за самия сюжет. Голяма част от сюжета ще се развива във външния свят, така че ще се появят много нови действащи лица.
Чудя се, ако Долорес мисли да си принтира истинското тяло и да се върне в него, няма ли много хора да я разпознаят? Тя всъщност не е на рекламите на парка, за разлика от Мейв и Анджела - може би много гости не са й обръщали чак толкова голямо внимание, все пак има стотици хостове....

# 402
И на мен ми е интересно за Долорес. Ако ще превзема човешкия свят с поставени лица, би било по-лесно да си репликира съзнанието и да си принтира тела или поне да не е в собственото си. Но вече са потвърдили, че в тялото на Шарлот е друг и няма няколко Долорес. Може да се местят от тяло в тяло.
Нещо от реддит Joy

Скрит текст:

# 403
  • Чужбина
Момичета, чудя се...какво беше онова място, където живееше синът на Делос и където се пазеха кодовете на хората?

Някаква паралелна реалност като онази, в която отидоха хостовете ли?

# 404
  Мисля, че е нещо като виртуална библиотека. Раят на хостовете беше вътре в нея (като огромен файл), обаче Долорес го прехвърли на сателит. Предполагам, че сега двете неща са разделени - информацията за хората остана в сървърите в наводнената стая, а тази на спасените хостове, е на сателита.

Общи условия

Активация на акаунт